Jammer: deze sterrenbeelden houden zich nooit aan hun goede voornemens

Body & Mind

Jammer: deze sterrenbeelden houden zich nooit aan hun goede voornemens

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

2 januari 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

2 januari 2023 om 08:00

Elk jaar heb je weer een rits goede voornemens, en elk jaar geef je het na twee weken op. Ligt gewoon aan je sterrenbeeld hoor, want de volgende sterrenbeelden falen standaard in het volhouden van goede voornemens. 

Kreeft Als er iemand is die snel zijn of haar goede voornemens de deur uit smijt, is het de Kreeft wel. Waarom? Dit sterrenbeeld houdt simpelweg niet van verandering. Ze zijn gehecht aan oude gewoontes en daardoor wordt het knap lastig voor ze om zich aan goede voornemens te houden. Stoppen met roken? Dacht het niet. De Kreeft haalt na drie dagen gewoon weer een pak peuken in huis. Misschien volgend jaar maar weer proberen. Steenbok Luiaardalert. Steenbokken en goede voornemens gaan niet goed samen omdat de Steenbok gewoon te lui is om zich aan deze voornemens te houden. Daarnaast zijn ze ook nog eens rete-ongeduldig. Zien ze geen directe resultaten? Dan geven ze het gewoon op. Goede voornemens zijn een waste of time volgens de Steenbok.  Tweelingen Tweelingen zijn zo wispelturig als maar kan. Ze veranderen hun goede voornemens continu. Geen touw aan vast te knopen. Op 1 januari staan ze enthousiast in de sportschool en een week later kan dat strakke lijf ze gestolen worden en vertrekken ze halsoverkop naar een of ander ver land. Voor wat nodige zelfontplooiing natuurlijk. Een week later komen ze zeer waarschijnlijk terug en krijgen ze weer een 'geniale' ingeving. Vermoeiend.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen

Alles voor je body en mind