Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #8

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #8

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

12 februari 2024 om 08:00

Gepubliceerd op

12 februari 2024 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je bent momenteel wat melancholisch en denkt vaak terug aan het verleden. Mooie momenten, maar ook minder leuke tijden passeren de revue. Gun jezelf gerust een moment van nostalgie, maar richt je daarna weer fijn op het heden. Wat is het dat je nu graag wil doen? Samen: Je voelt je onbegrepen door je partner, wat je erg verdrietig maakt. Iets waarmee je zit, lijkt voor de ander totaal onbelangrijk. Leg je lief rustig uit hoe belangrijk diens steun op dit moment voor je is. Als je partner je dan nog geen aandacht geeft, is-ie zelf misschien wel het probleem. Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #7

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Tussen de nieuwe mensen die je deze week leert kennen, zit zelfs nieuw relatiemateriaal. Maak hierbij goed gebruik van je mensenkennis en luister vooral ook naar je intuïtie. Er zit een enorme faker tussen die zich beter en leuker voordoet dan diegene is. Die moet je dus niet hebben.

Samen: Jij en je lief gaan goed samen. De fysieke aantrekkingskracht neemt toe en ook op het emotionele vlak zitten jullie aardig op hetzelfde niveau. Dat is de laatste tijd wel anders geweest. Een week vol goede gesprekken, wederzijds begrip en lekkere seks. Wat wil je nog meer?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Vraag je niet af waarom bepaalde dingen jou telkens weer overkomen, maar probeer uit te vinden hoe je dit zelf in het vervolg kunt voorkomen. Heel misschien is jouw eigen gedrag de oorzaak dat je steeds weer in bepaalde situaties verzeild raakt. Is dit het geval? Dan is het misschien een idee om dit eens te veranderen. Samen: Bepaalde dipjes in jullie relatie blijven zo nu en dan terugkomen, zo ook deze week. Het zal je niet verbazen dat het over issues gaat die jullie al tig keer hebben besproken. Los het nu voor eens en voor altijd op, want dit kringetje waarin jullie rondlopen begint aardig vermoeiend te worden.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: De laatste tijd heb je weinig zin om uit te gaan of af te spreken, maar als je altijd overal nee tegen zegt, wordt de kans dat je een leuke nieuwe liefde ontmoet ook steeds kleiner. Als je dat oké vindt, vooral lekker blijven cocoonen. Zo niet, maak je mooi, show yourself en shine! Samen: Je besteedt meer tijd aan je werk dan anders, waardoor je lief ook minder aandacht krijgt dan-ie gewend is. Omdat je partner begrijpt hoe belangrijk deze baan voor je is, zal je liefje er niet over zeuren. Reden te meer om zodra het kan weer eens uitgebreid samen op date te gaan.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je bent best weer toe aan een leuke relatie, maar degenen die interesse in jou tonen zijn nou niet bepaald jouw type droompartner. Boeien, Kreeft. Geniet van de aandacht en kijk ondertussen lekker verder. Dat je je nieuwe grote liefde (nog) niet ziet, betekent niet dat-ie niet al in de buurt is. Samen: Je voelt je meer gehoord, gezien én begrepen door je geliefde. Superfijn, want volgens jou was je partner de laatste tijd de voornaamste reden van jouw moodswings. Of je lief daar ook zo over denkt, laten we maar even in het midden. Het belangrijkste is dat het nu goed gaat tussen jullie. Voor hoelang blijft natuurlijk altijd een verrassing.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Iemand uit het verleden komt zomaar weer op je pad. Dit kan een ex zijn, maar ook gewoon iemand die je kent van vroeger. Wie het ook is, er rolt een afspraak uit die behoorlijk goed uitpakt. Vriendschappelijk of meer dan dat, je gaat met diegene een gezellige tijd tegemoet.

Samen: Tijd voor een goed en vooral eerlijk gesprek. Je moet je ogen wel heel diep in je zak hebben om te ontkennen dat er het een en ander is bekoeld tussen jou en je lief. Hoogste tijd om naar elkaar uit te spreken wat de oorzaak hiervan is en vooral hoe dit zo snel mogelijk weer opgelost kan worden.

Lees ook: &C's grote winterhoroscoop: wat staat je op familiegebied te wachten in 2024?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Degene voor wie je nu het meeste aandacht hebt of zou moeten hebben, ben jijzelf. Dit is een goed moment om wat meer te werken aan je gezondheid. Lekker bewegen, stoppen met slechte gewoontes en misschien zelfs weer eens een lekker dagje naar de spa. Een perfecte balans tussen ontspanning en inspanning is wat jij nu prima kunt gebruiken.

Samen: Een woordenwisseling tussen jou en je lief mondt gemakkelijk uit in een torenhoog oplopende ruzie wanneer er van alles wordt bijgehaald wat niets met jullie meningsverschil te maken heeft. Gebeurtenissen van drie weken, drie maanden en drie jaar geleden doen er nu niet toe.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Zolang je jezelf blijft focussen op de minder leuke kanten van mensen, zou het nog wel eens heel lang kunnen duren voordat je je weer wilt openstellen voor de liefde. Laat vervelende ervaringen uit het verleden vooral niet je toekomst verpesten. Niet iedereen is hetzelfde en zelf wil je natuurlijk ook niet verbitteren. Samen: Je partner doet dingen die jou behoorlijk irriteren. Of het nu gaat om slechte gewoontes die je niet trekt of geluiden die je niet verdraagt, hoogste tijd om het bespreekbaar te maken. Doe je dit op een verwijtende toon, dan zal je partner meteen in de tegenaanval gaan en jou wijzen op jouw hinderlijke gewoontes. Dat is natuurlijk net niet de bedoeling. Be nice.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je staat op het punt om je wensen met betrekking tot de liefde bij te stellen en genoegen te nemen met minder dan je eigenlijk wilt. Waarom zou je dat doen, Scorpio? Je bent toch niet van mening dat je minder waard geworden bent? Of had je misschien een belachelijk eisenpakket? In dat geval is het oké om iets te matigen. Samen: Je loopt rond met bepaalde gedachten die je lastig vindt om uit te spreken. Of je nu zelf twijfels hebt of denkt dat je partner deze heeft, eerlijkheid duurt altijd het langst. Een goed gesprek kan in elk geval veel duidelijkheid bieden, precies waar je nu behoefte aan hebt. Lees ook: &C's grote winterhoroscoop: hoe zit het met jouw geld in 2024?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Iemand die jij leuk vindt, heeft meer interesse in je dan je denkt. Als deze persoon zich afstandelijk opstelt, is dit waarschijnlijk omdat-ie bang is om een blauwtje te lopen. Nou, wat dat betreft kunnen jullie elkaar een hand geven. En nu? Samen: Een iets meer flexibele houding zou de relatie behoorlijk ten goede komen. Hoewel je in een bepaalde situatie momenteel het liefst hebt dat je partner naar jouw pijpen danst, zit dat er gewoon even niet in. Beetje geven en nemen, Boog. Je kunt soms beter buigen dan barsten.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Nieuwe liefdeskansen zijn in aantocht. De kans dat je zelf iemand verrast is aanwezig, maar de kans dat je zelf wordt aangesproken is ook behoorlijk groot. Of je nu zelf het initiatief neemt of het bij de ander laat, er staat sowieso iets leuks te gebeuren deze week. Samen: De sleur slaat toe en alle dagelijkse verplichtingen die hiermee gepaard gaan helpen ook niet echt mee. Het is momenteel een saaie, kleurloze en vooral ook seksloze bedoening in Huize Bokstra. Of een gesprek veel gaat uithalen valt te betwijfelen. Dit is meer een situatie van geen woorden maar daden.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je zit lekker in je vel en geniet van wat er om je heen gebeurt. Je werk, je vrienden, thuis, eigenlijk gaat alles goed. Zelfs als het in de liefde nog niet echt wil lukken, heb je hier vrede mee. En juist dan dient zich iemand aan waar je oog op valt. Blijf om je heen kijken en het gebeurt nog eerder dan je denkt.

Samen: Op je werk is er momenteel zoveel gaande dat je helemaal vergeet te vragen hoe het eigenlijk met je geliefde gaat. Hoe was diens dag, wat houdt je lover bezig? Hoewel je nu niet echt zit te wachten op geklaag, vindt je lief het wel belangrijk om even diens ei bij je kwijt te kunnen. Kom op, Aqua. Even een uurtje doorbijten en het is weer voorbij.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen