Sport de sterren van de hemel: dit is dé nieuwe work-out van van de sterren

Body & Mind

Sport de sterren van de hemel: dit is dé nieuwe work-out van van de sterren

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

31 mei 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

31 mei 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Woon je in Amsterdam? Dan is de sportschool Saints & Stars een begrip. Tout bekend Nederland werkt hier hard aan zijn/haar/hen killer body. En niet zomaar, want déze nieuwe work-out schijnt helemaal het bommetje te zijn.

Tja, de naam zegt het al: Saints & Stars is dé sportschool van de sterren... voor zover we die hebben in ons polderlandje. Maar een beetje influencer flext haar spieren hier. Het wordt dan ook gezien als de next level boutique gym van Amsterdam. Blijkbaar is het de moeite waard om hier eens een lesje te wagen (wie weet wie je er tegen het bezwete lijf loopt). Verwacht geen saaie, muffe ruimte met machines, nee, hier pakken ze het anders aan. Je boekt er namelijk een compleet nieuwe work-out ervaring, waar alle hotte mensen op het moment aan toe zijn. Lees ook: Voor de toekomstige sportfanaat: 8 oefeningen in de sportschool die je absoluut níet wil skippen Holy moly Naast Holy Yoga (onder een infrarood verwarmende sterrenhemel) en Holy Reformer (ook zo'n Hollywood hit: een pilates methode waar je echt een strak lijf van krijgt) is Holy Wellness de nieuwe heilige graal onder de fitness. Dit concept combineert traditionele wellness met een uitdagende work-out, door een intense sauna-ervaring in 100 graden te combineren met een duik in het ijsbad van 4 graden. Klinkt als hel voor jou? Tsja, het is even naar adem happen, maar daarna werpt zo'n hot-cold therapie z'n verboden vruchten af: het zorgt voor stressvermindering, een toename aan dopamine en spierherstel en geeft je een betere huid. Kortom: een enorme boost voor je immuunsysteem en stofwisseling. Dat klinkt dan wel weer lekker. Natuurlijk staat een sauna garant voor flink zweten geblazen, maar dat ruik en zie je niet, want deze sauna is voorzien van heerlijke geuren, sfeervolle verlichting en muziek. Alsof je in een dampende nachtclub staat. Dit is Wim Hof, but make it sexy. Let op: bommetjes in het bad zijn niet toegestaan.

saintsandstarsholywellness.png

Saints & Stars Alsof je na dat ijsbad nog niet fris genoeg bent, word je na de les opgewacht met een koud mint-handdoekje en kun je aan de bar weer opwarmen met een verse smoothie. Als dit geen vijfsterren treatment is, dan weten wij het ook niet meer. Aan zo'n sprong in het diepe hangt uiteraard wel een prijskaartje: 129 euro per maand voor 'Gold' en 179 euro per maand voor 'Premium'. Kost effe een flinke rib - of nier - uit je lijf, maar ja, dan sport je wél in het paradijs. Het is maar wat je ervoor over hebt.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen van Body & Mind