12 gestoorde synoniemen voor seks die je wil vermijden (maar eigenlijk ook weer niet)

Body & Mind

12 gestoorde synoniemen voor seks die je wil vermijden (maar eigenlijk ook weer niet)

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

21 mei 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

21 mei 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

In &C's juninummer hebben we het over seks. Meer seks. Iets wat de een overigens vrijen noemt, de ander neuken en weer een ander rampetampen. Maar 'de puddingbuks doorladen', zo heb je het waarschijnlijk nog nooit iemand horen noemen. Hopen we tenminste. Al zijn deze twaalf synoniemen stiekem ook wel weer leuk.

1. De kelder witten Moet op z'n tijd nou eenmaal gebeuren. 2. In de suikerpot roeren Extra veel suiker alstublieft. 3. Rimpelstiften Wie bedenkt het hè? Lees ook: Niet doen dus: dit gebeurt er als je je seksspeeltjes niet goed schoonmaakt 4. Bedvogelen Die klinkt dan wel weer knus. 5. Een plaatje peperkoek nemen Eh, ja oké. 6. De oudste beweging ter wereld maken Poëtisch. Zeer poëtisch. 7. De pruimen op sap zetten Van Kooten en De Bie-legacy op je beeldscherm. 8. Oliën en doorsmeren Wederom: moet zo nu en dan gebeuren. 9. Schaambeenbonken Au. Lees ook: Wil je vanavond nog proberen: deze 5 sekshacks werken écht 10. Soppen Sorry, maar die vinden we gewoon goor. 11. De bijslaap uitoefenen Het is immers ook een manier van opladen, maar dan net anders. 12. Kierklappen Waarom doet dit ons denken aan fierljeppen? Of je er nou meer of minder zin van hebt gekregen, je bent in ieder geval wat kennis rijker.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Heeft een kat die Rechthoek heet en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen