Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #15

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #15

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

10 april 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

10 april 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Je voelt je lekker en dat ben je ook. De ondeugd straalt ervan af. Zonde om al die schoonheid voor jezelf te houden. Je flirt er dan ook op los deze week en gaat met meerdere personen op date. Niet allemaal tegelijk natuurlijk, al zou je hier ook nog wel voor in zijn. Jij dekselse meid.

Samen: Je gaat nu liever met je schatje op pad dan in je eentje of met vriendinnen. Laat je partner ook gerust weten dat je heel graag samen wilt zijn. De kans is groot dat hij of zij hier de laatste tijd wat aan getwijfeld heeft. Eerlijk is eerlijk, je lief was niet direct je eerste prioriteit in je overvolle agenda.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Vooral het online flirten gaat je momenteel goed af. Je weet precies de juiste types eruit te pikken en blijkt hier ook vrij snel een geweldige klik mee te hebben. Ze vinden jou ook helemaal te gek dus bereid je voor op het moment dat je een keuze moet gaan maken. Wie word je nieuwe festivalmaatje en wie ga je straks de hemel in flensen. Lastig.

Samen: We hoeven er deze week niet veel woorden aan vuil te maken, jullie zijn gewoon helemaal happy met elkaar. Er hangt geen ruzie in de lucht, de financiën zijn tamelijk onder controle, de familie houdt zich koest en in bed gaat het zijn gangetje. Goed, het kan spannender, maar het kan ook een heel stuk slechter. Gewoon blij zijn met wat je hebt.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je maakt enorm veel indruk op je omgeving. Als er nu nóg geen leuke date in zit dan komt dit vooral omdat niemand op je af durft te stappen want je bent absoluut in trek. Dan zit er helaas niets anders op om zelf maar de stoute schoenen aan te trekken. Grote kans dat de vonk direct overspringt. Mits je niet te bijdehand doet natuurlijk. Of teveel zuipt.

Samen: Jullie gaan te keer als wilde boktorren. Niet alleen in bed, maar ook in de keuken, op de tafel, op de bank en op de poef wordt er flink gepaald en gepeesd. En waarom ook niet. Waarom helemaal naar de slaapkamer lopen als je jeuk hebt. Hoe dan ook gaat het top tussen jullie. Al liggen er dertig kapers op de kust, jullie hebben alleen maar oog voor elkaar.  Lees ook: Een goed humeur en hoog libido: zo gebruik je je cyclus in je voordeel

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je legt de lat flink hoog tijdens de zoektocht naar een nieuwe liefde. Het nadeel is dat bijna niemand aan je wensen voldoet en je daarom binnen de kortste keren weer afhaakt. Helemaal niet erg. Je hebt zoveel teleurstellingen te verwerken gehad dat je nu ook echt iets goeds verdiend. Beter nog even wachten dan weer de deksel op je neus.

Samen: Er is wat hommeles gaande tussen jou en je partner waarbij vooral je partner meerdere malen zijn of haar tong moet afbijten om niet iets te zeggen dat jou van streek maakt. Dat wordt knagen als een bever voor je poepje, die houdt straks geen tong meer over. Je kunt echt weinig hebben deze week, Kreeft. Poe. 

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Hoewel er een leuk avontuurtje in zit, is de liefde niet van blijvende aard. Hoewel, liefde, het is vooral pure, ordinaire lust. Wel is het mogelijk dat je nieuwe fling de komende tijd nog even je fuckbuddy blijft. Ook niet erg, wel de lusten niet de lasten. En fijn niet bij de schoonfamilie op de thee.  

Samen: Het is al gezellig bij jullie thuis maar eigenlijk kan het nóg gezelliger, vind je. Natuurlijk loop je over van de ideeën die helemaal top zijn maar zelf niet kunt uitvoeren. Hiervoor mag je lief de handen weer uit de mouwen steken. Geen probleem, hij of zij doet het graag voor je. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Misschien denk je dat iemand met wie je chat een catfish is of in elk geval allerlei beloftes doet die hij of zij niet gaat nakomen maar niets is minder waar. De kans is zeer groot dat je deze spannende guy or girl daadwerkelijk gaat ontmoeten en dat het nog hartstikke gezellig wordt ook. 

Samen: Jij en je lief zijn het zat om dag in dag uit hetzelfde te doen. Hoogste tijd voor wat meer actie in de tent en te zorgen voor wat meer welkome afwisseling op welk gebied dan ook. Anders eten, anders sporten, anders op vakantie en vooral anders ketsen, kezen en kieren. Kijk samen porno en speel die hele website uit. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Helemaal top dat je weer op date gaat maar houd het in vredesnaam een beetje spannend. Gooi vooral niet het eerste kwartier je hele levensverhaal op tafel en doe dit ook niet het laatste kwartier. Gewoon. Helemaal. Niet. Laat de ander nieuwsgierig blijven naar je en je staat al met 1-0 voor. 

Samen: Het gaat prima tussen jullie, totdat er een discussie wordt opgestart. Vermijd de moeilijke gesprekken en houd het vooral gezellig. Alles wat ook maar een beetje riekt naar onenigheid barst binnen de kortste keren uit in een enorme rel. “Lekker geslapen?” “Ja, jij ook?” “Heerlijk, kopje koffie?” Zoveel makkelijker. 

Lees ook: Waarom uren bingewatchen goed is voor je relatie

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je wilt best een beetje flirten maar als er niemand rondloopt die je leuk vindt houdt het al snel op. Toch is er deze week iemand in je omgeving aanwezig die in eerste instantie het foefelen niet waard lijkt maar wel degelijk een haast perfecte match voor je is. Even verder kijken dan je snotkoker lang is dus.

Samen: Het is gezellig maar gezapig. Wellicht zijn jullie aan het einde van de werkdag zo moe dat je blij bent dat je nog in staat bent om je warme prak naar binnen te krijgen. Dan nog even douchen, Netflixen en klaar is het weer. Probeer in het weekend samen iets leuks te doen, jullie hebben het nodig. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je vindt het leuk om jezelf te laten zien en anderen vinden het leuk om naar je te kijken. Lekker los met de selfiestick dus deze week. Lekker shooten en meteen een flinke voorraad opslaan voor de komende weken. Niet bulken op je gram want overdaad schaadt. Als je het juist aanpakt krijg je via je pics zomaar een spannende DM in je boxje. 

Samen: Jullie doen het rustig aan en brengen veel tijd met elkaar door. Mogelijk is het nodig om jullie band te versterken of vallen er serieuze zaken te bespreken. Hoe dan ook is dit geen geschikte week voor uitbundige feesten of mateloze borrelavonden met vrienden. Jullie zijn gewoon niet zo in de mood.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Wie niets verwacht wordt ook niet teleurgesteld, luidt een welbekend gezegde. Je weet het ook wel, maar toch kun je het niet laten met als gevolg dat je tóch weer iets verwacht en tóch weer wordt teleurgesteld. Maar nu ben je er echt even klaar mee. Je stopt gewoon even helemaal met daten. Het enige dat je nu verwacht is even rust aan je knetter. 

Samen: Jij en je lief storen je aan de kleinste dingen van elkaar met als gevolg gesnip en gesnauw maar na de dingen rustig te hebben uitgesproken blijkt toch wel weer hoe gek jullie op elkaar zijn. Misschien speelt de vermoeidheid jullie gewoon een beetje parten, het is een drukke tijd voor allebei. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je bent onweerstaanbaar voor je omgeving en iemand in de buurt is onweerstaanbaar voor jou. In de buurt is een breed begrip. Je telefoon is ook altijd in de buurt, daar kan hij of zij ook zomaar verschijnen, houd je beeldscherm dus goed in de gaten. Wel blijven opletten bij het oversteken, ze rijden zo de vouwen uit je broek. 

Samen: Als jij en je lief plannen hebben die neigen naar gezinsuitbreiding is dit een goed moment om extra hard jullie best te doen. Ook is er kans op gezinsuitbreiding bij andere familieleden. Denk hierbij niet alleen aan baby’s, ook is het mogelijk dat je er zomaar een nieuw schoonfamilielid bij krijgt. Bon. Hopelijk niet eentje uit de hel.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je scoort deze week eerder met een brutale move dan met braafheid. Als je daarnaast ook nog een beetje hard to get kunt spelen maar wél je prooi kunt laten lachen, is succes 100% gegarandeerd. Even oefenen voor de spiegel of wat proeftekstjes schrijven in je notities is aan te raden. 

Samen: Het hek is weer van de dam in huize Vis. Ergernis en irritatie alom. Desondanks is de ruzie kort maar hevig en is daarna alles weer koekie en eitje. Ach, zie het maar zo, het houdt de relatie spannend. Altijd maar lief en gezellig met elkaar doen is toch ook niet wat je wilt. Gaap.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen