Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #22

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #22

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

29 mei 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

29 mei 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Onbekend is meestal onbemind voor jou. Voor de Stier liever geen fratsen. Je wilt vooral weten waar je aan toe bent en als er ook maar enige zweem van onzekerheid overheen hangt, ben je weg. Behalve nu. Een spannende handsome stranger maakt je zo nieuwsgierig dat je zomaar bereid bent meer risico te nemen of zelfs de eerste stap te zetten.

Samen: Jij en je partner zijn het behoorlijk met elkaar oneens en allebei niet echt happig om water bij de wijn te doen. Daarbij komt er ook nog eens een flinke dosis koppigheid om de hoek kijken waardoor een verzoening zomaar nog even op zich kan laten wachten. Als het even tegenzit, blijven jullie zeker tot het weekend mokken.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #21 Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je hebt zin om weer eens echt verliefd te worden. Het enige dat je nog in de weg staat, is dat je belachelijk kritisch bent. Het feit dat je jezelf niet wilt binden, helpt ook niet echt. Eigenlijk wil je gewoon alleen de lusten en niet de lasten. Helaas, voorlopig alleen maar lust én last in jouw omgeving.

Samen: Jullie gaan een ontspannen week tegemoet waarbij jullie vooral veel waarde hechten aan gezelligheid thuis. Hoewel gezelligheid met vrienden vaak ook hoog op de agenda staat, kiezen jullie er nu liever voor om samen thuis te kneuteren. Gewoon even niets hoeven met z'n tweetjes. Nice.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Eerlijk is eerlijk: iemand in je omgeving of online maakt je zo geil als boter. Verstandig als je bent geef, je jezelf er niet aan toe. Je weet zelf ook wel dat bepaalde dingen (en personen) niet heel goed zijn voor je (inmiddels niet meer brandschone) reputatie. Even pas op de plaats doen is een goed idee.

Samen: Als een clowntje sta je te springen om de aandacht van je lief, die hier met volle teugen van geniet. Je partner kan rekenen op ondeugende berichtjes, liefdevolle reels en andere avances. Je kunt niet wachten tot het bedtijd is. Als je daar überhaupt op kunt wachten.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Iemand die je online hebt leren kennen, blijft langer hangen dan anderen met wie je hebt gepraat. Niet alleen in je DM, maar ook in je hoofd. Hier is duidelijk meer aan de hand. Geniet ervan en stel je gerust iets meer open. Dit zou zomaar kunnen uitgroeien tot iets moois.

Samen: Je bent nu liever samen met je partner dan met je vrienden. Zeker wanneer jullie lang geen quality time hebben gehad, is dit het perfecte moment om wat extra tijd samen door te brengen. Het boeit eigenlijk niet of jullie dit nu uit of thuis doen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Hoe vaker je op social media rondstruint, hoe meer 'opties' je tegenkomt. Maar juist al die opties kunnen je momenteel gestolen worden. Misschien niet bewust, maar diep in je hart weet je best dat dit niet het juiste moment is voor jou om te daten. Ja. Met jezelf. Thuis op de bank, lekker series bingen met een bak popcorn onder je neus.

Samen: Het is weer eens bal bij jullie thuis. Ergernis en irritatie alom. En natuurlijk houdt niemand iets voor zich. Het wordt er allemaal volledig uitgejankt met alle gevolgen van dien. Puntje bij paaltje gaat een van jullie verhuizen en vervolgens toch maar weer niet. Zó vermoeiend. Lees ook: Waarom het zo belangrijk is om elke dag een ontspanmoment te creëren voor jezelf

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Hoewel het behoorlijk vonkt met iemand heb je nog steeds je twijfels of het handig is om hiermee door te gaan. Waarom niet? Zolang je ervan geniet kan het niet verkeerd genoeg zijn om ermee te nokken. Laat de dingen gewoon gebeuren en maak het jezelf niet te moeilijk. Dat doet de ander ook niet.

Samen: Hoe moet je geliefde weten wat je wilt als je het zelf niet eens weet? Voordat je je partner ook maar enige vorm van desinteresse verwijt, is het misschien handig om eerst eens voor jezelf duidelijk te maken wat je verwacht en wat niet. Op dit moment zegt je schatje liever niets dan iets verkeerds.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Als je zou willen kun jij nu elk gesprek ombuigen naar een spannende flirt en wellicht zelfs meer dan dat. Of je dit ook moet willen is een tweede, maar de mogelijkheden zijn er. Hoe dan ook kun je deze week zo spannend maken als je zelf wilt. Jij hebt momenteel niet alleen de controle, maar ook nog die felbegeerde X-factor. Tel uit je winst.

Samen: Het wordt een gezellige week waarin veel nieuwe plannen worden gemaakt en nieuwe afspraken worden gepland. Vooral met het oog op de zomer hebben jullie veel zin om allerlei nieuwe dingen te ondernemen. Tijdens een romantisch etentje voor twee verheugen jullie je op wat komen gaat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je staat best open voor de liefde, maar ze moeten niet miepen als je zegt wat je denkt of niet zint. Op dit moment is er gewoon weinig van je gading bij en kun je beter ergens anders gaan vissen. In een doos met sushi vind je momenteel meer lekkers dan online of in het uitgaansleven. Of een gezinsbak kibbeling. Inktvisringen, ook goed.

Samen: Soms is het beter om een keer niet te zeggen wat je denkt. Niet dat je hoeft te liegen; gewoon op het juiste moment je bakkes houden volstaat. Beter voor de sfeer en al helemaal voor de relatie. Een ideale week om je hobby's buiten de deur weer eens lekker op te pakken. Lees ook: What the cringe: dit moet je volgens bartenders nooit doen op de eerste date

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Je vindt iemand leuk maar twijfelt nog of dit echt zou kunnen uitgroeien tot liefde. Stop met twijfelen en vraag jezelf af of je het erg zou vinden als diegene met een ander zou zoenen. Niet? Move on, dit is het niet voor jou. Wel? Maak er als de sodemieter werk van.

Samen: Hoewel jullie het met z'n tweeën prima naar jullie zin hebben, is dit ook een fijne week om weer eens gezellig met vrienden af te spreken. Vooral de types waar jullie altijd de grootste lol mee hebben zijn een aanrader. Na alle drukte van de afgelopen tijd is een avondje lol alles wat je nodig hebt.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je bent snel verliefd, maar het is ook snel weer over met de pret. Op dit moment kan niemand je lang genoeg boeien om er werkelijk tijd en energie in te steken, dus dat doe je dan ook niet. Opvallend: hoe meer tijd en energie iemand in jou steekt, des te eerder ben je het zat.

Samen: Meer tijd samen doorbrengen kan voor sommige stellen werken om dichterbij elkaar te komen. Voor andere koppels werkt dit vooral averechts, zoals bij jullie. Gelukkig niet altijd, dat zou vervelend zijn. Maar deze week ietsje meer uit elkaars aura kan geen kwaad.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je hebt even je handen vol aan jezelf. Niet dat je niet openstaat voor een avontuurtje hier of daar, maar als ze meer van je verwachten dan dat is dáár het gat van de deur. Leuk dat je er was, daar hangt je jas.

Samen: Je bent niet helemaal happy met hoe bepaalde dingen gaan tussen jou en je partner, maar om er nu direct een eind aan te breien gaat je ook weer wat ver. Of een goed gesprek de boel gaat oplossen, valt te betwijfelen maar het is natuurlijk wel te proberen. Neem er in ieder geval de tijd voor, dit is niets iets voor tussen de soep en de aardappelen door.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Dit was zo geil dat ik er gelijk van klaarkwam' Ram 21 maart - 20 april Single: Hoewel je niet snel onder de indruk bent, weet iemand je deze week toch behoorlijk van je stuk te brengen. Die ander heeft iets ongrijpbaars en als er iets is dat jij graag wilt hebben, is het wel iets dat ongrijpbaar of überhaupt onbereikbaar is. Nu maar hopen dat het zo blijft, want zodra je het hebt, wil je het niet meer.

Samen: Pret in bed. Dat is het thema van deze week. Jij en je lief lusten er allebei wel pap van. En soep en stamppot en wat al niet meer. Ook buiten de slaapkamer gaat het prima tussen jullie. Geen onenigheid of misschien alleen een beetje ruzie om het ruziemaken zodat jullie 's avonds weer iets hebben om goed te maken.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen