Gek op Disney? Hier scoor je een Stitch-knuffel voor een prikkie

Oh Baby!

Gek op Disney? Hier scoor je een Stitch-knuffel voor een prikkie

Ilse Derix
Door

Ilse Derix

Gepubliceerd op

8 februari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Disney

Gepubliceerd op

8 februari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Disney

Op zoek naar de ultieme knuffel voor je kids (of stiekem voor jezelf)? Favoriete tekenfilmhelden scoren altijd hoog, maar laten we eerlijk zijn: voor een echte Disney-knuffel moet je vaak diep in de buidel tasten. Maar geen zorgen als je liever niet je spaarrekening plundert. Wij hebben de perfecte dupe gevonden.

En hij is ook nog een heel schattig.

Nostalgie alom Of dat je er nu zelf mee bent opgegroeid, of het met de kinderen hebt gekeken, Stitch heeft waarschijnlijk bij ieder van ons wel een speciale plek in het hart. Deze grote blauwe vriend geeft meteen een nostalgisch gevoel, want fun fact: het is inmiddels alweer 21 jaar geleden dat Lilo & Stitch uitkwam (ja, ja, we worden oud). Dat deze film tijdloos is, blijkt maar weer. Action verkoopt nu, jaren later, onweerstaanbaar schattige Stitch-knuffels. Lees ook: Eerste hulp bij knuffelpaniek: wat doe je als de lievelingsknuffel van je kind kwijtraakt? En dan nu het beste nieuws, want je scoort 'm ook nog voor een prikkie. Voor € 7,95 haal jij deze knuffel al in huis. Zorg dus dat je er snel bij bent, voordat ze weg zijn. Op naar de winkel!

delen
Ilse Derix

Ilse Derix (2002) is tekststagiair bij &C en een echte Limburgse. Ze kan niet genoeg krijgen van oude romcoms, is stiekem verliefd op haar jonge hond Moos en ze doet spontaan een dansje van blijdschap als ze iets echt heel lekker vindt (tot ergernis van haar tafelgenoten, oeps).

Meer lezen van Oh Baby!

Meer van deze auteur