Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #19

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #19

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

8 mei 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

8 mei 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Na een poosje wat voorzichtiger te zijn geweest in datingland begin je nu toch steeds meer vertrouwen te krijgen, zowel in jezelf als in anderen. Dat maakt het een mooie week om een nieuw Tinderprofiel aan te maken en eens lekker op je gemak rond te kijken. Deed je dit al? Dan kun je misschien nu een stapje verder gaan en echt met iemand afspreken.

Samen: Je wordt overvallen door twijfels en twijfelt om hier iets over te zeggen. Dat is maar goed ook, want de kans dat je hier later spijt van krijgt is groot. Breng rustig wat tijd alleen door en zet alles nog even goed voor jezelf op een rijtje. Voorlopig vind je het samen nog steeds gezelliger dan alleen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Hoe positiever jij je opstelt naar anderen toe, hoe leuker ze je vinden. Niemand zit te wachten op een date met afhangende mondhoeken. Kennelijk krullen die van jou gezellig omhoog, want je telefoon staat roodgloeiend. Het ene appje na het andere DM'tje stroomt binnen. Wie gaat het worden en wat gaan jullie doen?

Samen: Tijdens een woordenwisseling met je lief ben je overtuigd van je gelijk. Des te zuurder als je er achteraf achter komt dat niet jij maar je partner het bij het rechte eind had. Karbonade! Nu moet je nog sorry zeggen ook. Na je excuses keert de rust snel weer terug, dus hoe langer je dit uitstelt hoe langer de 'silent treatment'. Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #18

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: In de hoop op meer aandacht van een bepaald persoon doe je je uiterste best om iemand te zijn die je werkelijk niet bent. Laat dat Kreeft, je bent al leuk, mooi en grappig genoeg. Daarbij, hoelang denk je deze act vol te kunnen houden als hij of zij er wel intrapt?En moet je dit überhaupt willen?

Samen: Door de zoveelste onhandige uitspraak van je partner die jou compleet in het verkeerde keelgat schiet, is het deze week weer flink hommeles. Natuurlijk kun je het wegslikken en doen aslof je het niet hebt gehoord, maar waarom zou je dat doen als je fijn even drama kunt schoppen en er misschien nog een aardig goedmakertje uit kunt slepen.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Degene die jij leuk vindt, vindt jou ook leuk maar is nog niet klaar om zich te binden. Nu kun je tegen beter weten in hopen dat de ander naarmate hij of zij je beter leert kennen van gedachten zal veranderen maar de kans dat dát gebeurt is nihil. Als iemand zo eerlijk tegen je is, waarom zou je jezelf dan nog in de maling nemen?

Samen: Jij en je lief staan voor een belangrijke keuze die wel eens een behoorlijk ingrijpende verandering tot gevolg kan hebben. Op financieel gebied, maar ook op emotioneel vlak. Helaas is dit niet het juiste moment om een beslissing te nemen. Weeg samen alles goed tegen elkaar af en kom er volgende week nog eens rustig op terug.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Je krijgt een uitnodiging of voorstel waar je eigenlijk geen zin in hebt maar toch niet kunt weerstaan. Kan jou het schelen, zeg gewoon ja. Je staat niet voor het altaar en als het echt huilen met een rietje is, kan je er altijd nog mee stoppen. Aan de andere kant, misschien smaakt het wel naar meer?

Samen: Je lief heeft naast een heleboel goede eigenschappen helaas ook wat hinderlijke gewoontes die je soms maar moeilijk trekt. Juist deze week ben je hier sneller door geïrriteerd. Vraag jezelf even af of dit echt aan je partner ligt of dat je zelf niet zo lekker in je velletje zit. Lees ook: Het staat in de sterren: kinderen met dít sterrenbeeld zijn het meest koppig van allemaal

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Waar je er aan de ene kant voor open staat om nieuwe mensen te ontmoeten, heb je aan de andere kant geen zak zin om de deur uit te gaan. Toch kom je buiten nu leukere personen tegen dan online en is de kans op een wederzijdse klik ook vele malen groter. Toch lekker met je eigenwijze arie op de bank blijven plakken? Prima. Dan maar geen nieuwe liefde.

Samen: Er valt helaas weinig te lachen, precies hetgeen wat je momenteel zo mist binnen de relatie. Aangezien humor zich niet laat sturen is er weinig wat je hier zelf aan kunt doen. Als jullie in het begin van jullie contact wel buikschuddende lol hadden, is de kans groot dat dit weer terugkomt. Was dat toen ook al niet het geval, dan hoef je er nu ook niet meer op te rekenen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Terwijl je lol maakt met je vrienden en vriendinnen, komt er zomaar iemand op je pad die een onuitwisbare indruk op je maakt. Omdat je zelf ook wel begrijpt dat het zonde is om dit te laten lopen maak je er meteen werk van. En met succes! Hij of zij voelt hetzelfde voor jou en is bereid het een kans te geven.

Samen: Juist op het moment dat er tussen jou en je lief een dipje gaande is, krijg je plotseling aandacht van iemand die serieus geïnteresseerd is in jou. Houd je hoofd koel en zet niet zomaar alles op het spel voor een beetje spanning. Als dit je al doet twijfelen aan de relatie kun je je afvragen hoe diep de liefde nog zit. Of ooit heeft gezeten.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je vindt het heerlijk om te dollen en te flirten maar aan een vaste relatie ben je nog niet toe. Pas op met hoe ver je gaat met iemand. De kans dat je rollebollertje voor dit moment veel meer met je wil dan jij met hem of haar is groot. Ondanks dat het wat jou betreft vooral vrijblijvend is, gun je die ander natuurlijk ook geen gebroken hart.

Samen: Je partner is helemaal mesjogge van je. Hij of zij wil constant bij je zijn en aan je zitten en vraagt voortdurend waar je heen gaat en hoe laat je thuis bent. Aan de ene kant voel je je gevleid, maar aan de andere kant benauwt het je vooral. Tracktrace is nu net niet wat je wilt en op een avondklok zit je ook niet te wachten. Lees ook: Astro-nagels: deze nagellakkleur past het beste bij jou volgens je sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Dat je voorlopig even single wilde blijven heeft alles te maken met een vervelende relatie uit het verleden. De angst dat je weer in een dergelijk tafereel zou kunnen terechtkomen, ontnam je alle zin om er überhaupt nog een keer aan te beginnen. Tot nu. Iemand geeft je zo'n goed gevoel dat je toch weer een beetje voor de liefde durft open te staan.

Samen: Je hebt momenteel nogal veel aan je hoofd waardoor je weinig tijd hebt voor je partner. Hij of zij heeft niet alleen alle begrip voor de situatie maar weet je ook nog de juiste steun te bieden. Je lief doet en zegt precies wat je nodig hebt zodat je je snel bepaalde zorgen kunt loslaten.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Hoewel je helemaal geen zin hebt om uit te gaan, is dit deze week het beste wat je kunt doen als je zin hebt in een nieuwe liefde. Maak lol en geniet zonder voortdurend om je heen te kijken of mensen naar je kijken. Juist als je danst alsof niemand het ziet, laat de juiste persoon zijn of haar oog op je vallen.

Samen: Zelfs als je heel erg boos wordt, is het niet nodig om de hele familie plus aanverwanten en daarnaast ook nog de hele vriendenkring van je partner erbij te betrekken. De broer, zus, moeder of vriend van je lief doet helemaal niet ter zake, het gaat er vooral om hoe jij en je partner met de situatie omgaan. En met elkaar.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Net als je denkt dat de liefde voor de zoveelste keer jouw deur voorbij sjeest, word je aangenaam verrast door de meest romantische ontmoeting ooit. Als je niet beter wist zou je denken dat je in een film bent beland. Of het een romkom wordt of een adult movie is geheel aan jou. Wat je ook doet, geniet! Je verdient het.

Samen: Als er onlangs sprake was van gedoe, kunnen jullie dit vanaf nu weer fijn achter je laten. Sterker nog, jij en je lief kunnen er achteraf behoorlijk om lachen en zien van bepaalde issues nu zelfs de humor in. Elkaar uit laten praten en ook echt goed luisteren naar wat de ander te zeggen heeft voorkomt nieuw gehannes.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Je mensenkennis is groot momenteel waardoor je de minder frisse types er probleemloos uitfiltert. Hoewel je contact met iemand hebt die je echt heel aardig vindt, blijft de zo gewenste chemie uit. Nou ja, in ieder geval praat je met iemand die oké is en geen druiloor.

Samen: Ondanks dat de relatie rustig voortkabbelt, is daar toch soms nog die vlaag van opwinding waardoor je jezelf niet kunt bedwingen om je partner te bespringen. Geef gerust toe aan deze behoefte. Jij vindt het leuk en je geliefde ook. Gezelligheid kent geen tijd en dat geldt zéker ook voor kokendhete seks.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen