Dit gebreide bouclé kussen geeft je woonkamer een chique uitstraling

Lifestyle

Dit gebreide bouclé kussen geeft je woonkamer een chique uitstraling

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

23 maart 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld H&M Home

Gepubliceerd op

23 maart 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld H&M Home

Dat je huis een chique uitstraling krijgt van een designer bank en een kleed van Hermès geloven we zo. Het is pas echt een kunst om items te vinden die de woonkamer laten stralen voor weinig. Zoals dit gebreide bouclé kussen van H&M Home bijvoorbeeld.

We zagen 'm al regelmatig op sociale media voorbijkomen en dat is meer dan terecht. Dit kussen geeft je woonkamer (of slaapkamer, dat kan ook) gelijk een serene uitstraling.

In de knoop We hebben het over het lichtbeige bouclé kussen van H&M Home. Of nou ja kussen, het is eigenlijk een knoop. Dat is even wat anders dan het standaard vierkante kussen dat je waarschijnlijk al op de bank hebt liggen.

Lees ook: Vliegt de Winkels uit: allerhandigste etagère van Ikea

Het kussen is gemaakt van gerecycled polyester, is ongeveer 40 centimeter breed en kost drie tientjes. Mocht je nu op zoek zijn naar een andere vorm, dat kan ook: H&M Home heeft ook een rond kussen en één in een donutvorm. Gotta catch 'm all, wij zijn in ieder geval fan. En eh, mocht je nu geen genoeg kunnen krijgen van bouclé: wij weten nog wel een leuke poef.

Kussen H&M Home

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Lifestyle