Wil je zien: &C ging op bezoek bij Iris Zeilstra

Food & Home

Wil je zien: &C ging op bezoek bij Iris Zeilstra

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

11 november 2022 om 14:00

Gepubliceerd op

11 november 2022 om 14:00

Show me your smile. We liepen een dag mee in het drukke leven van deze ondernemer én mama en telden hoevaak ze een smile op haar gezicht heeft. Elke lach levert één punt op. Als we aanbellen heeft Iris nét haar work-out achter de rug, namelijk hun dagelijkse school run. Hiermee verbrandt ze ongeveer net zoveel calorieën als tijdens een lesje spinnen. Rennen, rennen en nog eens rennen om haar twee dochters Bo en Olivia van zes en vier jaar oud gewassen, aangekleed en met een volle buik op school te krijgen. En dan heeft ze ook nog baby Charlotte van vijf maanden, een man én vier horecazaken. Say what?

Pizza of kaviaar? Maar als die kids dan eenmaal goed en wel op school zitten, pakt ze haar rustmoment. Met een kop koffie en een dikke glimlach (weer gelukt!) op haar heerlijke terras, tussen het groen, kan ze weer even op adem komen. Tijdens deze break vertelt ze ons over haar allereerste baantje, ontdekken we of ze zangtalent heeft en zien we schattige baby Charlotte. Dan gaan we op pad, naar een van haar eigen zaken: Pluk 2. Waarschijnlijk ga je watertanden bij het zien van zoveel lekkers. Wat eet Iris eigenlijk zelf het liefst? En maak je haar blij met pizza, of juist met kaviaar? En wat lust ze eigenlijk echt niet?  Insta vs. reality Dan gaan we naar haar volgende 'kindje': Brasserie de Luwte. Daar vragen we waar Iris haar inspiratie vandaan haalt. Ook geeft ze eerlijk antwoord op de vraag of ze een goede kok is. Eenmaal weer thuis vertelt Iris over het moederschap. Is ze een leuke moeder? En om welke film heeft ze het hardst moeten huilen? We komen erachter dat Iris een huilebalk is. Wat doet dat met de smile-telling van vandaag? O en ze vertelt ook nog even over haar Spaanse man en geeft ons nog een wijze les mee: picture perfect bestaat niet, ook bij haar niet.  Doei nachtrust En dan is de dag alweer voorbij. Bij het tandenpoetsen vragen we of ze klaar is voor de nacht. Nou, die bestaat even niet met een newborn waarbij je er soms twee of drie keer uit moet. Maar, alles met een smile. Daarvoor zijn we bij Iris wel aan het goede adres. Benieuwd of ze nog dromen heeft? Kijk de video! Dit is een samenwerking met Philips. Ook zo'n mooie en supersonische tandenborstel als Iris aanschaffen? Kan hier!  De Philips Sonicare, DiamondClean 9000 bevat 4 poetsstanden en 3 intensiteitsniveaus om aan iedere persoonlijke poetsbehoefte te voldoen. Koppel de tandenborstel aan de Sonicare-app voor een gepersonaliseerd voortgangsrapport. Superhandig! Door wel 62.000 bewegingen per minuut worden de vloeistof en tandpasta tussen de tanden gestuwd voor een effectieve plakverwijdering en een uitzonderlijk schoon gevoel. De dicht op elkaar geplaatste haren, speciaal ontworpen om tandaanslag aan te pakken, maken je tanden witter vanaf de eerste dag. En hij ziet er nog mooi uit ook!

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio