Hebben: deze voorraadpot van Action ziet er peperduur uit, maar kost een prikkie

Lifestyle

Hebben: deze voorraadpot van Action ziet er peperduur uit, maar kost een prikkie

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

25 januari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

25 januari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Je keuken opgeruimd houden is al snel een verloren zaak: je hoeft je maar om te draaien en de boel is alweer ontploft. Gelukkig kun je het jezelf een stuk makkelijker maken door alles goed op te bergen. Niet in van die spuuglelijke plastic bakjes, maar in een mooie voorraadpot. Zoals de Code Maison van Action, bijvoorbeeld.

Voor het geld hoef je deze prachtige pot niet te laten staan. Je scoort hem namelijk al voor de knappe prijs van 2,99 euro. Rennen naar de dichtsbijzijnde Action dus.

Op elk potje Deze voorraadpot is net wat specialer dan andere potten. Waarom? Dit exemplaar heeft namelijk verdacht veel weg van een duurdere variant. Die wel vijftien keer zoveel kost. Door de speelse kleurencombinatie en de houten deksel, is deze voorraadpot niet alleen superhandig, maar ook een perfecte aanvulling voor je interieur. Past hij niet in de keuken, dan is er vast in je badkamer nog een leuke plek.

Action, voorraadpot

Lees ook: Vliegt de winkels uit: Wibra heeft de perfecte poef voor je interieur

Naast de kleurencombinatie hierboven zijn er nog vier andere variaties - allemaal in natuurlijke kleuren - van de Code Maison voorraadpot beschikbaar. Ook handig om te weten: de pot is zowel in de omtrek als hoogte ongeveer 11 centimeter.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen

Meer van deze auteur