Trend op je neus: deze 5 zonnebrillen wil je hebben voor aankomende zomer

Style

Trend op je neus: deze 5 zonnebrillen wil je hebben voor aankomende zomer

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

8 april 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Freepik

Gepubliceerd op

8 april 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Freepik

Op een terras zitten in de volle zon, is hét ultieme zomergevoel. Alleen jammer dat die felle zonnestralen het zicht op je Pornstar Martini beperken. Een zonnebril is dan je redder, maar we willen natuurlijk wel een leuke. Deze brillentrends zorgen ervoor dat je er, ook op plakkerige dagen, tiptop uit ziet.

Of je er nu een van Chanel hebt of gewoon van de Kruidvat, je wil toch een knap exemplaar op je koppie hebben.

Lees ook: Dopamine dressing: zó maken gekleurde kloffies je gelukkiger

zonnebril - ASOS - Other Stories

1. Back to the 90s Net als die Rachel Green-lipstick en baby tees zijn jaren 90-trends helemaal terug van weggeweest. Hetzelfde geldt voor je zonnebril. Herinner je je die ovale accessoires nog die ineens in allerlei kleuren en patronen verschenen? Ja, haal die maar uit de kast (of vintagewinkel), want ook dertig jaar later wil je deze op je neus zetten.

Transparante zonnebril - Zalando - Specs

2. Doorkijkje Die bril is fijn tegen het oogverblindende licht, maar je hoeft ook niet helemaal onherkenbaar te zijn. Je bent tenslotte geen crimineel met een zwart balkje voor je gezicht. Naast dat bekenden nu sneller naar je zwaaien, is dit het perfecte moment om te spelen met kleuren. Zo ben je goed te spotten én stijlvol. Win-win.

Ralph Lauren zonnebril

3. Pronken met die logo's Wij doen niet aan quiet luxury. Iedereen mag die geweldige zonnebril zien, net als het grote logo dat erop zit. Eerlijk is eerlijk: dat mag ook wel als je er je volledige boodschappenbudget aan hebt uitgegeven. Pronken met die parel.

Zalando - Icon Eyewear zonnebril

4. Net een celeb Wandel je een willekeurige masterclass Succesvol Worden in, dan kom je bovenstaande bril honderd procent tegen. En dus willen wij hem ook. Voor je het weet zie je eruit als een soort Anna Wintour, maar dan met een speelse touch door die glazen. Nu alleen nog even wachten tot Vogue je belt voor hun volgende zomercampagne. Lees ook: Deze handige dingen zitten in de tassen van de &C-redactie

H&M cat-eye bril

5. Katachtig Nog zo'n terugkomer uit het verleden: de cat eye. Nee, niet die scherpe eyeliner die je elke ochtend met trillende handen maakt, maar de bril. Met deze kijker trek je namelijk wel de aandacht. Vergeet die kat uit de boom kijken, mensen komen nu waarschijnlijk naar jou toe. Als je nu geen excuus hebt om wat geld tegen een kekke bril aan te smijten, weten wij het ook niet meer.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen