Deze vijf serviesmerken zijn niet alleen schitterend, maar ook hartstikke betaalbaar

Lifestyle

Deze vijf serviesmerken zijn niet alleen schitterend, maar ook hartstikke betaalbaar

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

21 april 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

21 april 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Het is nog even wachten op goede temperaturen (alhoewel: soms zijn ze er ineens?), maar wij hebben nu al zin in al die gezellige diners met mooi gedekte tuintafels. Klein probleempje: nieuw, kleurrijk servies kost al snel een rib uit je lijf.

Daarom tippen we onze favoriete serviesmerken die ook nog eens redelijk betaalbaar zijn. Mica Decorations Uniek servies wat je niet snel ergens anders vindt, haal je bij Mica Decorations. De borden in de vorm van een passievrucht, kiwi of guave scoor je voor 9,95 euro.

Mica Decorations

H&M Home Bij H&M Home is er voor ieder wat wils: hysterisch gekleurde borden met kleurrijke citroenen, panterprint borden met een gouden randje of juist wit of zwart porselein. Het fijnste van alles is misschien wel het prijskaartje: voor 14,99 euro heb je al een set van vier basic porseleinen borden.

Borden H&M Home

Lees ook: Dit gebreide bouclé kussen geeft je woonkamer een chique uitstraling

Rice Het Deense Rice staat bekend om het kleurrijke servies. Het meeste is gemaakt van melamine waardoor je het ook nog eens makkelijk mee kunt nemen naar een picknick. Voor een bord betaal je gemiddeld 10 euro en voor een beker 7,50 euro.

Rice bekers

Karwei Karwei een saaie bouwmarkt? Ben je gek, de keten beweegt graag met de trends mee. Je vindt er de mooiste schalen in de vorm van een vis of artisjok, maar ook gekleurde dinerborden voor 8,99 euro.

Bord Karwei

Xenos Pastelkleurig servies met een geschulpt randje: normaal gesproken leg je al snel twee tientjes weg voor zo'n bord, maar bij Xenos koop je een groot dinerbord al voor 5,99 euro.

Xenos servies

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Lifestyle