In de sterren geschreven: dit zijn de beste series op basis van je sterrenbeeld

Body & Mind

In de sterren geschreven: dit zijn de beste series op basis van je sterrenbeeld

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

3 maart 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix

Gepubliceerd op

3 maart 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix

Iedere streamingdienst uitgespeeld en heb je effe geen idee wat je moet kijken? Geen probleem, het staat gewoon in de sterren geschreven welke serie het beste bij jou past.

Vissen - Friends 19 februari - 20 maart Dit gevoelige en kalme waterteken kijkt liever naar iets luchtigs dan naar een zware documentaire. Een klassieker als Friends valt meestal wel in de smaak, al moeten we eerlijk zeggen dat Vissen niet al te kieskeurig zijn als het om films en series gaat.

Ram – Narcos 21 maart - 20 april Soy el fuego que arde tu piééél. Jep, Narcos is echt iets voor Rammen. Zij houden van series die net zoveel energie hebben als zijzelf. En laat deze serie over het leven van de beruchtste drugsbaron aller tijden bomvol drama en actie zitten.

Stier - Keeping Up With The Kardashian 21 april - 20 mei Laten we er geen doekjes om winden: Stieren houden van een luxe levensstijl, net als die van de Kardashians. Mooie spullen doen hun hart sneller kloppen. Ruzies gaan ze liever uit de weg, maar ze vinden het prima om er via een beeldscherm naar te kijken.

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #9

Tweelingen - Gossip Girl 21 mei - 20 juni Gossip Girl is voor Tweelingen de perfecte serie om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. De karakters, het gekonkel en de plotwendingen houden dit sterrenbeeld tot de laatste aflevering nieuwsgierig.

Kreeft - Unbreakable Kimmy Schmidt 21 juni - 20 juli Kreeften zijn van nature zorgzaam, maar houden ook van plezier maken en lachen. Geen wonder dat Unbreakable Kimmy Schmidt een hit is onder dit sterrenbeeld, deze comedyserie kijk je met een lach en een traan. Al zijn die tranen vaak van het lachen.

Leeuw - Bridgerton 21 juli - 21 augustus Pracht, praal en heel veel romantiek. Er is geen serie die beter bij de Leeuw past dan Bridgerton. Het kostuumdrama sluit naadloos aan op het sensuele en dramatische karakter van dit vuurteken.

Maagd - Queer Eye 22 augustus - 22 september Maagden zijn over het algemeen perfectionisten, en dan is er niets lekkerder dan een goede transformatieshow als Queer Eye.

Lees ook: Boekenwurmen opgelet: deze boeken passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Weegschaal – Gilmore Girls 23 september - 22 oktober Net als de Vissen houden Weegschalen van luchtige films en series. Het liefst iets vredigs en nostalgisch, zoals Gilmore Girls. Van deze serie over het leven van een single moeder met een dochter wordt iedereen toch blij? Schorpioen - The White Lotus 23 oktober - 22 november Schorpioenen en hun mysterieuze karakter houden wel van een beetje drama, en welke serie is er dramatischer dan The White Lotus? Het derde seizoen over de hysterische gasten en medewerkers van de resortketen is as we speak in de maak.

Boogschutter - Emily in Paris 23 november - 20 december Boogschutters zijn extravert en nieuwsgierig net als Emily in Emily in Paris. Een heerlijke feelgood-serie over een marketingdirecteur uit Chicago die haar droombaan vindt in Parijs. Het zou ons niet verbazen als de Parisienne in spé ook een boogschutter is.

Steenbok - Beef 21 december - 19 januari Steenbokken zijn doelgericht, attent en hardwerkend, maar de keerzijde daarvan is dat ze ongeduldig en direct kunnen zijn. De dramaserie Beef zal dan ook een feest der herkenning zijn.

Waterman - Stranger Things 20 januari - 18 februari Watermannen zouden het liefst in een tijdmachine springen en teruggaan naar de jaren '80. Stranger Things valt dan ook zeker in de smaak, vooral omdat deze serie net effe een tikkie anders is dan de meeste series. Daar houdt de creatieve Waterman wel van.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Body & Mind