Tindertrauma: Gevoelige Diego wilde alleen maar vernederd worden

Body & Mind

Tindertrauma: Gevoelige Diego wilde alleen maar vernederd worden

Carmen Felix
Door

Carmen Felix

Gepubliceerd op

15 maart 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

15 maart 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een Tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2023 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Dewi had per ongeluk een wel heel onderdanige knul tegenover zich zitten.

Dewi (40): 'Op m'n 37e ging het na een lange relatie uit met de man waarvan ik dacht dat ik er oud mee zou gaan worden. Na een jaar zitten mokken, ben ik uiteindelijk op alle apps gaan zitten die er bestonden. Behoorlijk deprimerend, maar leuk materiaal voor op feesten en partijen. Vooral mijn vrienden in relaties genieten altijd van de verschrikkelijke dateverhalen waarmee ik op de proppen kom. Het verhaal van Diego de onderdanige IT-expat is sowieso favoriet. Tenminste van hen, ik zelf zou deze date het liefst vergeten. Lees ook: Loes' date zou koken, maar zijn moeder had de lasagne gemaakt. Het gekke is dat Diego en ik echt een prima klik leken te hebben online. Toegegeven, we hebben niet heel lang gechat, dat is een van mijn regels om het een beetje leuk te houden. Maar hij kwam intelligent en grappig over. En: gevoelig, iets wat ik soms mis bij mannen. Eenmaal in de bar waar we wat zouden gaan drinken bleek hij ook nog eens knap. Ik vond 'm oprecht aantrekkelijk, tot we wat dieper in gesprek raakten. Het begon toen hij liet vallen dat hij het heel erg sexy vindt om de huizen van dates en scharrels schoon te maken. Een schoonmaakgek, heerlijk... maar het sexy-gedeelte deed wel een klein belletje rinkelen. We hadden het over onze vorige relaties en ons verleden en hij vertelde dat zijn ex hem vaak vernederde in het bijzijn van hun vrienden en familie. Maar, dat was niet de reden dat het uit was gegaan. Ik vroeg natuurlijk meteen door, hoezo is dat géén reden om het uit te maken met iemand? En toen kwam de aap uit de mouw, hij vindt het heerlijk om fysiek en mentaal vernederd te worden. Niet zozeer met geweld maar met 'taken' en 'sneren' zoals hij het zelf noemde. Hij vroeg me netjes of dat iets is wat ik mezelf zag doen en ik zei heel eerlijk heel hard 'nee'. Het grappige is dat hij vervolgens degene was die heel assertief zei 'okee, dan gaat dit dus niet werken'. Hij heeft wel voor de drankjes betaald, dat zal dan ook wel bij dat nederige horen.'

Heb jij ook een grappig, mooi, deprimerend of bizar Tinderverhaal? Kom maar door!

delen
Carmen Felix

Carmen Felix (35) is freelancejournalist, fervent twitteraar en schreef het boek Je kunt het ook nooit goed doen. Ze is onlangs moeder geworden van dochter Vesper. Elke maand schrijft ze een column voor &C Magazine.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen