&C's grote winterhoroscoop: hoe zit het met jouw geld in 2024?

Body & Mind

&C's grote winterhoroscoop: hoe zit het met jouw geld in 2024?

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

5 januari 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

5 januari 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Wat kun jij deze winter allemaal verwachten op het gebied van liefde, werk, familie en geld De sterren weten het! Je leest het in &C's extra dikke winterhoroscoop en vandaag gaat het over de keiharde knaken.

Winterhoroscoop - Ram - Header

RAM 21 maart - 20 april

Dit is een prima periode om je financiën op orde te krijgen. Het afgelopen jaar heb je je geldzaken een beetje laten versloffen. Zin om met een – zo goed als – schone lei het nieuwe jaar in te gaan? Betaal achterstallige rekeningen af en laat afterpay voor wat het is. Misschien kun je beginnen met sparen of beleggen.

12WB-Horoscoop Stier-Header

STIER 21 april - 20 mei

Financieel ziet het er goed uit voor je. Het moet wel heel raar lopen als jij skeer het nieuwe jaar in gaat. Aan je financiële inzicht mankeert niets en dan gaat ook je inkomen er nog eens op vooruit. Heb je een relatie? Dan zit je partner ook nog eens goed in de slappe was en deelt hij of zij dit graag met jou. De schat. 

12WB-Horoscoop Tweeling-HERO

TWEELINGEN 21 mei - 20 juni

Financieel gaat het niet bijzonder goed, maar ook niet slecht. Hoewel je er iets minder goed voor staat dan een poosje geleden, kom je nog steeds prima rond. Je hebt totaal geen financiële stress, en dat is ook weleens fijn. Zin om geld uit te geven? Doe dat deze winter slim en zorg dat het in elk geval een langetermijn- investering is.

12WB-Horoscoop Kreeft-Header

KREEFT 21 juni - 20 juli

Hoewel je precies hetzelfde salaris binnenharkt, geef je meer uit dan de afgelopen maanden. Hierdoor hou je aan het eind van de rit minder over. Om maar met de deur in huis te vallen: je staat bijna rood. Je besteedt vooral veel aan je nieuwe look en bent ineens dol op woondecoratie. Je bent op zoek naar vernieuwing: andere stijl, andere kleuren, alles anders. 

12WB-Horoscoop Leeuw-HERO

LEEUW 21 juli - 21 augustus

Je financiën hebben momenteel ups en downs. Dat heeft met je uitgavenpatroon te maken, maar soms heb je ook de pech dat je wat langer op bepaalde inkomsten moet wachten. Hoe dan ook: het is belangrijk om niet te wild met je pinpas te wapperen tijdens het shoppen van cadeautjes. Op is op. 

12WB-Horoscoop Maagd-Header

MAAGD 22 augustus - 22 september

Aangezien je er financieel niet zo goed voor staat, is het geen slecht idee om eens te bekijken welke spullen je voor een goede prijs kunt verkopen. Om kosten te besparen is het ook slim om sommige lidmaatschappen en abonnementen op te zeggen of een goedkopere auto te overwegen. Wat zeggen we: gewoon géén auto. Je redt het ook prima met het ov of de fiets. 

12WB-Horoscoop Weegschaal-HERO

WEEGSCHAAL 23 september - 22 oktober

Financieel sta je er goed voor. Je bent ook niet te beroerd om iemand iets extra’s toe te stoppen, gewoon omdat diegene het goed kan gebruiken of het verdient. Tegen sparen kijk je opeens anders aan: is het niet slimmer om (een deel van) je geld te beleggen? Lees je goed in. Ga je ervoor, doe het dan natuurlijk alleen met een bedrag dat je écht kunt missen. 

12WB-Horoscoop Schorpioen-Header

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november

Je bent zuinig op je geld en denkt veel na over later. Zo veel mogelijk verdienen en zo min mogelijk uitgeven, dat is jouw strategie om te bereiken wat je wil. Pas wel op voor scam-trucs en onbetrouwbare figuren die je geld proberen af te troggelen met mooie verhalen over investeren of beleggen. Niet iedereen is te vertrouwen en zeker niet elk project is rendabel.

Lees ook: &C's grote winterhoroscoop: wat staat je op werkgebied te wachten in 2024?

12WB-Horoscoop Boogschutter-Header

BOOGSCHUTTER 23 november - 22 december

Hoera, er zijn financiële extraatjes of langverwachte uitbetalingen naar je onderweg. Zo heb je in december opeens een flink bedrag op je bankrekening staan. Daar heb je natuurlijk zelf hard voor gewerkt, maar het is toch fijn dat het er nu is. Deze kerst krijg je een mooi, kostbaar cadeau of een bijzondere gift die veel voor je betekent. 

12WB-Horoscoop Steenbok-Header

STEENBOK  21 december - 19 januari

Van kerstcadeautjes scoren tot kleding kopen: het is even een dure tijd, vooral als je kinderen hebt. Maar als je zin hebt om een klein (verantwoord) gokje te wagen, win je misschien een gedeelte terug. Je geluk kan in deze periode namelijk niet op. Daarbij gaat je inkomen in december sowieso omhoog. Top! 

12WB-Horoscoop Waterman-HERO

WATERMAN  20 januari - 18 februari

Je verdient nog steeds prima, maar je moet er wel veel harder voor werken. Je taken verlopen moeizamer of je draait overuren die te weinig opleveren. Het wordt je niet makkelijk gemaakt, tot de kerstdagen zich aandienen. Dan is het tijd voor ontspanning en het opstellen van een goed spaarplan voor volgend jaar. 

12WB-Horoscoop Vissen-Header

VISSEN  19 februari - 20 maart

Je financiën zitten behoorlijk in de lift. Niet in de laatste plaats door jouw eigen vernieuwde inzichten op dit gebied. Zo geef je minder uit en probeer je meer te sparen waardoor je banksaldo lekker groeit. Goed bezig! Ook kun je een interessant aanbod verwachten dat extra geld in het laatje brengt. 

Shop 't Winterboek hier

7 ,95

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen