Vliegt de winkels uit: deze citroenvaas van Blokker lijkt heel duur, maar kost maar 14,99

Lifestyle

Vliegt de winkels uit: deze citroenvaas van Blokker lijkt heel duur, maar kost maar 14,99

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

30 januari 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

30 januari 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Dat het nog kneiterlang duurt voordat het zomer is, betekent natuurlijk niet dat je de zomer niet in huis kan halen. Sterker nog: je hoeft er alleen een vaas voor te kopen. Dit vrolijke, stijlvolle model van Blokker is precies wat je nodig hebt om in zonnige sferen te komen. Dat is nog eens vaas-zinnig.

De vaas heeft niet alleen een knap uiterlijk, maar ook een knappe prijs. Voor het goddelijke bedrag van 14,99 euro staat hij al in je huis.

Lees ook: Hebben: deze voorraadpot van Action ziet er peperduur uit, maar kost een prikkie

Citroen moet je doen Het gaat om de Dolce Vita Citroen-vaas. Het is een langwerpig model met een diameter van 14,5 centimeter en een hoogte van 27 centimeter. De hele vaas is bedekt met gele citroenen, wat een leuke twist geeft aan je interieur. Het model biedt genoeg ruimte voor een bloemstuk, maar is op zichzelf staand ook al een echte eyecatcher. Op naar de Blokker dus.

Geen fan van geel? Geen paniek. De Dolce Vita vaas is er ook in het groen. En is dat langwerpige model ook niet helemaal je ding? Dan is er voor de variatie ook nog een ronde variant. Maar waarom kiezen als je ook gewoon een ronde groene vaas en een langwerpige gele kunt kopen?

Dolce Vita Citroen vaas Blokker

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen

Meer van deze auteur