Van de Blokker Dolce Vita-collectie wil je spontaan een enkeltje Italië boeken

Lifestyle

Van de Blokker Dolce Vita-collectie wil je spontaan een enkeltje Italië boeken

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

18 mei 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Blokker

Gepubliceerd op

18 mei 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Blokker

Denk je de zomerse zonsondergang tegemoet te lopen met dit mooie weer van afgelopen week, is het nu weer bewolkt. Je moet toch iets doen om het zonnetje in huis te krijgen. Dan sla je maar kleurrijke spullen in, zo is 't tenminste nog enigszins vrolijk in huis.

Of je het nou hebt over een citroen kunstbloem, roze peper-zout molen of een bebloemde koeltas: de Dolce Vita-collectie van de Blokker heeft alles wat je zomerhartje begeert in deze kou.

Lees ook: Ramen lappen voor dummies: zo doe je dat

La dolce vita zit vol kleuren Van deze leuke kleuren komen we helemaal in de vakantiesfeer. Ruik je al de verse pasta en ó zo lekkere Parmezaanse kaas? Het lijkt net even of je aan tafel zit in dit warme land. Helaas is de zomervakantie nog niet aangebroken, maar zo kom je wel al in de sfeer – want echt waar: voor ieder wat wils.

Hou je van blauw? Dan heb je leuke schelpenkussens, een keukengereihouder, of een (ja echt waar) golvende waterkan. Zo gek als je het kan bedenken en het is er - zoals een vliegenkap met bloemen. Ben je niet zo'n kleuren persoon? Geen probleem, ook al is je hele huis beige: deze statement pieces fleuren je kamer zo op. En maak je maar geen zorgen, er zijn ook wat 'minder flamboyante' spullen als een donkerrode vaas of bruine theelichthouders.

Groovy is back Nee, we zijn niet in de jaren zeventig gestapt, maar het klopt dat je veel golven en ronde vormen ziet. Zelfs de kandelaar buigt alle kanten op. En eerlijk is eerlijk: het is toch veel leuker om met een citroenschuurspons je afwas te doen, dan met zo'n saai zilver ijzer geval. Wat speelsheid kan nooit kwaad.

Deze dingen zijn toch te leuk om niet in huis te halen? En voor dat geld kun je het niet laten liggen. Italiaanse designer, maar dan voor een prikkie.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen