Het is de tijd om swimwear in te slaan en dit badpak vliegt als een malle over de toonbank

Style

Het is de tijd om swimwear in te slaan en dit badpak vliegt als een malle over de toonbank

Florence David Richard
Door

Florence David Richard

Gepubliceerd op

31 mei 2023 om 12:00

Gepubliceerd op

31 mei 2023 om 12:00

Het is weer de tijd van het jaar om badkleding in te slaan, en sta ons toe om een handje te helpen. Zara heeft namelijk een badkleding collectie uitgebracht waardoor jij massaal de vraag 'waar heb je die vandaan?!' naar je hoofd geslingerd gaat krijgen. En logisch: zwemkleding zoals deze ben jij nog niet tegengekomen. Geloof je ons niet? Dit badpak is het ultieme bewijs.

Slang op je tiet Een klassiek badpak, maar dan net effe anders. Dat is het 'asymmetrische badpak met slang' van de Zara. Door de bijzondere hals en schouderband met opening is de show stelen gegarandeerd, of je nou naar een strandfeest gaat of onderuitgezakt ligt te bakken op een tuinstoel. Bij de borsten zitten pads maar deze zijn ook uitneembaar, dus of je je aan het motto free the nipples houdt wordt aan jou gelaten. Je kan hem in de maten XS tot L halen, en shopt 'm al voor 39,95 euro.

image - zara badpak

Lees ook: Bij de Zara kun je nu babykleding personaliseren, en het is nog goedkoop ook

De items Wij neusden even verder, en zagen dat de collectie nog veel meer smaakvols in de aanbieding had. Asymmetrische badpakken, metallic bikini's, en charmante prints: alle boxen worden afgevinkt. Wat we ook leuk vinden: de prijzen houden zich netjes onder de 45 euro. Dus hebben we er nog drie voor je uitgepikt. Komen ze.

1. Badpak met print en tule, 32,95 euro Subtiel en opvallend tegelijk. Hup, het winkelmandje in.

image - Zara badpakken collectie - 3

Lees ook: Wil je zien: Zeeman komt met spotgoedkope én mooie collectie designzonnebrillen

2. Badpak met geometrische stukken, 32,95 euro Kunnen we de zee en het warme weer hier ook bij bestellen?

image - Zara bikinicollectie - 6

3. Geplooid badpak, 32,95 euro En last but not least: deze paarse schoonheid. Doordat de taille hoger zit, is hij honderd procent foodbaby proof. En dus goedgekeurd door ons.

image - badkledingcollectie - 10

delen
Florence David Richard

Florence David Richard is tekststagiair bij &C en een twintigjarig jonkie. En ja, David Richard is een achternaam. Ze is afkomstig uit het mooie Twente, maar heeft het accent daar achtergelaten (denkt ze zelf). Ze slurpt chai lattes weg alsof haar leven ervan af hangt en laat de zon – iets te – sterk haar humeur bepalen.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen