Vliegt de winkels uit: allerhandigste etagère van Ikea

Lifestyle

Vliegt de winkels uit: allerhandigste etagère van Ikea

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

20 maart 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Ikea

Gepubliceerd op

20 maart 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Ikea

Je hebt bezoek, overal op tafel staan potjes en bakjes met allerlei hapjes. Wat een rotzooi levert dat aan het einde van de avond op, hè? Zeg maar dag tegen de rommel, deze etagère maakt het serveren super makkelijk. Én je hebt hem al voor een prikkie.

Er is weer een parel uit Zweden overgewaaid: de Fullspäckad. Eh.. wat? Ja, over die naam breek je as usual weer je tong, maar afgezien daarvan is Ikea is een goudmijn aan leuke en vooral praktische hebbedingetjes voor in huis. Dit serveermeubel gaat je leven een stuk makkelijker maken.

Lees ook: Rommelige voorraadkast? Met deze simpele tips wordt-ie volgens experts spic en span

Alsof het niet simpeler kan Voordat je nu als een malle op zoek gaat naar je gereedschapskist: geen paniek, deze etagère komt niet als een heel bouwpakket. Met alleen wat schroefjes heb je hem zo in elkaar gezet, een kind kan de was doen. En voor slechts veertien euro is-ie de jouwe. 

Net een kameleon Hoewel de Fullspa-dinges als dienblad verkocht wordt, kun je nog zoveel meer doen met deze multitasker. Zet hem bijvoorbeeld op je nachtkastje, zo raak je nooit meer die spullen kwijt die je ‘s avonds vaak nog nodig hebt, maar dan nooit kunt vinden. Gebruik hem in je keuken als theeplankje of koffiebar. Een paar doosjes erin en je hebt al snel een luxe houder voor je theezakjes of Nespresso-cups. Of denk aan een indoorkruidentuin: nooit meer basilicum en munt in plastic kopen. Zo ben je ook nog eens goed bezig voor het milieu.

In welke hoek van de kamer je hem ook gebruikt, stijlvol is-ie zeker. Wij zijn helemaal fan.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen