&C's grote winterhoroscoop: wat staat je op familiegebied te wachten in 2024?

Body & Mind

&C's grote winterhoroscoop: wat staat je op familiegebied te wachten in 2024?

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

12 januari 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

12 januari 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Wat kun jij deze winter allemaal verwachten op het gebied van liefde, werk, familie en geld De sterren weten het! Je leest 't in &C’s extra dikke winterhoroscoop en vandaag focussen we ons op familie.

Winterhoroscoop - Ram - Header

RAM 21 maart - 20 april

Het klinkt misschien egoïstisch, maar familietradities kunnen je even helemaal gestolen worden. Je bent te veel gefocust op je eigen dingen om al die verplichtingen er ook nog eens bij te kunnen hebben. Met z’n allen gezellig aan een diner? Nou ja, prima. Zolang er genoeg wijn is overleef je het wel, maar het liefst zou je lekker thuis blijven.

12WB-Horoscoop Stier-Header

STIER 21 april - 20 mei

Eindelijk gaat alles eens goed in je familie en wil iedereen hetzelfde. Waarschijnlijk is iemand ook onlangs verhuisd. De kans is groot dat jullie daar gezellig worden uitgenodigd om met z’n allen feest te vieren. Dat wordt een vrolijke boel!

12WB-Horoscoop Tweeling-HERO

TWEELINGEN 21 mei - 20 juni

Je broer of zus heeft thuis problemen met zijn of haar partner. Dikke kans dus dat hij of zij dit jaar solo aanschuift bij een familiediner. Jammer, maar voor jou verandert het overigens weinig. Je kunt het met iedereen prima vinden, en deze keer heb je vooral met (een van) je ouders extra lol.

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #1

12WB-Horoscoop Kreeft-Header

KREEFT 21 juni - 20 juli

Je wil graag – met hulp van je familie – je huis opknappen. Mat jezelf niet te veel af. De kans dat je rond de eerste vakantie van dit jaar totaal uitgeput bent, is dan groot. En het laatste wat je wil, is opgebrand aan een vakantie beginnen. Je legt ook een ruzie met een broer of zus bij en onderneemt veel met vrienden.

12WB-Horoscoop Leeuw-HERO

LEEUW 21 juli - 21 augustus

Hé feestbeest, jij zet de bloemetjes weer eens buiten. Niet alleen bij anderen, maar ook thuis gaat het dak er regelmatig af. Met je buren hoef je gelukkig niet veel rekening te houden, want de kans is groot dat je verhuis- of verbouwplannen hebt. Voor gesprekken over een specifiek onderwerp kun je helaas niet bij je familie terecht. Gelukkig zijn je vrienden er ook nog.

12WB-Horoscoop Maagd-Header

MAAGD 22 augustus - 22 september

Een familielid blijft je irriteren. Wil je de strijdbijl begraven? Ga dan het gesprek aan en vertel waar je mee zit. Een andere optie is om diegene gewoon zo veel mogelijk te vermijden. Gelukkig heb je met de rest van je familie wel goed contact en hebben zij begrip voor jouw standpunt.

12WB-Horoscoop Weegschaal-HERO

WEEGSCHAAL 23 september - 22 oktober

Je krijgt veel steun van je familie, vooral op emotioneel vlak. Eerder had je nog weleens woorden met (een van) je ouders, maar je merkt dat jullie contact langzaam maar zeker verbetert. Hoe fijn is dat! Een etentje bij jou thuis verloopt heel relaxed en roept mooie herinneringen op.

12WB-Horoscoop Schorpioen-Header

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november

Je vindt het belangrijk om te weten waar je vandaan komt of bent bezig met het verwerken van oud zeer. Gelukkig heb je lieve mensen om je heen die je begrijpen en steunen. Maak het thuis extra gezellig, zodat je je daar kunt terugtrekken. En breng tijd door met vrienden en familie die er voor je zijn.

12WB-Horoscoop Boogschutter-Header

BOOGSCHUTTER 23 november - 22 december

Met een paar familieleden is het contact niet geweldig. Geforceerd knus bij elkaar zitten, is dan ook niet iets waar je naar uitkijkt. Zet je eroverheen of neem het besluit het contact te verbreken voordat het escaleert. Verder focus je je vooral op je huis. Iets meer ruimte zou fijn zijn.

12WB-Horoscoop Steenbok-Header

STEENBOK  21 december - 19 januari

Eigenlijk heb je weinig zin om naar andermans pijpen te dansen. Sommige tradities kunnen je gestolen worden, en sommige personen al helemaal. Het liefst zit je in je pyjama voor de tv met een pizza op schoot. Maar ja, of je dat plan ook echt durft door te voeren... Grote kans dat je toch weer komt opdraven. Maar dan wel in je beste outfit.

12WB-Horoscoop Waterman-HERO

WATERMAN  20 januari - 18 februari

Het wordt een drukke maand waarin je meer tijd doorbrengt met vrienden dan met familie. Niet omdat er problemen zijn, het loopt gewoon zo. Iemand in de familie die nogal wispelturig is, draait eindelijk bij. Diegene blijkt zowaar een gezellige kant te hebben. Binnen je eigen gezin verandert er weinig, alles gaat relaxed z’n gangetje.

12WB-Horoscoop Vissen-Header

VISSEN  19 februari - 20 maart

Binnen de familie is er onrust, dit heeft vooral tijd nodig. Iemand is al een poosje niet in zijn hum of twee familieleden hebben mot met elkaar. Alles wat nu wordt geforceerd, werkt alleen maar averechts. Laat het maar gewoon even voor wat het is en maak het vooral zelf gezellig.

Scoor 'm vast hier!

7 ,95

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen