Dirty DiCaprio: uh, zo slecht zou Leo dus zijn in bed

Entertainment

Dirty DiCaprio: uh, zo slecht zou Leo dus zijn in bed

Ilse Derix
Door

Ilse Derix

Gepubliceerd op

1 maart 2024 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Gepubliceerd op

1 maart 2024 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Eerlijk is eerlijk, bijna iedereen heeft wel een oogje gehad op young Leo in Titanic, toch? Oké, hij is inmiddels een paar jaartjes ouder (kuch kuch, 27 jaar om precies te zijn), maar dat knappe koppie is hij nog niet verloren. De meesten van ons zouden dus niet bepaald nee zeggen tegen een rendez-vous met onze Leo (ja, jij ook, we zien die blos op je wangen wel). 

Maar het Nederlandse model Hieke Konings dacht daar toch iets anders over.

Hollywood Hieke Konings deed een boekje open tegenover Playboy. Hier verklapt ze dat ze in Hollywood zou zijn geweest, waar ze de acteur gewoon tegen het lijf is gelopen. Binnen no time zat ze naast hem, en ja, van het een kwam het ander en uiteindelijk is er ook gezoend. Jaloers? Volgens Konings hoef je dat echt niet te zijn. Ze was namelijk allesbehalve onder de indruk van Leo's zoenkunsten: 'Het was oké, maar zeker niet de beste die ik heb gehad.' Bovendien, toen puntje bij paaltje kwam heeft ze hem weer met blauwe ballen naar huis gestuurd. Oef, dat moet wel een deuk in zijn ego hebben gegeven.

Lees ook: Het is weer zover: Leonardo DiCaprio is met een jong model (22) én vriendin van Gigi Hadid gespot

Gek? Denk je: 'Gek, die meid? Wat een buitenkans!' Wacht maar, we brengen je graag even op andere gedachten. Dit zijn de redenen waarom zij (en nu jij ook) Leonardo liever links laat liggen:

  1. Oud Konings vond hem 'te raar en te oud'. Begrijpelijk. Wat moet zo'n 22-jarige met een man die de 49 al heeft aangetikt?

  2. Noise-cancelling Daarbij schijnt hij door de jaren heen nogal wat, eh, specifieke voorkeuren ontwikkeld te hebben. Zo zou meneer enkel van bil willen gaan met noise-cancelling oortjes in - omdat hij liever niet gestoord wordt door het geluid van zijn bedpartner.

  3. Vapen Alsof dat nog niet bijzonder genoeg is, zou hij ook tijdens de daad graag een vape ter hand nemen.

  4. Kussen En, hou je vast, hij zou zelfs kussens op de gezichten van zijn partners leggen omdat hij hen niet wil zien tijdens het vrijen. Vervolgens moedigt hij aan om vooral door te gaan terwijl hij zelf lekker in zijn eigen bubbel zit. Tja, over teamspirit gesproken.

Dus, dankjewel Hieke, voor het schrappen van weer een (toch al onbereikbare) man van onze lijst.

delen
Ilse Derix

Ilse Derix (2002) is tekststagiair bij &C en een echte Limburgse. Ze kan niet genoeg krijgen van oude romcoms, is stiekem verliefd op haar jonge hond Moos en ze doet spontaan een dansje van blijdschap als ze iets echt heel lekker vindt (tot ergernis van haar tafelgenoten, oeps).

Meer lezen van Entertainment

Meer van deze auteur