Op je hoede: deze sterrenbeelden gaan vaker vreemd

Body & Mind

Op je hoede: deze sterrenbeelden gaan vaker vreemd

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

16 mei 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Gepubliceerd op

16 mei 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Iemand die naast de pot piest verdient geen schoonheidsprijs. Het liefst blijf je dus ver uit de buurt van deze charmeurs, want een gebroken hart is soms moeilijk te lijmen. Maar hoe weet je of je kersverse crush een handje heeft van vreemdgaan? Dat weet je nooit zeker, maar het sterrenbeeld van diegene kán een handje helpen. 

Het is natuurlijk absoluut geen garantie en waarschijnlijk zijn er heel veel lieve partners die het tegendeel hebben bewezen. Maar als we het datingplatform Gleeden moeten geloven zijn het vooral Boogschutters die een scheve schaats rijden. Oeps. Opgepast voor Boogschutters De datingsite die opgericht is voor mensen met een relatie heeft onderzoek gedaan naar vreemdgaan in Europa. Wat bleek? Boogschutters die niet helemaal lekker gaan in hun relatie zijn het snelst geneigd om vreemd te gaan. Maar als ze écht verliefd zijn zullen ze je niet belazeren, want eerlijk en oprecht zijn Boogschutters over het algemeen wel. Je moet de Boogschutter alleen wel vrij laten, want als die zich benauwd voelt kan-ie weleens gekke dingen doen. Een kat in het nauw maakt rare sprongen, een Boogschutter dus ook.  Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #20 Rammen kunnen er ook wat van Maar ook Rammen schijnen vaker vreemd te gaan. Mensen met dit sterrenbeeld schijnen jaloers en egoïstisch te zijn en om vreemd te gaan, moet je de laatste eigenschap wel beheersen. Vreemdgaan doe je immers niet om iemand anders een plezier te doen. Bovendien hebben Rammen nogal een weak spot voor avontuur en sensatie waardoor ze ook sneller in de verleiding komen om fratsen uit te halen die het daglicht niet helemaal verdragen. Tweelingen zoeken de spanning op Ja sorry, maar ook Tweelingen hebben een handje van vreemdgaan. Deze sociale dieren leggen makkelijk contact en zijn bang voor routine en verveling. Laat die combinatie er nu net voor zorgen dat Tweelingen zichzelf in lastige bochten kunnen wringen waarbij een misstap op de loer ligt. Een Tweeling met een sterke ruggengraat zal de spanning kunnen overwinnen, maar een 'slappe' Tweeling kan je maar beter links laten liggen.

Watermannen zijn nogal recalcitrant Last but not least waarschuwen we je ook nog even voor de Waterman. Dit sterrenbeeld gedraagt zich soms onvoorspelbaar en dwars en voelt zich automatisch aangetrokken tot dingen die eigenlijk niet door de beugel kunnen. En laat vreemdgaan nu net in die categorie horen.  Lees ook: Er bestaat zoiets als een back-up partner en best veel vrouwen hebben er een Welke sterrenbeelden zijn dan wel trouwe rakkers? Leeuwen en Schorpioenen zullen je over het algemeen niet zo snel belazeren. Maar hé, niets is een garantie dus oordeel zelf maar of je nu na het lezen van dit artikel even door de gesprekkenlijst van je lover moet scrollen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen