Love is in the air: dit zijn de liefjes van het Nederlands elftal

Entertainment

Love is in the air: dit zijn de liefjes van het Nederlands elftal

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

10 juli 2024 om 16:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

10 juli 2024 om 16:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Oké, we geven het toe: ondanks het oogrollen en diepe zuchten de afgelopen weken als het EK weer eens het gesprek van de avond domineerde, begint die vaderlandsliefde nu toch wel op te borrelen. En ja, ook wij zitten inmiddels luid schreeuwend voor de tv bij elke bal die richting de goal gaat.

Laten we eerlijk zijn, als je geen kenner bent, word je in een maand tijd echt geen voetbalkenner die iets slims kan zeggen als 'ze hebben een sterke achterhoede'. Wij halen dus onze kennis ergens anders vandaan. Zo hebben we bijvoorbeeld even flink gespit naar de liefjes van het oranje team.

Stefan de Vrij Vertegenwoordiger van de verdediging, Stefan de Vrij, stapte dit jaar in het huwelijksbootje met het Moldavische model Doina Turcanu. Naast haar modellencarrière runt Doina ook een interieurlabel, genaamd Doina Turcanu Design. De vonk sloeg over in Italië toen De Vrij nog bij Lazio Roma speelde. Het stel verwelkomde in 2023 hun zoontje, Nolan.

Virgil van Dijk Een naam die je misschien al kent, is die van salesmanager Rike Nooitgedagt. Zij is al jaren de steun en toeverlaat van verdediger Virgil van Dijk. Het paar trouwde in 2017, maar Rike was al sinds 2014 moeder van hun eerste dochter, Nila. In 2017 kwam daar nog een tweede dochter bij, Jadi. Rike houdt haar leven liever privé en heeft geen openbaar Instagram-account. Toch wisten we dit schattige plaatje te vinden.

Nathan Aké Verdediger Nathan Aké is al meer dan tien jaar samen met de prachtige Kaylee Aké. Ze is de oprichtster van het duurzame badkledingmerk Jua June. Sinds 2022 zijn ze de trotse ouders van een dochtertje.

Denzel Dumfries Verdediger Denzel Dumfries is al meer dan tien jaar samen met Jaimy Kenswiel, zijn grote liefde uit Rotterdam. Jaimy is ondernemer, eigenaar van kledingwebshop Four Thousand 4000, stylist én partyplanner. De status van hun relatie is een beetje mysterieus. Als we de Story moeten geloven, zouden ze in de zomer van 2023 zijn getrouwd, maar ja wat daar nu van waar is.. Wat wel zeker is: het stel heeft drie kinderen, twee zoontjes en een dochtertje. Over hen blijft het stel liever stil.

Lees ook: Onderzoek wijst uit: Nederlanders vinden een potje voetbal belangrijker dan een potje seks Joey Veerman Middenvelder Joey Veerman heeft zijn hart verloren aan de Volendamse Chantalle Schilder. Ze zijn al een aantal jaar een stel en hebben samen een zoontje, Frenkie. Voor de voetbalkenners onder ons: nee, hij is niet vernoemd naar voetballer Frenkie de Jong.

Tijjani Reijnders Middenvelder Tijjani Reijnders deelt zijn leven met de Eindhovense Marina Gourgis, die inmiddels bij hem in Milaan woont. Marina is bezig met haar eigen kledinglijn, Marina Gourgis Clothes. Het stel stapte in 2022 in het huwelijksbootje en in februari van dit jaar verwelkomden ze hun eerste kindje: Xavién Lio Ti Reijnders.

Jerdy Schouten Middenvelder Jerdy Schouten is al een tijdje samen met Kirsten Zuidgeest. In 2023 gaven ze elkaar het 'ja-woord', en afgelopen maart maakten ze bekend dat ze een kleintje verwachten. Het wordt een meisje en ze zou zomaar tijdens het EK geboren kunnen worden. Kirsten houdt haar privéleven graag privé, maar Jerdy deelt gelukkig af en toe een schattig kiekje op zijn social media.

Wout Weghorst Spits Wout Weghorst, dé held van Nederland na zijn tweede doelpunt in de eerste wedstrijd, is al sinds de middelbare school samen met zijn grote liefde, Nikki van Esch. Ze hebben drie kinderen: Juul, Lucie Mary Jo, en Daantje Suze Mary. Ook Nikki houdt haar leven privé met een besloten profiel.

Daley Blind Deze middenvelder trouwde in 2019 met danseres en model Candy Rae Fleur. Ze zijn trotse ouders van zoontje Lowen Dace en dochtertje Lemae Lourdes Fiore, en binnenkort komt er nog een kleine bij. Op Instagram maakten Daley en Candy begin mei bekend dat ze hun derde kindje verwachten.

Mocht je na het zien van al deze knappe vrouwen de hoop verloren hebben, geen paniek. Met een selectie van wel dertig mannen in het Oranje team zijn er altijd een paar vrijgezel. Zo zijn doelman Bart Verbruggen, middenvelder Xavi Simons en verdediger Jeremie Frimpong naar verluidt nog beschikbaar. Succes, hè!

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment