Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #21

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #21

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

22 mei 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

22 mei 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Iemand die jij helemaal ziet zitten, vindt jou ook leuk. Helaas is het niet meer dan dat. Je crush staat je te woord wanneer het uitkomt en doet geen enkele moeite om een stapje verder te gaan. Natuurlijk weet je wat je te doen staat: kappen of ghosten. Hoop doet leven, maar valse hoop is wel het laatste wat je kunt gebruiken.

Samen: Je houdt voet bij stuk en je partner kan de hik krijgen. Dat is in een notendop wat er aan de hand is deze week. Echt Stier, er zijn ezels die minder koppiger zijn dan jij. Je partner kent je langer dan vandaag en weet aardig hoe hiermee om te gaan. Dit wil overigens niet zeggen dat je lover het leuk vindt.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #20 Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Er hangt een leuke ontmoeting in de lucht met iemand die je al een poosje graag live wilt zien. Wellicht gaat het om iemand met wie je het gezellig het op de chat, maar het kan ook om iemand gaan die je al een tijd niet hebt gesproken en nu zomaar weer op je pad komt. Hoe dan ook: datingtime!

Samen: Als er een familiebezoek gepland staat, kun je hier met een gerust hart naartoe gaan. Hoewel bepaalde verplichtingen niet onder je hobby's vallen, wordt dit warempel een gezellige dag of avond. Tot groot genoegen van je partner die al bijna niet meer durft te vragen of je meegaat naar dergelijke bijeenkomsten.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je staat steeds meer open voor een nieuwe liefde, waardoor je ook makkelijker nieuwe contacten legt. Desondanks ben je klaar met onenightstands. Wie daarvoor even langs wil komen wippen, is bij jou aan het verkeerde adres. Er staat natuurlijk geen 'bordeel' op je voordeur.

Samen: Jij en je partner hebben een gezamenlijke hobby ontdekt waar jullie graag meer tijd en aandacht aan willen besteden. Het is mogelijk dat jullie weer gaan doen wat jullie voorheen graag samen deden. Hoewel jullie het belangrijk vinden om allebei je eigen dingen te blijven doen, kan het zeker geen kwaad om ook wat meer aandacht aan elkaar te besteden.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Je bent helemaal klaar voor een nieuw liefdesavontuur en dit steek je niet bepaald onder stoelen of banken. Integendeel, je maakt er zoals gewoonlijk weer een heel circus van. Niet doen, Loekie. Zonder al die toeters en bellen heb je veel meer succes. Less is more zullen we maar zeggen. Be cool.

Samen: Er is een groot verschil tussen je partner willen verrassen of glashard passeren. Het laatste gebeurt deze week. Zonder enig overleg met je lief hak jij gewoon een driedubbele knoop door. Kan jou het bommen. Is je lief héél erg gepikeerd roep jij gewoon alsnog enthousiast: 'Verrassing!'

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: De kans op een date is behoorlijk klein en dat heeft alles te maken met jouw bijzonder hoge irritatiegrens momenteel. Prima om met iemand af te spreken, maar wel op voorwaarde dat er niet wordt gekucht en er geen stopwoorden worden gebruikt. Ademhalen is toegestaan, mits zonder geluid.

Samen: Het contact tussen jou en je lief is prima en ook de communicatie gaat er alleen maar op vooruit. Jullie waarderen elkaar helemaal suf en zo gaat het er in bed ook aan toe. Stoffig en saai. Kom op Maagd, dat kan beter. En je partner mag ook wel iets meer sjeu uit de kast halen. Lees ook: Waarom het zo belangrijk is om elke dag een ontspanmoment te creëren voor jezelf

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je bent zó verliefd, maar het is ook zo weer over. Het ene spannende gesprek na het andere spicy gesprek dient zich aan. Vooral op social media ben je zeer ondeugend. De kans dat je werkelijk met iemand op date gaat, is zeer groot. Je hebt eigenlijk wel zin in iets meer dan alleen maar stoute foto's uitwisselen.

Samen: Hoe kneuterig het ook klinkt: dit is een heerlijke week om samen thuis allerlei spelletjes te doen. En dan doelen we niet op de zogeheten 'vieze' spelletjes, maar echt de ouderwetse gezelschapsspelletjes van vroeger. Toch iets te oubollig? Gewoon samen snoeihard gamen kan natuurlijk ook.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je kan niet wachten om een bepaald persoon te strikken voor een date of meer, maar kennelijk wil de ander het toch echt wat rustiger aan doen. Je crush trapt voortdurend op de rem. Er zit niets anders op dan geduld hebben. De kans dat dit werkelijk wat wordt, is groot maar pushen werkt averechts.

Samen: Je ergert je behoorlijk aan de nalatigheid van je partner. Vooral met betrekking tot bepaalde klusjes in huis of het in de mand gooien van de was. En dan die vuilnisbak. Is het nu zó moeilijk om de zak te verwisselen voordat de deksel niet meer dicht kan? Ja. Dat is het. Irritant, maar er nog een etmaal in blijven hangen is ook weer niet nodig.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Hoewel je behoorlijk onder de indruk bent van iemand, is je onderbuik het daar niet bepaald mee eens. Waar jij steeds meer in de ban raakt van deze persoon, probeert je intuïtie je steeds harder te waarschuwen voor het feit dat deze persoon 'bad news' is. Helaas is dát nu juist precies hetgeen wat je zo leuk vindt.

Samen: Tijd om eens en voor altijd duidelijk je grenzen aan te geven. Je partner zit kennelijk een beetje vervelend in diens vel en is op zoek naar extra bevestiging. Helaas niet bij jou. Nee, buiten de deur. Er wordt flink in de rondte geflirt en geliked. Alles voor een beetje aandacht. Eigenlijk heel sneu, maar je bent er toch niet van gediend. Lees ook: What the cringe: dit moet je volgens bartenders nooit doen op de eerste date

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Je leert diverse nieuwe mensen kennen, met de nadruk op 'kennen'. Door in korte tijd veel tijd met elkaar door te brengen of in elk geval te chatten, kom je er snel achter hoe iemand in elkaar steekt. Precies wat je wilt, want aan tijd verspillen heb je het schijt. Next!

Samen: Jij en je partner zijn werkelijk een winning team. Onvoorwaardelijk steunen jullie elkaar. Vooral deze week blijkt hoezeer jullie op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen. Niet alleen emotioneel, ook financieel. Echte liefde kost niets, maar van de lucht kun je niet leven. Een perfecte week om nog eens te bekijken wie wat betaalt en of dat nog oké is.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je vindt het heerlijk om een beetje rond te flirten, maar als plotseling blijkt dat iemand veel leuker is dan je dacht wordt het eng. Nu ben jij niet meer degene die de touwtjes in handen heeft, maar de ander. En laat die jou nou net niet de aandacht geven die je wilt. Knetterstrontverliefd in 3,2,1…

Samen: Ondanks dat jullie allebei een drukke agenda hebben, weten jullie elkaar 's avonds nog steeds feilloos te vinden in bed. Ook de ochtenden in het weekend is het nog steeds bal. Er worden deze week zelfs nieuwe dingen uitgeprobeerd die absoluut voor herhaling vatbaar zijn.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Aan aandacht geen gebrek. Hoewel bepaalde types je duidelijk laten merken interesse te hebben, houd je flink de boot af. Soms neem je zelfs niet eens de moeite om te antwoorden. Het boeit je dan ook geen enkel poepgat wat wie hier eventueel van vindt. Het gaat er nu vooral om wat jíj wel of niet wilt.

Samen: Waar jullie het buiten de slaapkamer roerend met elkaar eens zijn, wil het in bed helaas niet altijd even lekker vlotten. Soms wel, maar soms ook niet en dat ligt vooral aan de verschillende interesses die jullie hebben op bepaalde gebieden. Deze week zal dat niet anders zijn en volgende week ook niet. Hoe nu verder?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Dit was zo geil dat ik er gelijk van klaarkwam' Ram 21 maart - 20 april Single: Een onschuldige flirt kan snel uitmonden in een spannend, heet avontuur waar je zelf bijna geen controle meer over hebt. Eigenlijk moet je dat ook helemaal niet willen. Laat je gaan en geniet! In het heetst van de strijd boeit het helemaal niemand meer dat je eigenlijk nog even je benen wilde scheren of je tummy wilde waxen.

Samen: Als jullie nog geen vakantie hebben geboekt, is dit een goed moment om samen even te kijken waar de reis heengaat deze zomer. Laat jullie budget het niet toe, dan is een weekendje weg misschien een optie. Een dagje naar het strand mag ook, zolang jullie maar weer even echt samen zijn. Het is nodig.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen