Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #5

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #5

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

30 januari 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

30 januari 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je wordt voor diverse feestjes uitgenodigd waardoor je meerdere leuke nieuwe mensen leert kennen. Met één daarvan voel je een speciale klik en is de kans groot dat er in de slaapkamer nog een after party plaatsvindt. Misschien blijft hij of zij zelfs daarna nog wel even plakken. 

Samen: Als de klad een beetje in jullie seksleven was gekomen is dit het moment om hier weer wat meer aandacht aan te besteden. Zowel jij als je lief hebben wel weer zin dus zonde om hier verder niets mee te doen. Zodra het in bed (weer) goed gaat, zullen jullie ook daarbuiten weer meer naar elkaar toe trekken. 

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Waar je soms een beetje terughoudend bent in het online flirten, kruip je nu steeds meer uit je schulp en durf je zelf ook zowaar spontaan wat like-jes uit te delen en zelfs hier en daar een DM-etje te sturen. Het haalt nog niet veel uit maar spannend is het wel. In ieder geval is de basis gelegd, de komende tijd zul je één van je prooien beter leren kennen. Samen: Je bent een beetje prikkelbaar en hebt wat last van lange tenen. Je partner moet behoorlijk zijn of haar best doen om je niet te triggeren wat gelukkig voor hem of haar aardig lukt. Aan het einde van de week kom je weer een beetje tot je aardige zelf en is het gevaar geweken.  Lees ook: Een goed humeur en hoog libido: zo gebruik je je cyclus in je voordeel

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Je hebt seks nodig en wel nu. We kunnen het proberen mooier te maken maar het is wat het is, je bent gewoon beregeil. Wel heb je het liefst dat meneer of mevrouw na de daad zo snel mogelijk weer opkrast dus geef de ander vooral niet de indruk dat er meer in zit dan deze one-night stand. Eerlijk duurt het langst, of in dit geval lekker kort. 

Samen: Plannen die jij en je partner al een poosje wilden uitvoeren kunnen deze week worden gerealiseerd en kunnen zelfs tot een goed einde worden gebracht. Lekker, alles af. Ook in de slaapkamer komt er het een en ander lekker klaar. Kortom, een fijne, productieve week.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Aan de ene kant ben je toe aan een flinke beurt maar aan de andere kant is er niemand van wie je deze wilt. Dilemma, ga je voor een minder lekker alternatief of wacht je nog even tot er wél iets van je gading langskomt. Waarschijnlijk wordt het ’t laatste. De knop omzetten gaat gewoon even niet. 

Samen: Hoewel de basis van jullie relatie goed is, veroorzaken kleine wederzijdse ergernissen toch een beetje onstabiliteit. Samen wankelen jullie je al ruziënd door de week heen tot het weekend. Dan wordt alles uitgepraat en is het weer gezellig burgerlijk koek en fucking ei. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Het wordt een drukke week van veel uitnodigingen en bezoek. De kans dat je via via iemand ontmoet met wie het klikt is groot, er is zelfs kans op een leuke date. Dit gaat zó leuk dat jullie allebei openstaan voor een vervolg. Niet direct tussen de lakens maar wel met het oog op een volgende afspraak. 

Samen: Wat het probleem ook is, deze week wordt het opgelost en kunnen jullie samen op een betere manier verder. De communicatie tussen jullie verbetert en er wordt ook weer meer geknuffeld. Dan is het nu tijd voor nieuwe plannen want rust is voor jou een vies woord. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Eigenlijk vind je het wel even best om single te zijn. Toch stem je in met een date met als gevolg dat je hoopt dat er iets tussenkomt en de ander alsnog afzegt. Nou. Met zó’n mindset kun je beter zelf de boel afblazen. Of er bij voorbaat al niet aan beginnen. Bestel een pizza en ga lekker Netflix-bingen. Alleen. 

Samen: De relatie kabbelt rustig voort en dat is oké. Hier en daar is er even een kleine rimpeling in het water te verwachten door een klein meningsverschil maar daarna stroomt het weer kalmpjes door. Behalve in het weekend. Dan is er zomaar meer actie en enthousiasme te verwachten. Spannond. 

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Je bent niet alleen in voor een avontuurtje, je staat ook nog open voor wilde, nieuwe experimenten. Even kijken dus in welke vijver je dit weekend het beste kunt gaan vissen. Een spannende week waarin je niet alleen nieuwe kennis, maar ook nieuwe ervaringen zult opdoen. 

Samen: Jij en je lief zitten boordevol nieuwe ideeën die jullie graag samen willen uitvoeren. Er is zelfs een mogelijkheid dat jullie gaan samenwerken. Hoe dan ook zal er veel worden besproken en ook in bed verloopt de samenwerking prima. Een happy couple met dezelfde doelen, op elk gebied. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Flirten vind je leuk maar zodra je merkt dat de ander meer serieuze bedoelingen heeft wordt het je te heet onder de voeten en ben je weg. Jij bent duidelijk nog niet toe aan een nieuwe relatie. Althans, niet met de types die momenteel om je heen aanwezig zijn. De ware laat nog even op zich wachten. 

Samen: Een beetje relatiestress is jullie niet vreemd, zo ook deze week. Er moet veel worden besproken en opgelost maar gelukkig blijkt het achteraf allemaal wel mee te vallen en komt het uiteindelijk toch nog goed. Jullie komen overal wel weer uit samen, zoals gewoonlijk. Wijntje? Ja, gezellig. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Hoewel je aan aandacht geen gebrek hebt, heb je zelf wel je twijfels over wat je daar nu eigenlijk mee moet. Natuurlijk streelt het je ego maar er werkelijk op in gaan is niet direct het eerste dat in je opkomt. Luister naar je gevoel en laat het allemaal gewoon even voor wat het is. 

Samen: Het kost jullie geen enkele moeite om er samen een gezellige week van te maken. Met de nadruk op ‘samen’. De behoefte aan bezoek van vrienden of familie ontbreekt op alle fronten, jullie hebben je handen vol aan elkaar, in positieve zin. Lekker flensen en vozen, heerlijk.

Lees ook: Waarom uren bingewatchen goed is voor je relatie

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: De kans dat de verwachting die je van iemand hebt jammerlijk tegenvalt is groot. Laat het een en ander maar gewoon over je heenkomen, dan valt het altijd mee. Probeer de dingen ook zeker niet te forceren, dat werkt nu al helemáál averechts. Bij nader inzien, misschien kun je deze week beter gewoon lekker thuisblijven. Bitterballen, lekker. 

Samen: Het is even ieder voor zich in jullie tent. Wat je lief doet moet hij of zij zelf weten, zolang jij ook je eigen gang kunt gaan is het jou best. Tot op zekere hoogte natuurlijk. Je partner moet het niet in zijn of haar hoofd halen om met anderen te gaan lopen klooien. Dat mag alleen jij. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je bent helemaal klaar voor een wilde flirt en die zal er komen ook. Wat jij in je koppie hebt zitten zit namelijk niet in je kont. Uh, tenzij je daarvoor in bent natuurlijk. Hoe dan ook ligt er deze week een heerlijke bats in je bed waar je volop van geniet. Met dank aan eigen inzet, je hebt hem of haar nog net niet aan de haren meegesleept.

Samen: Het is gezellig thuis. Geen meningsverschillen, ruzie of ander gedoe. Het gaat er fijn relaxt aan toe wat je persoonlijk zeer prettig vindt. Je was wel even toe aan gewoon even niks op de bank thuis en dan is het wel zo prettig als er niets is waar je je aan hoeft te ergeren. Behalve aan bepaalde geluiden van je lief, dat blijft een dingetje. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Waar je een poosje even helemaal klaar was met het liefdesspel begin je er nu wel weer zin in te krijgen en je langzaam maar zeker open te stellen voor avontuurtjes. En met succes want je hebt direct al beet. Sterker nog, het gaat je makkelijker af dan je dacht. Je licht goed in de markt.

Samen: Hoewel jij en je geliefde druk bezig zijn met het regelen van allerlei praktische zaken die jullie allebei aangaan, is er daarnaast gelukkig ook nog ruimte voor een potje palen. En gelukkig maar want je bent zo tochtig als een opengewaaide deur. Kortom, klussen worden geklaard en jij ook. 

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen