Kim K's nipple bra en nog 5 beha's die totaal zinloos zijn

Style

Kim K's nipple bra en nog 5 beha's die totaal zinloos zijn

Steffi Posthumus
Door

Steffi Posthumus

Gepubliceerd op

31 oktober 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld @kimkardashian

Gepubliceerd op

31 oktober 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld @kimkardashian

Ja hoor, vanaf vandaag is-ie te koop: Kim Kardashians 'nipple bra'. De beha met 'ingebouwde' tepels, waarmee Kim vorige week weer 'ns alle headlines (of moeten we zeggen: head lights?) wist te halen.

De nipple bra is verkrijgbaar in zes kleuren, cupmaat A tot en met F, kost 60 euro en 10 procent van de opbrengst gaat naar een organisatie die zich inzet om 't klimaat te beschermen.

Maar waarom zou je zo'n ding – los van dat goede doel – willen hebben? Aandacht? Als afleidingsmanoeuvre bij slechtnieuwsgesprekken? We hebben werkelijk geen flauw idee, maar zo zijn er wel meer beha's waar wij zo onze vraagtekens bij hebben:

Handdoek bh Onflatteus, onhandig (want: één verkeerde beweging en hij schiet los) en vooral: waarom zou je je tetten niet af kunnen drogen met een normale handdoek?

Handdoek bh - AlieExpress

Clap off bh Wat krijg je als je een paar nerds een bh laat maken? Precies, dan wordt er iets ingebouwd waardoor hij automatisch af valt als iemand in z'n handen klopt. Tja, één ding is wel zeker: applaus gegarandeerd.

Clap off bra

Clap off bra

Bh kussen Een soort kussen voor de zussen. Deze gaat niet óm je borsten, maar ertussen. Daardoor houdt de bh ze 's nachts uit elkaar, zodat je 's ochtends niet wakker wordt met een craquelé decolleté. Maar even: wie heeft zin om met z'n tuigje (a 50 dollar) te slapen? Wij niet, in ieder geval.

bh beha kussen

De kreeft-bh Ja dat lees je goed: een bh gemaakt van 't pantser van een kreeft. Lekker zal-ie niet zitten, maar eerlijk is eerlijk: dit ding kan tegen een stootje. Of je er zelf alleen ook ongeschonden vanaf komt is de vraag. Om het nog maar niet over de geur te hebben.

Bras that pinch - Laura Saula

Wijn bh Altijd wijn on the go hebben. Klinkt als een goed idee. Maar in je bh? En met zo'n drinkslurf? Zelfs kolven is charmanter dan dit. Gevalletje: A for effort.

wijn bh - beha - Amazon

Oké, we zien één reden waarom deze bh's überhaupt zouden bestaan: Roxanne Kwants dronken aankopen video's. Roxanne, lees je mee?

delen
Steffi Posthumus

Steffi Posthumus (1988) is – naast redacteur bij &C – een vroege vogel, maar wel een met een ochtendhumeur. Ze woont in een kleurrijk Amsterdams paleis met kat Prins én giga discobal, probeert al twee jaar lang Turks te leren (met matig succes) en eet 't liefst alles met een goede lik sambal.

Meer lezen van Style

Meer van deze auteur