Je huis voorjaar ready: hier scoor je het leukste groente en fruit servies voor een prikkie

Lifestyle

Je huis voorjaar ready: hier scoor je het leukste groente en fruit servies voor een prikkie

Ilse Derix
Door

Ilse Derix

Gepubliceerd op

6 april 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

6 april 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

We hebben geen idee waar het vandaan komt, maar dit seizoen zijn we helemaal in de ban van interieuraccessoires in de vorm van groenten en fruit. Waarom ook niet?

Ze kunnen je huis opfleuren, vooral als ze lekker kleurrijk zijn. Maar waarom moeten die dingen zo duur zijn? Belachelijk, toch? Daarom hebben we een lijstje gemaakt met betaalbare alternatieven.

Lees ook: Deze vijf serviesmerken zijn niet alleen schitterend, maar ook hartstikke betaalbaar

Groentevormige pot van H&M (€ 14,99) Niet te weerstaan, deze selderijvormige pot van H&M Home. Duik ook even in hun collectie voor servies shaped like tomaten of boerenkoolbladeren. Wij zijn verkocht.

Selderij - Pot - H&M

Lila fruitvaas van Leen Bakker (€ 12,99) Hallo, eye catcher! Een vaas in de vorm van een framboos. Stel je voor: de zon schijnt, vogels fluiten, en daar staat-ie dan op je eettafel, gevuld met een vrolijk veldboeket. Om blij van te worden.

Framboos - Vaas - Leen Bakker

Exotica kan van Intratuin (€ 22,99) En dan deze beauty: een kan in de vorm van een citroen, van Intratuin. Extra bonuspunten als je er een Limoncello Spritz in serveert.

Citroen - Kan - Intratuin

Aardbeienvaas van Xenos (€ 19,99) Niet zo'n fan van keramiek? Geen paniek, er is ook iets fruitigs voor jou. Wat dacht je van deze glazen aardbeienvaas? Perfect voor een zomers bloemetje.

Aardbei - Vaas - Xenos

Citroen bloempot Casa (€11,95) Tot slot, de onmisbare klassieker: de citroenpot. Geen nood om een fortuin uit te geven: bij Casa pik je hem op voor een zacht prijsje.

Citroen - Bloempot - Casa

delen
Ilse Derix

Ilse Derix (2002) is tekststagiair bij &C en een echte Limburgse. Ze kan niet genoeg krijgen van oude romcoms, is stiekem verliefd op haar jonge hond Moos en ze doet spontaan een dansje van blijdschap als ze iets echt heel lekker vindt (tot ergernis van haar tafelgenoten, oeps).

Meer van deze auteur

Meer lezen van Lifestyle