Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #18

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #18

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

1 mei 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

1 mei 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Het kost je weinig moeite om de aandacht naar je toe te trekken. Dit zal je dan ook niet laten. Je voelt je goed en zo zie je er ook uit. Helaas is er niemand in je omgeving die je aantrekkelijk genoeg vindt om mee af te spreken, maar je geniet wel van de belangstelling. 

Samen: Waar het buiten de slaapkamer lekker klikt tussen jullie, gaat het in de slaapkamer steeds een beetje meer bergafwaarts. De liefde is nog steeds aanwezig, alleen de passie ontbreekt. Natuurlijk kan het de aard van het beestje zijn, maar het kan ook liggen aan vermoeidheid of andere tegenwerkende factoren. Even oplossen, want dit is zonde.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Geheel onverwacht komt er iemand op je pad met wie je een leuke klik hebt. De interesse is geheel wederzijds. De kans dat er meer in zit dan alleen een gesprekje over hobby’s en werk is dan ook groot. Wel alleen voor de hup faldera, maar dat is ook prima. Juíst prima zelfs: wel de lusten, niet de lasten.

Samen: Jullie begrijpen helemaal waar het om gaat als er wordt gesproken over tijd en prioriteit. Geen tijd voor elkaar maken zegt alles over hoe belangrijk je het vindt om tijd met je geliefde door te brengen. Deze week staat samenzijn duidelijk boven aan jullie lijstje. Geniet van dit moment. En van de ongegeneerd geile seks die ermee gepaard gaat. Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #15

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Als je alleen bent, verlang je hevig naar die fijne arm om je heen. Maar als die fijne arm dan eenmaal om je heen zit, benauwt het je en wil je weer alleen zijn. Maak je geen zorgen, Kreeft. Je wil nog steeds die arm om je heen, alleen zat tot nu toe niet de juiste persoon eraan vast.

Samen: Je voelt je onbegrepen door je partner en bent van mening dat hij of zij onrechtvaardig handelt. Je geliefde denkt hier waarschijnlijk heel anders over, want het woordje ‘sorry’ is momenteel ver te zoeken. Het enige dat misschien een klein beetje kan helpen, is een rustig en vooral volwassen gesprek. Dus geen hysterisch gekrijs.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Hoewel je tot voor kort vooral van het flirten was, sta je nu langzaam maar zeker ook steeds meer open voor wat meer vastigheid. Helaas zit er op korte termijn nog geen serieuze relatie voor je in. Voorlopig blijf je toch nog maar even flierefluiten. Je weet hoe het moet.

Samen: Hoewel er onlangs sprake was van gedoe, gaat het nu de goede kant op en hebben jullie meer plezier met elkaar. Ook is dit een goede week om wat meer jullie diepere gevoelens kenbaar te maken. Waar zit je al een poosje mee, wat zou je graag willen, wat zou je juist niet meer willen? Gewoon samen even de diepte in. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Er is momenteel weinig waar jij niet voor open staat. De kans dat je in zeven sloten tegelijk loopt, is dus groot. Nu maar hopen dat het je alleen een paar vieze moddervoeten oplevert en dat je niet kopje onder gaat. Nou ja, je houdt er in elk geval (weer) een paar smeuïge verhalen aan over. 

Samen: Jij en je partner zitten boordevol nieuwe plannen die ook nog eens allemaal haalbaar zijn. Goed, het ene idee kan wat eerder gerealiseerd worden dan het andere, maar dan nog is het fijn om hier samen aan te werken en naar uit te kunnen kijken. Ook in bed is er nu ruimte voor iets nieuws. Spannend. Lees ook: Het staat in de sterren: kinderen met dít sterrenbeeld zijn het meest koppig van allemaal

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Als je al een poosje met iemand aan het praten of daten bent, zou dit nu zomaar eens kunnen uitgroeien tot meer. Je merkt dat je hem of haar steeds vaker wil zien en dat dit verlangen wederzijds is. Geef gerust aan deze behoefte toe. Hoe sneller je elkaar leert kennen, hoe eerder je weet of je echt verder wil. 

Samen: Hoewel niet alles van een leien dakje gaat en er best sprake is van onderliggende irritaties, vind je de sfeer thuis belangrijker dan uitspreken wat je stoort. Op zich heel mooi, zolang over een poosje niet alsnog de bom barst en alles er in tienvoud uitkomt. In dat geval kun je beter nu in alle rust zeggen wat je minder prettig vindt.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je bent in een stoute bui en hebt zin in iemand die minstens zo ondeugend is als jij. Hoewel je deze persoon zelf moet veroveren, is het zeker niet onwaarschijnlijk dat dit je lukt. Dikke tip: gooi alles in de strijd zonder direct alles op tafel te gooien. Wees moedig maar mysterieus. Have fun!

Samen: Jij lust er niet alleen pap van momenteel, je weet ook exact hoe deze lekkernij te krijgen. Je hebt zin om je partner opnieuw te verleiden met alle toeters en bellen die daarbij horen. Goed zo, maak er maar een flink circus van, een feest dat hij of zij nooit meer vergeet. Be onforgettable!

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Wees selectief in je keuzes. Iemand die zich gedraagt als een ass, is meestal ook een ass, dat is niet zo moeilijk. Toch kan ook iemand die zich niet als een anus gedraagt er wel degelijk eentje zijn. Beide types houden zich momenteel in jouw omgeving op. Neem even afstand en kijk de kont uit de boom. 

Samen: Hoewel jullie deze week behoorlijk van mening verschillen, doet dit niets af aan de seks. In bed zijn jullie het gelukkig nog roerend met elkaar eens. Roerend in alle gaatjes welteverstaan; het gaat er behoorlijk spannend aan toe momenteel. Geniet met volle teugen en probeer ook buiten de slaapkamer iets meer op één lijn te komen. Waar een wil is… Lees ook: Astro-nagels: deze nagellakkleur past het beste bij jou volgens je sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Je zit lekker in je vel en bent goedgehumeurd. Deze positieve vibe trekt ook leuke types aan, dus een leuke ontmoeting is zeker niet ondenkbaar. Ondanks alle gezelligheid op een stokje zit er helaas nog even niet meer in dan dat. Goed, misschien één keer even snel van retteket, maar ook dat vind je oké. Beter iets dan niets.

Samen: Waar je in bed je wildste fantasieën waarmaakt (en die van je partner!) ben je in het dagelijks leven een rationele, nuchtere rots in de branding. Je geliefde kan werkelijk op je bouwen, iets wat juist nu heel belangrijk is. Hij of zij heeft je mentale steun en praktische hulp even hard nodig.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Uit alle windrichtingen komen de aanbidders naar je toe gewaaid, gefietst en gerold. Heerlijk voor je egootje, maar helaas zit er niet voldoende soeps tussen om er serieus op in te gaan. Na een paar gesprekjes ben je uitgepraat, laat staan dat je er een hele avond mee op date wilt. Alsjeblieft niet, je gaat nog liever een nacht de gevangenis in.

Samen: Plotseling wordt zomaar weer even duidelijk waarom jullie op elkaar vielen in het begin en wat de reden is dat jullie na vele ups en downs nog steeds bij elkaar zijn. Een mooi moment om hier samen bij stil te staan bij een romantisch diner voor twee. Of een broodje shoarma. Het gaat om het idee. 

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Verliefd op de liefde, dat is wat je nu vooral bent. Maar wat geeft dat, je hebt gewoon zin in net dat beetje meer aandacht en eerlijk gezegd verdien je dat ook. Flirt er dus lekker op los en geniet van het moment. Waak er wel voor dat je je niet verliest in iemand die dit niet verdient, want die kans is nu helaas ook aanwezig. Houd je koppie erbij.

Samen: Geef je partner iets meer romantische aandacht of nog beter: laat hem of haar duidelijk merken hoe opgewonden je van hem of haar raakt. Er is niets fijner dan je gewild te voelen door je geliefde. Zeker als jullie het allebei onlangs behoorlijk druk hebben gehad, is dit het moment om weer eens alle tijd aan elkaar te besteden.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Waar je eerder nog maar weinig vertrouwen had in de liefde, merk je nu toch steeds vaker dat gelukkig lang niet iedereen het klojo-gen heeft. Stukje bij beetje durf je jezelf meer open te stellen en komt er iemand op je pad die echt oprecht met je is. Loop toch maar niet al te hard van stapel. 

Samen: Er hoeft maar weinig te gebeuren of het clasht tussen jou en je lief. Mogelijk is het ook een gewoonte geworden dat je om het minste of geringste naar je partner staat te blazen en kun je bepaalde dingen misschien best een beetje anders zeggen. Proberen?

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen