Even loeren: zo zien de sterren van Queen Charlotte: A Bridgerton Story er in het echt uit

Entertainment

Even loeren: zo zien de sterren van Queen Charlotte: A Bridgerton Story er in het echt uit

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

12 mei 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix/BrunoPress

Gepubliceerd op

12 mei 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix/BrunoPress

Bridgerton is terug, en hoe! Net als bij de eerste twee seizoenen zijn we ook bij de prequel Queen Charlotte weer compleet obsessed. Niet alleen met de liefdesperikelen en intriges in deze heerlijk hysterische high society, maar vooral met de werkelijk adembenemende jurken en pruiken. Die zijn zo prachtig dat je bijna zou vergeten dat er onder al die glow-ups nog gewoon mensen zitten die er in 2023 heel anders uitzien. We hebben ze daarom even voor je op een rijtje gezet. 

1. Queen Charlotte De ster van de show is natuurlijk Queen Charlotte zelf. We kenden de volwassen versie al uit de eerste twee seizoemen, maar in deze prequel maken we ook kennis met haar jonge versie. En het moet gezegd: de casting is echt steengoed, want de actrices lijken behoorlijk op elkaar. De volwassen versie in de serie:

Queen Charlotte - volwassen versie

Golda Rosheuvel in het echt:

Queen Charlotte - Gerda Rosheuvel

De jonge Queen Charlotte:

Queen Charlotte - jonge versie

India Amarteifio in het echt:

Queen Charlotte - India Amarteifio

Lees ook: Selling Sunset-ster Chrishell Stause getrouwd: 'Liefde gaat niet altijd zoals gepland' 2. King George III Hoewel we de volwassen koning George III in de eerste seizoenen door zijn mysterieuze ziekte eigenlijk nauwelijks gezien hebben, kunnen we in Queen Charlotte ab-so-luut niet om hem heen. Het moet gezegd: George was in zijn jonge jaren echt eye candy. In de serie:

Queen Charlotte - King George

Cory Mylchreest in het echt:

Queen Charlotte - Cory Mylchreest

3. Lady Danbury Lady Danbury is slim, gevat, sterk, onafhankelijk en zelfstandig. Met recht een van de leukste personages uit de serie, en haar jonge versie mag er zeker ook zijn. En nee, de actrices zijn geen familie van elkaar, al zou je dat door de gelijkenis bijna gaan denken. De volwassen variant:

Queen Charlotte - Lady Danbury

Adjoah Ando in het echt:

Queen Charlotte - Adjoah Ando

Lady Danbury toen ze nog een young lady was:

Queen Charlotte - lady Danbury

Arséma Thomas in het echt:

Queen Charlotte - Arséma Thomas in het echt

Lees ook: Van creepy animaties tot boze boomers: alles wat je wilt weten over Disney's live-action film The Little Mermaid 4. Violet Bridgerton  Ah, de matriarch van de familie Bridgerton zonder wie wij nu niet zulke heerlijke series hadden. Maar net zoals je in het echte leven weleens kan vergeten dat je moeder voor jou ook echt een eigen leven had, hadden we achter de oermoeder van het Bridgerton-imperium ook niet zo'n eigenzinnige nieuwsgierige jongedame gezocht.  Volwassen Violet Bridgerton:

Queen Charlotte - Violet Bridgerton

Ruth Gemmel:

Queen Charlotte - Violet Bridgerton

De jonge Violet:

Queen Charlotte - Violet Bridgerton jong

Actrice Connie Jenkins-Greig:

Header - Actrice Connie Jenkins-Greig - brunopress

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen