Bedramp: deze seksongevallen komen het vaakst voor

Body & Mind

Bedramp: deze seksongevallen komen het vaakst voor

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

9 februari 2024 om 13:00

Gepubliceerd op

9 februari 2024 om 13:00

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Dat geldt zeker als het gaat om ongelukken tussen de lakens. Want man oh man, die willen nog weleens gebeuren. Lees, leer en voorkom. Graag gedaan.

1. Seksspeeltjes Deze gezellige, kleurrijke rakkers zien er een stuk onschuldiger uit dan dat ze zijn. Waar het vaak misgaat? Mensen gebruiken het speeltje op plekken waar je het beter niet kunt gebruiken. Volgens BNN VARA stoppen we vooral vaak voorwerpen in onze anus die niet voor de uitgang bedoeld zijn. En dan zit er niets anders op dan een retourtje huisarts. Advies op de zondag: laat die tandenborstel, het bierflesje en de tuinkabouter maar helemaal voor wat het is.

Lees ook: Deze 4 problemen worden het vaakst besproken bij de seksuoloog

2. Natuurlijke handeling Maar ook zonder hulpmiddelen kunnen er ongevallen gebeuren, zegt Oh My Mag. Door wie dan, vraag je je af? Door jezelf. En die kunnen gebeuren door de meest klunzige en onschuldige handelingen: kleding die ineens vast komt te zitten, het bijna openkrabben van je sekspartners huid of sperma in je oog. Da's pas een pretbederver. 

3. Condoom Hartstikke fijn als voorbehoedsmiddel, tenzij dat condoom tijdens de seks diep in de vagina vast komt te zitten. Jup, dat gebeurt. En dan ben je nog veel verder van huis. Dat wordt een doktersbezoekje in plaats van een wilde nacht.  Lees ook: Snotterseks: met deze kwaaltjes kan je beter niet van bil gaan

4. Seksposities Soms heb je zin in een nieuw standje of seks op een andere plek. Volkomen begrijpelijk. Maar zo'n stomende vrijpartij op een wat oncomfortabele plek kan voor behoorlijk wat verrekkingen, stijve spieren en blauwe plekken zorgen, weten onze Belgische buren van Nieuwsblad te vertellen. O ja, ben je nou wat onhandig? Laat die douche dan lekker voor wat het is. De kans dat je uitglijdt over een zeepje is zeer groot met alle gevolgen van dien. Gewoon niet doen dus.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen