Vliegt de winkels uit: Action verkoopt een kunstkerstboom voor een prikkie

Lifestyle

Vliegt de winkels uit: Action verkoopt een kunstkerstboom voor een prikkie

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

2 december 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Gepubliceerd op

2 december 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Dat je bij de Action moet zijn voor de allerbeste koopjes weten we. Dat ze fantastische kerstversiering hebben weten we inmiddels ook. Maar dat ze ook kunstkerstbomen voor een prikkie verkopen? Dat wisten we dan weer niet. Jij nu wel.

Grote kan dat je dit jaar wil switchen naar een kunstkerstboom. Het is minder gedoe en ieder jaar na kerst die hoopjes bomen langs de kant van de weg zien wegkwijnen, heeft ook iets droevig. Een kunstkerstboom bewaar je gewoon in de berging en rond de feestdagen haal je 'm weer tevoorschijn.

Lees ook: Kerstinkopen waren nog nooit zo leuk: 5 goedkope cadeaus die stiekem heel duur lijken

Gebruiksklare kerstboom voor een prikkie Eén probleempje: die kunstkerstboom kost vaak takke veel geld. Als in: honderden euro's voor een boompie. Dat bedrag haal je er uiteindelijk wel weer uit, maar het is toch een hoop geld om weg te leggen. Al helemaal als je je bedenkt dat je ook nog kerstballen en kerstcadeaus moet kopen. Die krijg je er namelijk niet bij. Jammer hè.

Gelukkig is er een oplossing: de Action, een winkel die in onze ogen vaak als oplossing dient. Zij verkopen dit jaar kunstkerstbomen voor een redelijke prijs van 25 euro. Daarvoor heb je een gebruiksklare kerstboom van 180 centimeter, inclusief een standaard. Wil je iets groters? Dat kan ook. De 'kerstboom deluxe' is 210 centimeter, heeft 639 takjes (jawel, er is geteld) en een standaard. Wij zouden zeggen: niet lopen, maar rennen.

Kerstboom - kunstkerstboom - Action

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van