Deze 5 sterrenbeelden hebben de meeste gemene trekjes

Body & Mind

Deze 5 sterrenbeelden hebben de meeste gemene trekjes

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

7 maart 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

7 maart 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Je kent allemaal wel iemand die je eigenlijk niet zo aardig, of misschien zelfs ronduit gemeen, vindt. Maar kan je dat nou het beste van tevoren inschatten? Onze tip: check eerst even subtiel iemands sterrenbeeld. Zegt niet alles, maar geeft je toch een kleine voorsprong om te bepalen wie je misschien beter kan vermijden. 

Nu heb je niet meteen te maken met een agressieveling als je deze sterrenbeelden tegenkomt. Iedereen heeft zijn goede en slechte dagen, maar dit zijn de vervelendste eigenschappen om mee om te gaan. 

Schorpioen Hoewel deze zeebeesten meestal hard zijn van buiten en supersoft van binnen, kunnen ze toch ook best gemeen en manipulatief zijn. Dit sterrenbeeld is moeilijk om mee te leven door hun heftige uitbarstingen, ze zijn of heel heet of juist ijskoud. Ga maar geen discussie aan met deze eigenwijze, want een Schorpioen wil altijd gelijk hebben. 

Lees ook: In de sterren geschreven: dit zijn de beste series op basis van je sterrenbeeld

Steenbok Door hun gedrevenheid en ambities hebben Steenbokken de neiging om even hard te communiceren. Ze zien alleen nog maar het doel voor zich, en iedereen die op hun pad komt is een obstakel. Daardoor kwetst een Steenbok onbewust veel mensen. Pas op in het stressseizoen, want een Steenbok raakt snel geïrriteerd. 

Ram Dit schaap zit vol vuur en passie. Niet gek dus dat een situatie snel escaleert. Door zijn botte en directe manier van spreken maakt een Ram niet snel fans. Een heet temperament en een 'ik ben de belangrijkste'-mentaliteit zijn echte karakteristieken van dit sterrenbeeld. 

Kreeft We gaan even terug de oceaan in, want op een Kreeft zit je ook niet altijd te wachten. Deze zachtaardige mensen kunnen extreem chagrijnig zijn. In deze waas is alles zwart-wit en elke irritatie te veel. Bereid je maar voor op snauwen.

Leeuw Deze jagers kijken eerst even de kat uit de boom, maar zodra een Leeuw zich bedreigd of uitgedaagd voelt is het game over. De klauwen komen tevoorschijn en het is vechten geblazen, iets waar deze katachtige absoluut niet voor terugdeinst. En al helemaal niet als zijn familie of vrienden voor schut gezet worden. Berg je dan maar.

Manipuleren, schreeuwen, snauwen en vechten, het lijkt wel verdorie wel een soapserie. Toch betekent dit niet gelijk dat je meteen snel moet wegrennen van een van deze sterrenbeelden. Gewoon even praten met elkaar is nog altijd het beste, maar dan weet je in ieder geval waar je rekening mee moet houden.  

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen