Deze 10 cadeautjes slaan &C's editors nu al in voor kerst

Lifestyle

Deze 10 cadeautjes slaan &C's editors nu al in voor kerst

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

18 november 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

18 november 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Een slimme meid is goed voorbereid. Dat geldt niet alleen voor je toekomst, maar ook voor kerstcadeaus. Want we weten allemaal: wie te laat begint met inkopen doen, vist achter het net. De &C editors slaan daarom deze tien cadeaus van tevoren in.

Adventskalenders Er is één ding leuker dan Kerstmis en dat is de voorpret. Daarom scoren sommige editors ieder jaar een adventskalender. Het liefst eentje met chocolade of thee. Al zijn deze exemplaren ook welkom.

Pyjama's Van een aanbieding bij de drogist tot de luxe exemplaren van Skims waarbij je de eerste tien keer misgrijpt. Een mooie pyjama of een fijn huispak is altijd een goed idee.

Sokken De Bear-sokken van Ralph Lauren vliegt momenteel de winkels uit. Niet lopen, maar rennen.

Geurkaarsen Het liefst in speciale cadeaupakketten of als er een goede aanbieding voorbijkomt. Geurstokjes vinden we overigens ook altijd een goed idee. Inspiratie nodig? Dit zijn de favoriete geurkaarsen van de redactie.

Lees ook: De Burr Basket en nog vier cadeaus voor een partner die niks wil

Zelfgemaakt fotoboek Kost altijd honderd keer meer tijd dan je van tevoren dacht, dus hup, hier kun je maar beter op tijd mee beginnen.

Pantoffels Voor je kids die hysterische krengen met een eenhoornkop, voor je moeder, zus of vriendin stijlvolle slofjes van Give A Pon.

Telefoonhoesje Op de redactie zijn we groot fan van de hoesjes van Ateljé. Onlangs kwam er een limited edition pareltje uit, volledig in holiday-stijl. Leuk voor kerst, maar ook tijdens oud en nieuw.

Kersttruien Of je nu voor voor een fout of fancy exemplaar gaat: kersttruien zijn vaak rond kerst zelf uitverkocht. Kun je maar beter op tijd bij zijn.

Cadeausets met verzorgingsproducten Want met kerst pakken merken uit en vind je echt goede deals. Denk aan onze favoriete crème van Embryolisse, de Bum Bum-set van Sol de Janeiro of de Pillow Talk-kit van Charlotte Tilbury.

Kerstservies Nog zo iets wat rondom de feestdagen niet meer verkrijgbaar is. De droom? Een complete kerstset van Villeroy & Boch. Nog effe verder sparen. Of dromen.

Al is de nieuwe &C natuurlijk ook een goede cadeautip

7 ,45

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen