Dit zegt je sterrenbeeld over je seksdrive

Body & Mind

Dit zegt je sterrenbeeld over je seksdrive

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

20 september 2022 11:00

Bron / Fotografie

beeld Daantje Bons

Gepubliceerd op

20 september 2022 11:00

Bron / Fotografie

beeld Daantje Bons

Een glijerig muziekje, keiharde porno op het scherm of elkaar een tijd lang flirterig aankijken. Wat ervoor nodig is om jou hitsig te krijgen, heeft blijkbaar alles te maken met je sterrenbeeld.

Hoe jij de sterren van de hemel sekst, staat ook in de sterren geschreven.

Maagd Je sterrenbeeld ja, maar in de slaapkamer ben je allesbehalve een maagd. We hebben één woord voor je: discretie. Van een avontuur hier en daar ben jij niet vies. Je deelt het alleen liever niet met anderen. Weegschaal Weegschalen en seks zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe meer, hoe beterHoe, wat en waar maakt jou niet zoveel uit. Wel jammer dat die zomer zo goed als voorbij is, dag lekkere buitenseks! Schorpioen Stille wateren, diepe gronden: zeker. Een Schorpioen kan in eerste instantie wat terughoudend of verlegen overkomen, maar niets is minder waar. Eenmaal 'bezig' ben jij een beest in bed. De seksdrive van een scorpivriend is het best te omschrijven als intens. Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #38 Boogschutter Boogschutters draaien er niet omheen, jij skipt het liefst het voorspel om gelijk te krijgen wat je wil: seks. Ook goed om te weten voor je bedpartner. Je kunt soms een tikkie overweldigend zijn in bed. Steenbok De verstandigste van het stel: een Steenbok kijkt even praktisch naar seks als naar het leven. Zolang jij maar sekst met iemand waar je echt om geeft, dan zit het tussen jullie wel gebakken. Seks en liefde gaan hand in hand. Nog een keer, nog een keer.

Waterman Een Waterman is seksueel snel verveeld. Het is dus belangrijk je seksmaat te vertellen wat je leuk (en lekker) vindt en vooral wat je leuk lijkt (trio, rollenspel, seksspeeltjes, ga maar los) zodat jullie dat samen kunnen proberen. Alles om niet uitgekeken, of uitgesekst, te raken. Vissen Een Vis op het droge is echt een gevoelsmens. En seks is de manier om dagelijkse problematiek, van een klotedag op werk tot een heftige ruzie of een verwassen shirt, opzij te zetten. Heer-lijk. Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Ik krijg altijd complimenten over mijn pijpkunsten' Ram Normaal gesproken heeft de Ram een stoere pokerface-uitstraling. Maar tussen de lakens laat je een ander gezicht zien. Seks moet zacht, seks moet lief. Maar er is ook een andere kant: je zou geen Ram zijn als jouw wil in bed ook niet wet is. Bazig hoor. Stier De Stier is een eeuwige romanticus. Je bespeelt graag de zintuigen en houdt van relaxte, lome seks. Denk aan: rozenblaadjes, chocolade(saus), kaarslicht, een sexy R&B-playlist en meer van zulks. Lekker bezig!

Tweelingen Tweelingen zijn de moeilijksten niet. Er is weinig nodig om jou in de sex mood te krijgen. Ook leuk: door je nieuwsgierige aard wil je van alles ontdekken. Je bent immers nooit te oud om te leren, zo ook niet op seksgebied. Kamasutra, SM: kom maar op.

Kreeft Met een Kreeft seksen staat garant voor passie, vuurwerk. Side note: de ander moet jou wel op je gemak stellen en een vertrouwde omgeving bieden. Wat diegene daarvoor terugkrijgt? Seks zoals je het nog niet kende.   Leeuw Seks is voor een Leeuw het meest natuurlijke dat er is. Hoewel je over het algemeen nogal egoïstisch bent, vind je het tussen de lakens prima om (alleen) de ander te pleasen. Helemaal top, niks meer aan doen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen