Een huis zonder kleur en nog zes dingen waarvan we schrokken in Kopen Zonder Kijken

Entertainment

Een huis zonder kleur en nog zes dingen waarvan we schrokken in Kopen Zonder Kijken

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

2 april 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

screenshot RTL

Gepubliceerd op

2 april 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

screenshot RTL

In een nieuwe aflevering van Kopen zonder kijken maakten we kennis met Alisha en Noud die een woning zochten in Eindhoven of Tilburg. Deze keer vielen ons een aantal dingen op. En nee, niet alleen Roos die met een beige interieur op de proppen kwam zetten.

Een huis zonder kleur We wisten niet dat Roos het in zich had: een compleet beige interieur samenstellen met hier en daar wat hout, zwart en grijs. Of zoals Bob aangaf: geen groen, paars, roze of strikken. Onze favoriete interieurstylist gaf dan ook aan dat ze uit haar comfortzone moest stappen. Begrijpen we goed Roos, dat begrijpen we goed.

De moodboards van Alisha en Noud Dat beige interieur kwam natuurlijk wel ergens vandaan. Op de moodboards van Noud en Alisha zagen we vooral veel zwarte opbergkasten, stalen deuren en wijnkasten. Wij met alle roze en pastel details in ons kantoor schrokken daarvan.

Lees ook: 10 suggesties om Kopen Zonder Kijken een tikkeltje spannender te maken

De foto op Alex' bureau #collegagoals.

Kopen zonder kijken

De wensen en eisen zijn verpakt in zelfgemaakte gelukskoekjes Wat een pleuris werk moet dat zijn geweest. Wat is dat trouwens met al die creatieve manieren om je wensen aan te geven? De vorige keer kwam er ook al een bouwwerk van Lego voorbij.

Er werd verbouwd voor 25.000 euro Bob baalde dat hij maar 25.000 euro aan verbouwbudget had, maar maakte het veel uit? Mwah. Er kwam toch een nieuwe keuken, badkamer en een compleet nieuwe inrichting. Leer ons effe hoe je dat doet.

De ringtone van Alex Ja, kunnen we het even hebben over de ringtone van Alex? Kan een of ander juicechannel voor ons uitzoeken of hij echt Heb je even voor mij van Frans Bauer als ringtone heeft? Bij voorbaat dank.

De sneertjes van Bob Hij kon het niet laten om hier en daar een klein sneertje uit te delen. 'Hey, is dit een moodboard voor dit huis of voor het huis over vijftien jaar? Ik voel een beetje een budget van een miljoen als ik kijk naar wat je erop hebt geplakt.' Heel subtiel Bob, heel subtiel.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment