Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #20

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #20

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

15 mei 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

15 mei 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Het enige wat je wilt, is gewoon lekker je eigen ding doen. Geen bemoeienis van anderen en je ook niet bezighouden met andermans heisa. Zelfs de verhalen van je vriendinnen kunnen je gestolen worden. Niet dat je chagrijnig of boos bent, je hebt er gewoon even geen behoefte aan. Dat geldt ook voor de liefde.

Samen: Jij en je lief zitten elkaar voortdurend in de haren en ook nog eens om niks. De oorzaak ligt vooral bij slaaptekort, overvolle agenda's, werkdruk en andere stressvolle factoren die jullie momenteel heerlijk op elkaar aan het afreageren zijn. Gelukkig is het aan het einde van de week gewoon weer gezellig.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #19 Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Dat zal je net zien. Je vindt iemand echt héél erg leuk, woont 'ie niet om de hoek. Fijn dat jullie kunnen appen en beeldbellen, maar je wilt elkaar natuurlijk ook wel even in het echie zien en voelen. Helaas, deze week zit het er nog niet in, maar jullie vinden elkaar zeker leuk genoeg om daar binnenkort verandering in te brengen.

Samen: De vonken spatten ervan af bij jullie thuis. Niet in de meterkast of op het gasfornuis, maar echt in de slaapkamer. Precies waar je wilt dat het fikt. Bereid je voor op een gloeiendhete week, want jij en je lief laten elkaar niet met rust. Laat de gym maar even voor wat het is, jij verbrandt op een andere manier je calorieën.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: In real life valt het nogal tegen met de ontmoeting van potentiële liefdes, maar online is het momenteel juist luilekkerland. Zoveel lekkers dat je gewoon niet weet wat je moet kiezen. Neem rustig de tijd en chat er lekker op los. De leukste blijft vanzelf over en als dat er twee of drie zijn is dat ook helemaal oké. Kan jou het schelen.

Samen: Het gaat helemaal prima tussen jou en je partner. Het gaat zelfs zo goed dat jullie helemaal klaar zijn voor de volgende stap binnen jullie relatie. Samenwonen, verloven, trouwen, een huis kopen, gezinsuitbreiding, all good. Is de relatie nog pril? Dan is dit het moment om TikTok- of Insta-official te gaan.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Het maakt voor jou eigenlijk niet uit hoe iemand eruit ziet. Zolang je de aandacht krijgt die je wilt, is het genoeg om eens lekker stevig te flirten. Je ziet de liefde momenteel vooral als spel en je bent niet kieskeurig. Denk wel een beetje aan je reputatie. Als je straks een serieuze relatie wilt, is er niemand die jou überhaupt nog serieus neemt.

Samen: De lentekriebels nemen flink toe en je libido doet mee. Je staat hitsig op en gaat ook gloeiendheet weer naar bed. Gelukkig is daar je bereidwillige partner om het steeds weer oplaaiende vuur te blussen. Onverzadigbaar. Gelukkig is het maar een fase. Pff… Stel je voor dat je altijd zo vol in de hens zou staan.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Je hebt het prima naar je zin in je eentje. Op dit moment heb je geen enkele behoefte om er iemand bij te halen. Niet in je leven en ook niet in je huis. De rust die je nu aantreft wanneer je thuiskomt, maakt je blijer dan welk gezelschap dan ook. Jammer voor je (stille?) aanbidder die het graag anders zou zien, maar dat is verder niet jouw probleem.

Samen: Het gaat zo goed tussen jou en je geliefde dat je niet eens meer naar anderen kijkt. Niet op straat en ook niet op social media. Je hebt gewoon genoeg aan wat je hebt, hoe mooi is dat. Daarbij zou je partner het ook niet pikken als je nog steeds overal likes uitdeelt, maar dat is weer een heel ander verhaal. Lees ook: Het staat in de sterren: kinderen met dít sterrenbeeld zijn het meest koppig van allemaal

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Een gesprek dat begint als een onschuldig kletspraatje, kan zomaar uitmonden in een diepgaand gesprek waarbij de vonken over en weer knetteren. Verzet je er niet tegen, geef je er gewoon aan toe. Soms lopen de dingen zoals ze moeten lopen. Of je het wilt of niet.

Samen: Als jullie nog geen kroost hebben, begint deze week zomaar een kinderwens te kriebelen. Al wel iets rond hobbelen? Dan is het niet onwaarschijnlijk dat er binnenkort over een tweede of derde baby wordt gesproken. Zijn jullie al flink aan het proberen? Dan kan het zomaar eens tijd worden voor een testje.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je wilt iemand graag beter leren kennen, maar pas op dat iemand niet in een soort politieverhoor belandt. Je hebt de neiging om behoorlijk persoonlijke vragen te stellen waar de ander het nog helemaal niet over wil hebben. Natuurlijk hoef je het ook niet alleen bij hobby's en werk te laten. Een gulden middenweg is prima.

Samen: Jij en je lief zitten niet bepaald op één lijn deze week. Wat jij wilt, wil je partner niet en andersom. Lastig, want het gaat om dingen waar jullie het toch enigszins wel over eens moeten worden. Verplicht familiebezoek bijvoorbeeld. Een heikel punt. Anders tossen jullie er gewoon even om, kop of munt.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je draagt het hart op de tong en aarzelt geen moment om het te zeggen als je iemand leuk vindt. Ook gevatte DM's of reacties schud je nu zo uit je mouw. De kans is dan ook groot dat iemand zich gevleid voelt door je mooie woorden of leuke openingszinnen en erop ingaat.

Samen: Of de relatie nog pril is of niet, jij en je partner kunnen werkelijk niet van elkaar afblijven en bespringen elkaar het liefst overal en nergens. Ruimte voor afspraken met anderen is er even niet, het enige dat jullie willen is bij elkaar zijn. En op elkaar. En in elkaar. Een heerlijke week met de H van Hot as hell. Lees ook: Astro-nagels: deze nagellakkleur past het beste bij jou volgens je sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Iemand die je al een poosje niet meer hebt gezien, komt deze week weer op je pad. Gelukkig maar, want dit is het begin van een zeer spannend avontuurtje. Of het uiteindelijk leidt tot een vaste relatie is nog moeilijk te zeggen. Zolang jullie het leuk hebben met elkaar zit die kans er wel in.

Samen: Je hebt deze week reteveel te doen. Vooral klusjes waar je eigenlijk totaal geen zin in hebt. Gelukkig snapt je partner dat je niet zit te wachten op getetter aan je hoofd. Je lief houdt gepaste afstand tot de kust weer veilig is. Dat is misschien wel een mooi moment om samen iets leuks te doen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Als je toe bent aan een nieuwe liefde, laat dan nu niets over aan het toeval. Geef je ogen en oren goed de kost, wie is weer single en waar houdt die persoon zich vooral op? Probeer via via dichterbij te komen en als dat niet lukt, slide gewoon in iemands DM. Waarom wachten tot het lot je goed zint als je het zelf kunt bepalen?

Samen: Jij en je geliefde gaan een heerlijk, relaxte week tegemoet waarbij er geen ruimte is voor ruzie, onenigheid of ander gejank waar je niet op zit te wachten. Integendeel, jullie hebben het in tijden niet zo met elkaar naar jullie zin gehad als nu. Als het budget het toelaat, is dit zelfs een perfect moment voor een weekendje weg.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je hebt momenteel meer interesse in het leren kennen van jezelf dan het leren kennen van iemand anders. Dat is eigenlijk een prima keuze. Dit is namelijk een goed moment om jezelf eens serieus af te vragen wat je echt wilt, wat je niet meer wilt, wat je blij maakt en waar je een sik van krijgt. Hoogste tijd om orde op zaken te stellen. Zowel in je hoofd als in je leven.

Samen: Druk, druk, druk. En druk. En geen zin. Jij en je lief hebben allebei zo je handen vol aan andere dingen dat jullie de handen afhouden van elkaar. Jammer, maar het is wat het is. Gelukkig is alle hectiek maar tijdelijk en kan later de schade alsnog worden ingehaald. Misschien op internet alvast nieuwe lingerie bestellen? Je kan het maar alvast in huis hebben.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Het staat in de sterren: kinderen met dít sterrenbeeld zijn het meest koppig van allemaal Ram 21 maart - 20 april Single: Je vermaakt je prima als single, maar toch sta je open voor een nieuwe relatie. Iemand in jouw omgeving heeft serieus interesse in jou, alleen ben jij degene die nog twijfelt. Geen enkel probleem. Je hebt absoluut geen haast en je kunt beter geen beloftes doen dan beloftes die je niet kunt of wilt nakomen.

Samen: Jij en je partner hebben jullie handen vol aan elkaar en wel in zeer positieve zin. Je kunt het zo gek niet bedenken of jullie doen het of staan er in ieder geval voor open. De to do list is eindeloos. Het meest spannende is dat jullie steeds een stapje verder gaan en zelf nog niet weten waar het eindigt. Jazeker, we hebben het hier over kinky seks.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen