Team goud vs team zilver: draag ze gewoon gemixt, want da's helemaal hot

Style

Team goud vs team zilver: draag ze gewoon gemixt, want da's helemaal hot

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

26 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

26 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

De sieradenliefhebbers zijn van oudsher verdeeld over twee kampen: de een verzuipt in het goud en de ander loopt rond in zilver. De absolute scheiding tussen deze twee metalen is helemaal verleden tijd, tegenwoordig heb je the best of both worlds. Je draagt het lekker gemixt: gilver.

We zitten niet in een Hannah Montanna-lied, maar het is toch echt zo dat we tegenwoordig massaal van de twee werelden tegelijk proeven. Je ziet zo iemand over straat lopen met een zilveren ketting, gouden ringen, zilveren riem én gouden details op hun tas. Je weet vast nog dat dat een paar jaar geleden echt not done was. Doe je het nu? Dan ben je een echte gilvergirl. Houd je het nog bij?

Lees ook: Pareltjes: met déze sieraden maak je van een saaie feestoutfit méteen een succes

Sinds de La Pochette Rond Carré tas van Jacquemus vorig jaar op al onze verlanglijstjes stond, zien we steeds meer gemixt goud en zilver. Het mixen van deze metalen is dé nieuwe rage. Dit is perfect als je na een kleuranalyse er ineens achter komt dat je helemaal geen goud 'hoort te dragen'. Of misschien heb je nog een mooie gouden armband van je oma in het sieradenkistje liggen, terwijl je alleen zilver draagt. Zo kun je toch nog dat sentimentele sieraad dragen.

Hoe doe je dat dan? Om niet als een metalen robot eruit te zien, moet je subtiel mixen. Draag dus niet gelijk meterslange zilveren oorbellen met een hele gouden outfit. Begin eerst simpel:

Door je armbanden te combineren begin je wat veiliger. Dit zit niet recht in je gezicht en dat is een goede uitkomst als je nieuw bent in het metalen mix 'n matchen. Zo kun je wennen aan het idee dat je twee verschillende kleuren draagt.

Wanneer je klaar bent om wat groter uit te pakken kun je kiezen voor statement pieces, zoals deze grote ringen. Ga naar je lokale kringloop en speur naar de leukste sieraden, zoals een medaillon-ketting of glinsterende oorbellen. Gooi alles door elkaar en kies vooral wat je leuk vind en voilà: je bent een echte gilvergirl.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen