Weekje weg? Dit zijn populairste (en goedkoopste) bestemmingen voor de meivakantie

Entertainment

Weekje weg? Dit zijn populairste (en goedkoopste) bestemmingen voor de meivakantie

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

23 april 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

23 april 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Wie in de meivakantie een week weg wil, boekt het liefst een ticket naar een populairste vakantiebestemming. Of nog beter: een goedkope bestemming. Heb je effe geluk dat Skyscanner onderzocht welke vliegtickets zowel geliefd als het best geprijsd zijn.

Berlijn Veel cultuur, genoeg plekken voor een goed feestje en steengoede restaurants: Berlijn is de perfecte bestemming voor een fijne citytrip. Retourtickets vanaf Amsterdam kosten ongeveer 125 euro, maar je kunt natuurlijk ook makkelijk met de trein of auto gaan.

Gdańsk Misschien niet de eerste bestemming die door je hoofd schiet voor een voorjaarsvakantie, maar het kleurrijke Gdańsk is toch wel echt een hele leuke stad. Als je vanaf Eindhoven vliegt, scoor je vanaf 126 euro een retourtje.

Lees ook: 6 reisbestemmingen die op TikTok veel toffer lijken dan ze zijn

Londen Wij kunnen nooit genoeg krijgen van de knalrode dubbeldekker bussen, de vele musea en Buckingham Palace. Als het aan ons lag, gingen we ieder jaar naar Londen. Een vliegticket vanaf Eindhoven kost 136 euro, maar je kunt natuurlijk ook de trein pakken.

Venetië Zonnige bestemmingen als Italië zijn altijd erg in trek in de meivakantie. Zoek je iets waar je ook nog eens voor een goede prijs naartoe kan vliegen? Dan moet je in Venetië zijn. Boek dat populaire restaurant met waanzinnige pasta's maar alvast, want vanaf Eindhoven kost een retourticket 163 euro.

Kopenhagen Niet de meest goedkope bestemmingen, maar hey, Kopenhagen is het geld dubbel en dwars waar. Vanaf 165 euro boek je een retourticket vanaf Amsterdam. Wij krijgen spontaan zin in smørrebrød en kaneelbroodjes.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment