Een gallery wall in huis? Met deze (goedkope) wavy Hema-fotolijstjes is het zo gepiept

Lifestyle

Een gallery wall in huis? Met deze (goedkope) wavy Hema-fotolijstjes is het zo gepiept

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

18 april 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Hema, fotografie Marie Wanders

Gepubliceerd op

18 april 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Hema, fotografie Marie Wanders

Een minimalistisch interieur niet zo jouw ding? Je bent niet de enige. Al zouden we het willen, er bestaan gewoon te veel leuke kleurrijke prullaria. Deze fotolijstjes van de Hema bijvoorbeeld, waarmee je een knaller van een gallery wall in elkaar flanst.

Een gallery wall - nog zoiets wat ábsoluut niet binnen de minimalistische beige interieurtrend past, maar wat we ontzettend leuk vinden. Neem die van content creator Joey Jaq bijvoorbeeld, in wiens huis we rond mochten snuffelen in &C's augustusnummer van 2023.

Header - Joey Jaq - let niet op de rommel 8 2023 - fotografie Marie Wanders

Lees ook: Een huis zonder kleur en nog zes dingen waarvan we schrokken in Kopen Zonder Kijken Je eigen galerie Je snapt: die willen we zelf ook. En laten we nou net wat tegengekomen zijn wat daar perfect bij past. Hema heeft namelijk een hele rits houten fotolijstjes gelanceerd, in allerlei verschillende kleuren, vormen en maten, maar allemaal voor een zacht prijsje.

Hema fotolijstje - groen met bolletjesHema fotolijstje - roze en wavy

Het kleinste formaat, zoals de groene hierboven, is 10 bij 15 centimeter en shop je voor 6,99. De roze is wat groter, 15 bij 20, en ook net een tikkeltje duurder, 9,99 ekkies. Er is trouwens ook een feloranje wavy variant in beide maten, net zoals een witte met bolletjes. Oh, en voor de afwisseling verkoopt Hema ook wat vierkanten lijsten in al deze kleuren. Afwisseling is key bij zo'n muur vol schilderijen en foto's. Kijk maar naar die van Joey.

Dusseh, zie je in de Hema?

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen