Sexy bedtijdverhaaltje #3: Onvergetelijke rit met een Franse lifter

Body & Mind

Sexy bedtijdverhaaltje #3: Onvergetelijke rit met een Franse lifter

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

30 mei 2023 om 19:00

Gepubliceerd op

30 mei 2023 om 19:00

Wanneer we moeilijk in slaap komen, pakken we geen glas warme melk maar lezen we een sexy verhaal. Erotisch platform Rouze deelt vier spannende verhalen. Sweet dreams..

Ik geef gas met mijn rechtervoet en voel de wind door mijn haren wapperen. Deze cabrio, de enige wagen die beschikbaar was, rijdt heerlijk. Onder mijn zonnebril vandaan zie ik dat het tolpoortje achter me steeds kleiner wordt in de achteruitkijkspiegel. Aan de rechterkant zie ik prachtige velden met zonnebloemen. Ik adem in, en realiseer me hoe zeer ik de Franse buitenlucht miste.

Ik vond het vervelend dat ik eergisteren voor een spoedklus naar Frankrijk werd gevlogen. Het goede nieuws was dat mijn baas het prima vond dat ik een auto huurde voor de terugreis en twee vrije dagen opnam. Ik besloot er een heerlijk lang weekend van te maken in La Douce France. Gisteren at ik coq à la moutarde op een zomers terras in de avondzon. Ik logeerde in Hotel Les trois chênes - de drie eiken, en de witte wijn smaakte er meer dan prima.

Ik zet de radio aan en geef extra gas. De ochtendwind wappert door mijn haar, dat alle kanten op waait. Al rijdend bind ik mijn lange blonde lokken in een knot. Zo. Dat rijdt stukken beter.

Oh nee! Ik moet snel tanken als ik niet zonder benzine wil komen te staan. Over twaalf kilometer bevindt zich een tankstation, zag ik net. En eigenlijk lust ik best een ijsje.

'Mais oui. Nice car you have, mademoiselle.' Voor me staat een lachende man, fijn gebouwd, peper-en-zoutkleurig haar, spierwitte tanden en een enorme grijns op zijn gezicht. Om zijn schouder hangt een rugzak. Een kartonnen bord met 'Lille' steekt uit het zijvak. Hij drinkt water uit een fles. Een straaltje sijpelt over zijn kin. Niet verkeerd, denk ik. Deze man is très sexy!

‘Pardon?’ Hij wijst nu naar de zilveren Peugeot. Bedoelt hij de auto?

‘Pardon. I saw the French license plate and thought you were local.’

‘No, I am from Holland. Je suis Hollandaise...,’antwoord ik terwijl ik het tankpistool nog eens extra inknijp.

Hij glimlacht van oor tot oor. ‘Oh how funny! I speak a bit of Dutch myself. Ein beitje Neederlands... I’ve lived in Arnhem for a few years, so - Let’s go Vitesse!‘ Hij glimlacht van oor tot oor en zijn ogen glanzen. Wie is deze lekkere vent? En waarom staat hij hier?

‘Oh how nice, Arnhem. Listen, I’m going to pay for the gas now.’ Wanneer ik wegloop, voel ik zijn ogen in mijn rug. Het geeft me een goed gevoel.

Als ik terug bij mijn auto kom, staat de knappe man nog op dezelfde plek. ‘Still waiting? Can I help you?’

‘ I wanted to ask you. Any chance I could share a ride with you?’ Hij kijkt me bijna smekend aan.

‘What’s your destination?’ Vraag ik terwijl ik stiekem bid dat het op mijn route is.

‘Lille. That’s a city in the area of...’ Ik kijk naar zijn gebit, mooi recht. Deze man is verzorgd. Is hij wel te vertrouwen? Zijn ogen stralen seks uit.

‘I know where it is,’ onderbreek ik hem.

You only live once, denk ik. Deze man lijkt oké.

Ik knik en wenk hem met mijn hoofd. Het ijsje ben ik alweer vergeten. ‘Get in the car before I change my mind.’

‘Merci. That’s really nice, madame...?’

‘Sanne. Je m’appelle Sanne,’ zeg ik terwijl ik de auto start en een dot gas geef. Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Rouze. Klik hier om je aan te melden en 30 dagen gratis toegang te krijgen tot alle verhalen op Rouze.nl en het hele verhaal ‘Sanne in Frankrijk’ verder te lezen. 

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.