Het is weer zover: Leonardo DiCaprio is met een jong model (22) én vriendin van Gigi Hadid gespot

Entertainment

Het is weer zover: Leonardo DiCaprio is met een jong model (22) én vriendin van Gigi Hadid gespot

Sanne Roes
Door

Sanne Roes

Gepubliceerd op

6 juni 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Gepubliceerd op

6 juni 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Leonardo DiCaprio is back at it again. Want raad eens? Hij is weer met een jong model gespot. Ze is (gelukkig) niet zo jong als de 19-jarige meid waar hij in februari mee aan het daten was. Nee, ze is al véél ouder. 22 jaar om precies te zijn, en haar naam is Meghan Roche.

De twee zijn afgelopen weekend samen gespot op een jacht, waarop ze in badkleding lekker in de zon lagen te bakken. Leonardo (48) staat erom bekend dat hij vrijwel nooit vrouwen datet die ouder zijn dan 25 jaar, met uitzondering van Gigi Hadid die destijds 28 was en met wie hij begin dit jaar zou hebben gedatet. Dat hij nu met dit model is gespot is voor velen dus geen grote verrassing, maar juicy is het wel. Zie hier de paparazzi-foto's:

Het feit dat Leo met Gigi heeft gedatet maakt het gerucht over Meghan nóg interessanter, want Meghan is erg goed bevriend met zowel Bella als Gigi Hadid. Meghan ziet de zussen zelfs als haar eigen grote zussen, omdat ze haar veel steun zouden geven in haar groeiende modellencarrière. En die carrière loopt al goed, want Meghan heeft tot nu toe voor onder andere Versace, Dolce & Gabbana en Chanel gewerkt.

Meghan is trouwens niet het enige model waar Leo afgelopen week mee is gespot. Vorige week hadden verschillende media het namelijk nog over model Neelam Gill (28) die samen met DiCaprio en zijn moeder Irmelin Inderbroken in Londen werd gezien. Dineren met moeders klinkt best serieus, toch? Eerlijk, wij houden het tempo waarop Leo datet ook niet helemaal meer bij, dus we wachten gewoon rustig af tot het volgende gerucht.

delen
Sanne Roes

Sanne Roes is geboren in 2000 (je weet wel, dat jaar dat de wereld zou vergaan maar toch gewoon bleef draaien). Ze komt uit de Achterhoek maar kan geen woord dialect verstaan, behandelt haar planten alsof het haar kinderen zijn en zingt regelmatig - tot grote ergernis van de buren - de longen uit haar lijf onder de douche.

Meer entertainment

Meer van deze auteur