Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #50

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #50

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

11 december 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

11 december 2023 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: De enige persoon die jouw liefdesleven momenteel dwarsboomt, ben jijzelf. Onrealistische verwachtingen, een extreem lage irritatiegrens en andere gedachten die niet lekker samengaan met het aangaan van een relatie zorgen ervoor dat degene die jou leuk vindt bij voorbaat al geen eerlijke kans krijgt. Hoe is eigenlijk de relatie met jezelf?

Samen: Dat het er op dit moment even iets minder prettig aan toegaat tussen jou en je lief, is geen reden om de handdoek in de ring te gooien. Hoewel bepaalde dingen je mijlenver de keel uithangen, is het zonde om je erbij neer te leggen en helemaal geen moeite meer voor elkaar te doen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Iemand in je omgeving zou graag meer van je willen dan vriendschap. Dit merkte je al lang op, maar je hebt geen interesse in deze persoon. Ondanks dat je de nodige afstand houdt, blijft de ander toch een sprankje hoop houden. Jammer dat diegene zo aardig is, anders had je deze persoon al lang al in de blokkendoos gezet.

Samen: Jij en je lief staan voor een belangrijke beslissing waar het een en ander vanaf hangt. Eerlijk gezegd krijg je er aardig de bibbers van, maar geen knoop doorhakken is ook niet de oplossing. Soms is een verkeerde keuze maken beter dan helemaal geen beslissing nemen. Zo, nu voel je jezelf vast beter.

Lees ook: Boekenwurmen opgelet: deze boeken passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Als je niet weet wat je wil, kun je het ook niet realiseren. Aan de ene kant zou je best weer een relatie willen, aan de andere kant krijg je het alleen al bij het idee van relatie Spaans benauwd. Als je nu eerst eens de tijd neemt om iemand beter te leren kennen zonder de ander om het minste of geringste meteen te blokken of te verwijderen…?

Samen: Dat de communicatie even niet zo soepel verloopt, heeft alles te maken met het wederzijds begrip dat op dit moment finaal ontbreekt. Jij en je lief bekijken de situatie alleen vanuit je eigen oogpunt en hoe de ander het een en ander ervaart, zal jullie allebei een dikke boerenmetworst zijn. Dat schiet natuurlijk niet echt op.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Er staat je een aardige verrassing te wachten en die ligt niet onder de kerstboom. Ergens loopt er iemand rond die wel eens jouw perfecte match zou kunnen zijn, maar deze persoon komt helaas niet zelf bij je aanbellen. In het uitgaansleven lopen jullie elkaar volledig toeter tegen het lijf. Cheers!

Samen: Je partner voelt zich een beetje genegeerd en eerlijk gezegd heeft-ie hier wel een punt. Natuurlijk doe je het niet bewust, maar je bent de laatste tijd wel erg veel met jezelf bezig geweest. Geef je geliefde de aandacht die hij/zij/hen verdient. Een relatie heb je altijd nog met z'n tweeën.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Een vervelende ervaring in de liefde houdt je nog steeds bezig. Dit is een gepasseerd station, Virgo. Hoogste tijd om uit te kijken naar de volgende bestemming in plaats van achterom te blijven kijken naar dat lege perron. Of dacht je soms dat je oude vlam daar nog steeds op je staat te wachten? Echt niet.

Samen: Je geliefde doet van jullie twee het meest diens best om het evenwicht binnen de relatie in stand te houden. Het is de hoogste tijd om zelf ook iets meer water bij de wijn te doen. Helemaal met de feestdagen in het vooruitzicht. Allebei met een barse baklap aan de kerstdis verschijnen is ook weer zoiets.

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #49

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Er gebeurt weinig op liefdesgebied. Althans, zo lijkt het. In werkelijkheid is er achter de schermen van alles gaande, maar je hebt gewoon te weinig geduld. Iemand voor het blok zetten of een antwoord op je vraag forceren werkt nu vooral averechts. Laat het los en het komt vanzelf naar je toe. Dat is hoe het werkt.

Samen: Jij en je lief kunnen nu beter even de tijd nemen om iets leuks met elkaar te doen dan tijd steken in oeverloze discussies die toch nergens toe leiden. Plan een leuke date en heb het even niet over dingen die jullie chagrijnig maken. Zwemmen in een subtropisch zwembad en samen joelend van de glijbaan is een van de betere opties momenteel.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Hoewel je behoefte hebt aan seks, heb je geen enkele behoefte aan een vaste relatie. Een 'friend with benefits' is daarentegen ook niet waar je op zit te wachten, niet spannend genoeg. Het liefst heb je iemand echt alleen maar voor de wip die je ook echt alleen maar ziet op die momenten. Maar ja, waar vind je zoiets.

Samen: Een ex speelt op dit moment een belangrijke rol in jouw twijfels over je huidige relatie of woordenwisselingen met je partner. Zonde om het verleden zo tussen jullie in te laten staan. Een ex is nooit zomaar een ex. Een breuk komt meestal nooit plotseling en ook niet zonder reden.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: De liefde is dichterbij dan je denkt en je hoeft er ook nog eens minder moeite voor te doen dan je dacht. Ga lekker met je vriendinnen op stap en laat alles op je afkomen. Of over je heen, wat je wil. Hoe dan ook ga jij een spannende tijd tegemoet. In de positieve zin van het woord.

Samen: Het gaat prima tussen jou en lief, maar je bent toch gevoelig voor de aandacht van anderen. Sterker nog: je plaatst meer selfies en stories in de stiekeme hoop op weer een like of reactie van een bepaald persoon. Tsss, Boog. Jij mag echt nooit meer klagen over de volgers van je partner.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Als je meer zelfvertrouwen krijgt, durf je vanzelf ook hoger in te zetten. Ga gerust voor degene van wie je stiekem denkt dat-ie geen aandacht voor je heeft. De kans is groot dat jouw adonis hetzelfde over jou denkt. Gemiste kans als je er geen werk van maakt. Kom maar door met die originele binnenkomer.

Samen: Gedoe van buitenaf kan de relatie verstoren. Jij en je lief kunnen er zelfs ruzie om krijgen. Dat is natuurlijk niet wat je wil. Ga niet in discussie met onruststokers en zet je geliefde op nummer één. Voor je schatje heb je gekozen, niet voor konkelaars zonder eigen leven die je er ongevraagd en vooral ook ongewenst zomaar bij krijgt.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: De liefde is nog niet direct inzicht en eigenlijk ben je daar ook helemaal niet naar op zoek. Op dit moment geniet je vooral van je vrienden en vriendinnen en de leuke dingen die jullie samen doen. Een eventuele nieuwe partner zie je nu vooral als potentiële sta-in-de-weg.

Samen: Het is de hoogste tijd om eerlijk te zeggen wat je niet zo prettig vindt binnen de relatie of wat je minder gezellig vindt aan je geliefde. Eerlijkheid duurt het langst en als je je mond houdt verandert er sowieso niets. Als je het bespreekbaar maakt ook niet altijd, maar het is in elk geval het proberen waard.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Dit is een heerlijke week om gezellig met je vriendinnen uit te gaan en te genieten van alle aandacht die je krijgt. Schroom niet om gewoon 'dankjewel' te zeggen als je een compliment krijgt van iemand. Dat je dit soms een beetje moeilijk vindt siert je, maar een beetje meer zelfvertrouwen zou je ook zeker niet misstaan. Je bent prachtig!

Samen: Als er de laatste tijd sprake is geweest van ergernis en irritatie, dan stoor je je deze week een stuk minder aan je partner. Dat kan volgende week zomaar weer anders zijn, maar op dit moment ben je vrij mild gestemd. Een goed gesprek en veel intimiteit maken dat jij en je lief een heerlijke week tegemoet gaan.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Tindertrauma: 'Hij wilde me achterlaten in een shotjesbar in Amsterdam'

Ram 21 maart - 20 april Single: Hoewel je tijdens het spelen en flirten meestal zelf de touwtjes in handen hebt, worden de rollen deze week behoorlijk omgedraaid. Plotseling ben je alle controle kwijt en kun je niets anders dan hopen dat degene voor wie jij als een blok bent gevallen jou ook op die manier ziet zitten.

Samen: Je geliefde bewijst dat-ie onvoorwaardelijk van je houdt. Je schatje schuift diens behoeftes per direct voor jou aan de kant, mocht dat nodig zijn. Juist nu is het belangrijk om dit niet als vanzelfsprekend te ervaren en je partner een klein beetje extra waardering te tonen.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen