Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van De Slimste Mens

Entertainment

Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van De Slimste Mens

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

4 december 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP

Gepubliceerd op

4 december 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP

Goed nieuws voor alle fans van De Slimste Mens, want de kandidaten die meedoen aan het 23e seizoen zijn bekend. Nog heel even geduld, want het seizoen gaat 18 december van start.

Onder anderen actrice Barbara Sloesen, presentatrices Evi Hanssen en Irene van de Laar, pianist Mike Boddé, cabaretier Peter Heerschop en politica Ineke van Gent gaan hun intelligentie op live televisie op de proef stellen. Ook voormalig Talpa-directeur Marco Louwerens, Een Huis Vol-deelnemer Iven Cudogham, TikTokker Vic Clé en, onze óverduidelijke favoriet, Paul Visser uit B&B Vol Liefde doen mee. In De Slimste Mens moeten BN'ers vragen beantwoorden. De winnaar mag zichzelf 'de slimste mens' van dit seizoen noemen. De laatste reeks werd gewonnen door journalist Tom Kleijn.

Lees ook: Herman van der Zandt presenteert vanaf 2025 De slimste mens

Het programma wordt al jarenlang gepresenteerd door Philip Freriks en Maarten van Rossem. Zij stoppen er allebei begin 2025 mee. Freriks wordt opgevolgd door Herman van der Zandt. Wie de vervanger wordt van Van Rossem is nog niet bekendgemaakt.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen

Meer van deze auteur