Opfleuren die boom: leuke kersthangers voor weinig

Lifestyle

Opfleuren die boom: leuke kersthangers voor weinig

Nienke van Zutphen
Door

Nienke van Zutphen

Gepubliceerd op

26 november 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Gepubliceerd op

26 november 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Heb je de kerstboom al staan? Officieel zou je wat langer moeten wachten, maar who cares? Het leukste van zo’n boom is natuurlijk het versieren. Niet mee eens? Misschien verandert je mening na het zien van deze fijne en betaalbare kersthangers.

Ons motto: als je de kerstboom nog ziet, heb je niet genoeg versierd.

Beestenboel Ga jij goed op tijgerprint? Dan is deze tijger van de Zeeman een echte aanwinst. Met een heerlijke foute gouden glitter over zijn vacht, steelt hij gegarandeerd de show in jouw kerstboom. Bang dat-ie zich eenzaam gaat voelen? Er is ook een pantervariant die hem gezelschap kan houden.

tijger, kersthanger, zeeman

Vette hap De Action weet wel waar iedereen naar verlangt tijdens die lange, donkere avonden thuis op de bank: een lekkere vette hap. Let op: de kans dat je sneller wat bestelt bij de snackbar om de hoek wordt wel groter zodra je de versiersels in de boom ziet hangen.

Lees ook: Deze 10 cadeautjes slaan &C's editors nu al in voor kerst

friet, ham burger, bier, kersthanger, action

Wild van vilt Laat jij je kerstballen altijd vallen? Dan is het misschien beter om alles van glas te skippen en voor een minder breekbaar materiaal als vilt te gaan. Dille & Kamille heeft namelijk superveel schattige hangers gemaakt van het zachte materiaal. Deze lieve Dalmatiër is net als de rest van de collectie met de hand gemaakt en een fair trade product.

hond, kersthanger, dille & kamille

Van croissant tot broccoli Je kunt het zo gek niet bedenken en de Flying Tiger heeft het om in de boom te hangen. Voor ons sprongen de croissant en de broccoli eruit. Maar de hotdog, aubergine en golfbal zijn zeker ook toppers. Wil je gaan voor de crompouce look? De tompouce-hanger is te koop bij de Hema.

Lees ook: &C's ultieme filmkalender: 24 kerstfilms om af te tellen tot kerst

croissant, kersthanger, flying tiger

Enig die hoorn Nog niet gek genoeg? Blokker heeft ook een vol assortiment aan unieke kersthangers. Deze eenhoorn zwemband is onze favoriet, maar ze hebben nog veel meer. Een zeemeermin, kauwgomballenautomaat en een luchtballon met een eenhoorn erin, zijn er een paar. Net een kinderspeeltuin.

eenhoorn, kersthanger, blokker

Pieken En wil je echt pieken deze kerst? Ook dan moet je bij Blokker zijn. Zeg maar dag tegen die foeilelijke rode piek en verwelkom de macaron-variant. Beter kan je niet krijgen.

macaron, piek, blokker

delen
Nienke van Zutphen

Nienke van Zutphen is geboren in 2002 (dat jaar dat de gulden de euro werd) en is tekststagiair bij &C. Ze herkent elk liedje van The Weeknd binnen 5 seconden, slaapt het liefst met haar knuffels en als ze chagrijnig is, heeft ze waarschijnlijk honger.

Meer lezen

Meer van deze auteur