Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #9

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #9

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

26 februari 2024 om 08:00

Gepubliceerd op

26 februari 2024 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Dit is een prima week om nieuwe kansen aan te pakken. Misschien in de liefde, maar wellicht ook op het gebied van werk. Hoe dan ook ga je een leuke periode tegemoet waarin er van alles gebeurt, vooral in positieve zin. En eerlijk is eerlijk: daar was je inmiddels ook best even aan toe.

Samen: Je loopt al een poosje rond met een probleem wat je niet goed met je partner durft te bespreken. Toch is het belangrijk dat je je hart lucht. Al is het alleen al vanwege die enorme last op je schouders die steeds zwaarder wordt. Hoe het daarna verdergaat, zie je dan wel weer. Eerst die emotionele ballast weg. Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #8

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Hoewel je zegt dat je niet echt staat te springen om een nieuwe relatie, kan je het toch niet laten om zo nu en dan eens extra om je heen te kijken of te gluren op datingapps of andere sociale media. En waarom ook niet. Toeval bestaat en de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Samen: Het is alweer een poos geleden dat je je zo lekker hebt gevoeld in je relatie. De communicatie gaat erop vooruit, er is meer sprake van romantiek en ook in bed gaat het stukken beter. Je hebt geen idee waar het aan ligt, maar wat jou betreft is het helemaal dikke prima zo. Niks meer aan doen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Je hebt je oog op iemand laten vallen, maar het is je nog niet helemaal duidelijk hoe deze persoon over jou denkt. Het enige wat je kunt doen, is jezelf iets meer openstellen en kijken hoe de ander reageert. Blijft de ander gesloten als een oester en neemt-ie zelfs meer afstand? Dan weet je genoeg. Al kan het natuurlijk ook zomaar de andere kant opgaan… Samen: Bepaalde problemen die jullie hadden, verdwijnen nu langzaam naar de achtergrond. Hoewel hier flink wat moeilijke gesprekken aan vooraf zijn gegaan, ben je nu toch blij met het resultaat. En misschien juist wel daarom. Al die drama was gelukkig niet voor niets. Eindelijk rust in de tent.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Ondanks dat je er best lang over gedaan hebt om over een bepaald persoon heen te komen, lijkt het erop dat je dit oude liefje nu eindelijk begint te vergeten. Mooi. Nu deze persoon jou weinig meer doet, kun je het laatste restje liefdesverdriet gaan verwerken met het gezelschap van iemand anders. Wees wel een beetje selectief, anders heb je straks hetzelfde probleem. Samen: Er komt je een verhaal ter ore over je partner waar je zeker niet blij van wordt. Voordat het stoom uit je oren komt, kalm aan, Twin. Het verhaal wordt zwaar opgeblazen en bevat nog een hele batterij onwaarheden ook. Iemand is er duidelijk op uit om te stoken. Daar trap je toch zeker niet in.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je begint aan het alleen zijn te wennen en eigenlijk bevalt het je prima. Op dit moment ben je vooral bezig met het thuis gezellig maken. Nieuwe accessoires en misschien zelfs nieuwe meubels. Alles in jouw eigen smaak en helemaal niemand die zich ermee bemoeit. Heerlijk! Samen: Je hebt je emoties niet helemaal onder controle, waardoor een klein meningsverschil gemakkelijk uitmondt in blinde woede om niet te zeggen onbedwingbare hysterie. Grote kans dat je lief deze week met diens koffers buiten de deur staat. Omdat dat weer eens moet van jou.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Laat niet met je spelen. Punt. Net als je het super gezellig hebt met je vrienden, komt er een gladjakker met mooie praatjes aankakken die jou ook nog eens niet helemaal koud laat. Helaas heeft deze persoon weinig goeds in de zin. Vooral op afstand houden deze wolf in schaapskleren. Ksst!

Samen: Hoewel het na een stressvolle periode wat beter gaat tussen jou en je lief, ligt er deze week toch weer wat onrust op de loer. Denk goed na over wat je wilt, want bepaalde uitspraken zouden nu zomaar kunnen leiden tot een echte crisis of misschien zelfs een breuk. Inderdaad Loekie, zo snel kan het gaan.

Lees ook: &C's grote winterhoroscoop: wat staat je op familiegebied te wachten in 2024?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Met de wetenschap wat sommige relaties jou in het verleden hebben gebracht, ben je nu behoorlijk voorzichtig geworden. Iemand moet wel van hele goede huize komen, wil jij je nog eens voor iemand openstellen. Tot nu toe vertrouw je alleen jezelf. Geen enkel probleem om nog even single te blijven.

Samen: Houd lastige discussies even buiten de deur. Nu is niet het juiste moment om te bakkeleien over welk onderwerp dan ook. Je flapt er nu gemakkelijk iets uit waar je achteraf spijt van krijgt en dat terwijl je lief nu juist (nog) minder vergevingsgezind is. Dat wordt straks weer zes jaar oude koeien opdreggen. Kaken op elkaar, Virgo.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je bent zó verliefd, maar het is ook zó weer over. Hoogste tijd om jezelf eens af te vragen wat je nu werkelijk wilt. Als je je afvraagt waarom je zo snel verveeld raakt, is het antwoord simpel. Omdat je nog niet iemand hebt ontmoet die qua intellect, gevoel voor humor, uiterlijk én seks echt helemaal jouw type is. Het halve pakket is het gewoon niet helemaal. Samen: Hoewel er wat turbulentie te verwachten is, zal het weinig veranderen aan jullie liefde voor elkaar, laat staan aan de relatie. Alles kabbelt daarna gewoon weer rustig verder tot de volgende uitbarsting. Het hoort er gewoon een beetje bij. Sterker nog, stiekem vind je het nog lekker ook.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Iemand uit het verleden duikt op en tot je eigen verbazing ben je nog blij om deze persoon te zien ook. Dit zou wel eens het begin kunnen zijn van een nieuwe fase. Wees niet bang om je gevoelens te tonen, de ander heeft deze ook voor jou. Samen: Dit is een perfect moment om uitgestelde plannen opnieuw op te pakken of nieuwe plannen uit te voeren. Jij en je lief kunnen haast niet van elkaar afblijven en zijn constant in elkaars gedachten. Zelfs op app of in DM gaat het er heet aan toe. Lekker van genieten, liefde op zijn mooist. Lees ook: &C's grote winterhoroscoop: hoe zit het met jouw geld in 2024?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Met betrekking tot de liefde loop je rond met twijfels. Sta je wel of niet open voor een relatie, moet je die ene persoon nu wel of niet een kans geven? Nou Boog, als je zó diep moet nadenken over het antwoord is het misschien beter om gewoon maar je gevoel te volgen. Makkelijk en snel. En weer door. Samen: Een goede communicatie is altijd belangrijk, maar deze week is het helemaal key. Omdat jullie allebei druk zijn (en eerlijk is eerlijk: ook een beetje ongeïnteresseerd) is de kans groot dat er langs elkaar heen wordt gepraat of de dingen niet echt blijven hangen. Het ene oor in, het andere oor uit. Met vergeetachtigheid en misverstanden tot gevolg.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Iemand is oprecht in je geïnteresseerd, maar omdat je zo druk bent met andere dingen (en jezelf) heb je het waarschijnlijk niet eens in de gaten. Heb je wel weer zin in een beetje romantiek? Kijk dan deze week wat vaker om je heen. Wie weet waar je oog op valt, misschien wel op dezelfde persoon die een oogje op jou heeft. Samen: Waar je partner meer behoefte heeft aan aandacht, heb jij juist even meer behoefte aan tijd voor jezelf. Wees gewoon eerlijk over wat nu belangrijk voor jou is, dan hoeft je lief in elk geval niet bang te zijn dat het aan hem/haar/hun ligt. Tenzij dit wel het geval is, natuurlijk. Oeps.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Ineens krijg je gevoelens voor iemand die je voorheen vooral als vriend of kennis zag. Lastig, want wat moet je hier nu mee? Dit hangt natuurlijk vooral af van het gedrag van de ander. Goed opletten, de kans is namelijk groot dat jij niet de enige bent die deze spanning voelt.

Samen: Na een wat moeizame periode van ruzies, onbegrip en ander drama, gaat het nu weer de goede kant op met de relatie. Hoewel het nog niet helemaal is wat het zijn moet, is er wel een flinke verbetering merkbaar. Kennelijk zijn jullie eindelijk de juiste richting ingeslagen. Ga zo door en een sticker.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen