B&B Vol Liefdes Hans en Libera doen mee aan Eating With My Ex: 'Komt nooit meer goed'

Entertainment

B&B Vol Liefdes Hans en Libera doen mee aan Eating With My Ex: 'Komt nooit meer goed'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

15 mei 2023 om 11:00

Gepubliceerd op

15 mei 2023 om 11:00

Je moet ons niet vragen waaróm dit stel precies meedoet aan een programma, Eating With My Ex, waar doorgaans vooral mensen bekend van bijvoorbeeld Temptation Island, Ex On The Beach of Love Island aan meedoen. Niet om het een of ander, maar Hans leek ons toch een ander type. Maar goed, dat je nooit te oud bent om wat oude koeien uit de sloot te trekken met je ex-vrouw, dat blijkt maar weer.

De twee werden bekend van hun deelname, of eigenlijk Hans' deelname, aan het populaire programma B&B Vol Liefde. Daarin ging Hans op zoek naar een nieuwe liefde. Alle potentiële partners die voor hem langskwamen waren net als kijkers alleen vrij verbaasd over dat hij nog altijd samenwoonde met zijn Italiaanse ex Libera. Het lukte de arme man dan ook niet die liefde te vinden. Lees ook: Even loeren: zo zien de sterren van Queen Charlotte: A Bridgerton Story er in het echt uit Een goed gesprek De aflevering is pas vanaf aanstaande vrijdag te zien op discovery+, maar wat al bekend is is dat Hans en Libera 'eindelijk tot een dialoog komen over hun scheiding'. Natuurlijk spreken ze elkaar wel vaker - zo gaat dat als je, tja, samenwoont - maar dat gaat volgens Hans meer over koetjes en kalfjes. Hij vond het naar eigen zeggen verhelderend om nu eens een beter gesprek over hun breuk te voeren met elkaar. 'We weten nu zeker dat we nooit meer bij elkaar zullen komen.' Ook laat Hans in gesprek met RTL Boulevard weten dat de echte reden van de breuk waarschijnlijk nog wel naar boven zal komen tijdens het diner. 'Ik wilde weleens van haar weten waarom ze me aan het einde nou zo'n hufter vond.' Andersom vertelt hij haar ook waarom hij er klaar mee was. 'Toen zag je haar ook wel denken: ik ben niet echt goed bezig geweest.' Lees ook: Aardig optrekje: deze miljoenenpanden uit Succession staan te koop Vriendelijk bedankt Hans en Libera wonen nog altijd samen, ondanks dat ze hun B&B al een aantal maanden geleden te koop zette. De verkoop gaat niet over een leiden dakje, laat hij weten. 'Er zijn wel mensen langs geweest, maar er zit twee, drie ton verschil tussen. Daar valt niet over te onderhandelen.' Wél is Hans weer, of nog steeds, aan het daten. 'Maar er komt al gauw naar boven: ja, dat huis moet eerst verkocht. En er is de afstand. Je hebt een paar leuke weekendjes en dan voel je eigenlijk alweer dat het hem niet wordt.' De handrem zit er bij hem op, vertelt hij. 'Ik kan ze niets beloven, dat is het probleem.' Benieuwd naar de hele aflevering? Same here. Die is dus vanaf vrijdag te zien op discovery+.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen