Tindertrauma: 'Ik moest me niet zo aanstellen zei hij, ik was toch klaargekomen?'

Body & Mind

Tindertrauma: 'Ik moest me niet zo aanstellen zei hij, ik was toch klaargekomen?'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

6 april 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

6 april 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een Tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2024 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: de date van Myr kreeg 'm niet omhoog.

Myr (48): 'Erik heb ik ontmoet op Tinder. Na flink wat gebabbeld te hebben via de app en een eerste voorzichtige café-date zag ik veel overeenkomsten met hem. Erik was vlot, attent én voldeed helemaal aan mijn eisenlijstje. Hij is langer dan ik, beschaafd, intelligent. Kortom, ik was best onder de indruk.

Beiden zagen we de mogelijkheid van een relatie wel zitten, ondanks dat we zo'n 50 kilometer uit elkaar woonden. Onze tweede date spraken we bij hem thuis af en het leek me wel zo handig om gelijk te blijven slapen. De opbouw naar het moment suprême was mooi. Lekker eten, goede wijn. Ook hier was Erik weer heel attent. Ik kan zó afknappen op mannen die direct over seks praten en tijdens het dessert al beginnen over hun wensen op dat gebied. Gelukkig gebeurde dat deze avond helemaal niet. Erik hield op ieder vlak rekening met mij, zonder zichzelf weg te cijferen.

Lees ook: Tindertrauma: Gevoelige Diego wilde alleen maar vernederd worden

Na het eten vonden we al zoenend onze weg op de trap richting de slaapkamer. Al snel lag onze kleding op de grond. Het viel me op dat zijn boxershort nog niet echt gevuld was, maar dat zou nog wel komen dacht ik. Niet dus. Doordat hij vaardig was met zijn vingers en mond kwam ik al snel klaar. Bij hem kwam er daarentegen weinig tot leven, ondanks langdurige en verwoede pogingen. Toch leek hij te genieten. Ik vroeg me af wat ik verkeerd deed.

Na mijn derde orgasme was ik redelijk uitgeteld en lag ik op zijn borst bij te komen. Ik besloot hem voorzichtig te vragen na het uitblijven van zijn erectie, wetend hoe precair dit onderwerp voor veel mannen is. Hij gaf aan enorm te genieten van het genot dat hij mij gaf. Dat hij geen erectie kreeg, was al langer zo en dat was helemaal geen probleem. Een arts bezoeken was volgens hem dan ook helemaal niet nodig.

Lees ook: Tindertrauma: de Bassie en Adriaan-fetisj van Tim

Natuurlijk vond ik dat vervelend voor hem, maar ik had penetratie ook fijn gevonden en had het graag op voorhand willen weten. Dan had ik mijn verwachtingen kunnen bijstellen. Dat gaf ik aan, waar hij nogal geïrriteerd op reageerde. Ik had toch nergens last van, ik was toch klaargekomen? Ik moest me niet zo aanstellen en rekening houden met hem. Hij had immers een erectieprobleem. Niet hij maar ik ging uiteindelijk met de staart tussen de benen naar huis.'

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer Body & mind