Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #6

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #6

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

5 februari 2024 om 08:00

Gepubliceerd op

5 februari 2024 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: In de liefde heb je meerdere opties op het moment. Online, in real life en in je gedachten zweeft er ook nog iemand rond. Nog een hele toer om daar een keuze uit te maken. Gelukkig moet er niks. Als je ze allemaal beter leert kennen blijft de beste vanzelf over. Of ze blijken allemaal ongeschikt. Ook goed, alles beter dan die alles verterende twijfels. Samen: En discussie met je geliefde kan zomaar hoog oplopen. En dan heb je daarnaast ook nog je werk dat jou flink bezighoudt momenteel. Jammer voor je partner, maar je carrière gaat nu echt even voor. Natuurlijk wil je poepje dat helemaal niet horen, maar ja. Het is wel wat het is.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Soms blijkt iemand met wie je heel veel gemeen hebt beter bij je te passen als vriend dan als geliefde. Zoals nu. Ook al voelt het nog zo vertrouwd en zou je nog zo graag willen dat er meer is dan dat, als die ene vonk, die knetterende chemie ontbreekt, ís het hem, haar of hen gewoon niet. Samen: De relatie vaart wel bij iets meer begrip en geduld van jouw kant. Denk goed na voordat je iets zegt en neem vooral de tijd. Je partner heeft behoorlijk last van lange tenen en daarbij is zijn of haar lont ook nog erg kort. Levensgevaarlijke combinatie. Lekker op je tenen lopen deze week. Op kousenvoeten. Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #5

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Hoewel je iemand best leuk vindt, is dit niet genoeg om echt iets serieus met hem, haar of hen te beginnen. De ander voelt dat haarfijn aan en neemt om deze reden bewust wat afstand. En ja, wat zich van je verwijdert, wil je juist graag hebben. Totdat je je doel hebt bereikt. Dan ben je het ook zo weer zat. Samen: De enige reden dat je je partner niet vertrouwt is dat je zelf constant zoekt naar zogenaamde aanwijzingen van diens vreemdgaan. Social media speelt hierbij een hele grote rol. Calm down, Ram. Niet elke chick die je partner liket is een potentiële bedreiging. Als je zo doorgaat ben jij zélf de grootste bedreiging voor deze relatie.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Ondanks dat je met je reet nogal vastgeroest zit in het verleden en daardoor maar moeilijk bepaalde ervaringen kunt loslaten, begin je nu toch wel weer open te staan voor de liefde. Niet in de laatste plaats door een bepaald persoon die jou nogal bezighoudt de laatste tijd. Diegene doet iets met jou wat je lang niet hebt gevoeld. Samen: Je geliefde is bereid om veel voor jou te doen, misschien nog wel meer dan je denkt. Deze week realiseer je je hoeveel jouw partner eigenlijk echt van je houdt. Sterker nog, het ontroert je om te zien hoe onvoorwaardelijk diens liefde voor jou daadwerkelijk is. En dat terwijl jij de laatste tijd juist weinig moeite in de relatie hebt gestoken. Au.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Op je werk hangt er wat spanning in de lucht die je zeker niet onprettig vindt. Wat je er verder mee moet is nog niet helemaal duidelijk maar je gaat in elk geval met een stuk meer plezier naar je werk. Verder is dit een goed moment om alvast een vakantie te boeken voor later dit jaar. Niet voor de liefde, maar gewoon lekker voor jezelf. Samen: Na een drukke periode en allerlei verplichtingen buitenshuis, komt er nu eindelijk weer een beetje ruimte in de agenda. Hoogste tijd om die weer eens op te vullen met wat meer gezelligheid en romantiek voor jou en je lief. Tenminste, als je partner daar überhaupt nog zin in heeft na die tsunami van valse beloftes.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Dat je single zijn prima vindt, neemt niet weg dat je niet geniet van het flirten met allerlei andere types die het ook niet erg vinden om als vrijgezel door het leven te gaan. Sodeju, wat een stelletje players bij elkaar. Maar spannend is het wel. En aan aandacht geen gebrek. Heerlijk, je lust er wel pap van. Samen: Hoewel je graag wat dingen veranderd zou zien binnen de relatie, weet je ook dat het flink wat tijd nodig zal hebben. En juist dat vind je het vervelende eraan. Eigenlijk moet het gewoon nu direct gefikst worden. Door je partner uiteraard, want jij doet niks verkeerd, haha.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Op dit moment ontbreekt er niet alleen liefde in je leven, er mist ook een heleboel stabiliteit. Orde, regelmaat en structuur is wat jij nu nodig hebt om alles in één keer weer op de rails te krijgen. Deze chaos trekt geen stabiele types aan, Leeuw. Chaoten, dat wel. Die voelen zich als een vis in het water in die ongecontroleerde bende. Samen: De communicatie kan beter. Vooral jij hebt momenteel moeite om je gevoelens onder woorden te brengen. Omdat je geen verkeerde dingen wilt zeggen, zeg je daaro maar helemaal niets. Omdat je partner niet kan raden wat je denkt is het misschien beter om toch maar een poging te wagen. Lees ook: &C's grote winterhoroscoop: wat staat je op familiegebied te wachten in 2024?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Grappig toch hoe mensen die zelf niets op orde hebben altijd precies denken te weten wat jij nodig hebt. Vooral in de liefde. Hun eigen relatie is één grote mislukking, maar waar het jouw liefdesleven betreft wanen ze zich een expert. Je kunt dit soort types beter als voorbeeld nemen van hoe het niet moet. Samen: Bemoeienis alom deze week. Goed, tussen jou en je geliefde kan het beter, maar de zogenaamde 'goede raad' van derden kun je missen als kiespijn. Misschien is het een idee om de vuile was voortaan een beetje binnenboord te hangen in plaats van vol naar buiten te mieteren. Dat trekt alleen maar wijsneuzen en betweters aan. En roddeltantes.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Hoogste tijd om jezelf eens helemaal op de eerste plaats te zetten. Waar je de afgelopen weken vooral bezig bent geweest met anderen, is het nu prima om eens alleen met jezelf rekening te houden. Gooi gerust ook je telefoon uit of demp bepaalde gesprekken. Wie zegt dat je altijd maar voor iedereen bereikbaar moet zijn? Samen: Het gaat zo goed tussen jou en je lief dat praten over de volgende stap in jullie relatie nu overgaat in het daadwerkelijk doen. Spannend, dat wel, maar leuk. Verder valt er iets te vieren voor jullie deze week en speelt familie een belangrijke rol. Een gezellig etentje met zijn allen is niet ondenkbaar.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Hoewel anderen het goed bedoelen en het beste met je voor hebben is het toch beter om jezelf niet door hen te laten overhalen. De enige die werkelijk weet wat goed voor jou is ben je nog altijd zelf. Daarbij zit er een reparatie in je huis aan te komen. Veel belangrijker dan uitgaan of daten. Samen: Je lief hoeft maar één woord verkeerd te zeggen en je staat al te briesen en te blazen. Ho ho, Scorpio, wat is er aan de hand? Duidelijk een gevalletje van je eigen frustraties op de ander afreageren. Hoogste tijd om je eigen zaken op orde te stellen dus. En sorry te zeggen tegen je partner. Lees ook: &C's grote winterhoroscoop: hoe zit het met jouw geld in 2024?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Hoewel je eraan denkt om iemand uit het verleden weer eens te contacten, kan je dat echt beter laten. Begrijpelijk dat je een bepaalde tijd mist, maar als je nu contact zou opnemen met de persoon met wie je deze periode hebt beleefd, zal het alleen maar tegenvallen. Tijden veranderen, Boog. En mensen ook. Helaas. Samen: Wat nu vooral ontbreekt in je leven is een gedegen planning. Niet met betrekking tot je werk, maar wel met het oog op de liefde. Waar je op het werk alles onder controle hebt, bungelt de relatie er momenteel maar een beetje bij. Zeker als er ook kinderen in het spel zijn komt je geliefde nu op de allerlaatste plaats. Oei..

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Er loopt maar één rode draad door jouw leven en dat is zekerheid. Op het moment dat je ook maar de minste of geringste twijfel hebt over iets of iemand, gaat het feest niet door. Zoals nu. Je hebt liever géén liefde, dan een twijfelachtige. En daar is niks mis mee. Daarbij, twijfels heb je nooit voor niets. Dus. Samen: Omdat je zelf niet helemaal prettig in je vel zit, komt je relatie momenteel ook niet zo lekker uit de verf. Eén en al chagrijn wat de klok slaat. En dan staat er ook nog visite gepland met vrienden of buren. Nou ja. Misschien leidt dat je een beetje af en wordt het toch nog gezellig. Misschíen.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen