Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #49

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #49

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

4 december 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

4 december 2023 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Op dit moment zijn je verwachtingen van de liefde iets te hoog gespannen. Natuurlijk kun je bepaalde wensen hebben, maar dan moet je ook niet vreemd opkijken als deze niet op korte termijn in vervulling gaan. Geen haast? Helemaal top, op deze manier ben je voorlopig nog wel even single.

Samen: Door sommige uitspraken van je partner krijg je het gevoel dat de dingen die je doet niet worden gewaardeerd. Dat doet pijn. Het laatste wat je wil, is dat je lief jou als vanzelfsprekend ervaart. Bon. Draai de geefkraan maar eens even een poosje dicht, eens kijken hoe snel je lief de zoetebroodjesoven aanzet.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Zelfs als onschuldig flirten overgaat in keiharde sexting kun je hier prima mee leven. Zolang je jezelf maar aan niemand hoeft te binden. Friends with benefits? Kan niet beter. Op dit moment gaat lust nog steeds boven liefde en heb je nul behoefte aan welke verplichting dan ook. Vrijheid blijheid, jonguh!

Samen: Hoewel de sleur er langzaam in begint te sluipen, is het niet al te ingewikkeld om de verveling voor te blijven. Je hebt genoeg leuke ideeën, alleen ontbreekt het je vaak aan tijd. Het perfecte moment om wat leuke dates met je geliefde in te plannen en samen weer eens echt lol te maken.

Lees ook: Boekenwurmen opgelet: deze boeken passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Waar een ezel zich niet tweemaal aan dezelfde steen stoot, kost het jou geen enkele moeite om drie tot vier keer over dezelfde kei te kukelen met alle gevolgen van dien. Goed, je hebt een bepaald type waar je op valt. En ja, je weet dat dit je tot nu toe geen geluk heeft gebracht. Maar boeien. We proberen het gewoon nóg een keer.

Samen: Je hebt nu eenmaal niet het meest makkelijke karakter van de dierenriem en daar moet niet alleen jij, maar ook je partner mee zien te dealen. Deze week is het weer eens zover: irritaties alom. Toch lukt het je steeds beter om het hoofd koel te houden en weet je geliefde steeds beter dingen te zeggen die je niet meteen kortsluiting bij je veroorzaken. Fijn, die progressie.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Zolang je iemand niet echt 'leuk-leuk' vindt, heb je alles prima in de hand. Totdat je echt verliefd wordt, zoals nu. Dan kan je aan niets anders meer denken, eet je te weinig of juist teveel en doe je 's nachts geen oog meer dicht. Be cool, Lion queen. En hou in vredesnaam even die grote tetter van je. Less is more, zeker via de app of dm.

Samen: Hoewel het supergoed gaat tussen jou en je lief, kan een klein misverstand deze week toch uitmonden in een flinke ruzie. Blijf niet alleen eerlijk tegen je partner, maar ook naar jezelf. Dit lukt het beste wanneer er goed gecommuniceerd wordt en je daarbij ook met een kritische blik in de spiegel durft te kijken.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Omdat je niet hetzelfde gelazer wil als in vorige relaties, houd je de liefde soms bewust op afstand. Je doet net iets te hard je best om bepaalde gevoelens vooral niet toe te laten. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan: je staat op het punt om volledig te ontdooien Virgo. Als een sneeuwpop in augustus, let's go!

Samen: Hoewel het even een periode iets minder ging tussen jou en je lief, beginnen jullie steeds meer naar elkaar toe te groeien. Waar de wederzijdse irritaties steeds meer afnemen, neemt de aantrekkingskracht toe. Goede ontwikkelingen voor een koppel dat soms niet met, maar zeker ook niet zonder elkaar kan. Of wil. Want dat is het vooral.

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #48

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Wegens gebrek aan zelfvertrouwen op bepaalde punten, vind je het lastig om je open te stellen voor de liefde. Ontzettend jammer, want juist hoe en wie je bent maakt je uniek, interessant én meer dan aantrekkelijk. Een zelfverzekerde houding maakt het af. Hou in eerste instantie van jezelf, lieve Weegschaal. Dan volgt de rest vanzelf.

Samen: Je agenda staat bol van allerlei zelfopgelegde verplichtingen waardoor de liefde er weer eens jammerlijk bij in schiet. En dit is niet de eerste keer. Elke keer wanneer je belooft om je partner meer aandacht te geven, komt er prompt weer iets tussen waardoor je deze belofte toch weer niet kunt waarmaken. Zo. Als het andersom zou zijn ging je integraal uit je pannenkoek.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Hoewel je iemand super leuk vindt, is het vertrouwen ver te zoeken. Een positieve instelling is het halve werk en leven in het nu doet de rest. Heb een beetje vertrouwen, stop met alles willen plannen en vraag de ander al helemaal niet in welke fase jullie nu zitten. Dat merk je vanzelf wel. Zeiksnorren zijn vaak single en dat is meestal niet voor niks.

Samen: Je merkt hoeveel je partner van je houdt door diens gedrag naar jou toe. Hoewel je het kunt afzien aan de dingen die je geliefde voor je doet, is het vaak beter om eens extra stil te staan bij de dingen die je partner voor jou laat. Jazeker, Scorpio. Denk daar maar eens even over na.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Stel jezelf meer open voor de liefde en er zal vanzelf iemand komen aanwaaien die graag een poging met je wil wagen. Juist op een moment dat je het niet verwacht krijg je een leuk bericht, een uitnodiging of een voorstel. Niet direct deze week, maar wel binnenkort. Nog heel even geduld, Boog. Ook al is dat niet bepaald je sterkste punt.

Samen: Bemoeienis van derden brengt de relatie aan het wiebelen. Sluit je af voor gemeutel en gepruttel waar je totaal niet op zit te wachten en richt je vooral op je lief. Die heeft ook niet gevraagd om dit gedoe. Wel is het belangrijk dat jullie elkaar volledig kunnen vertrouwen. Is dat niet het geval? Dan wordt het vormen van een gezamenlijk front natuurlijk best lastig.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Je hebt de neiging om jezelf aan te passen aan iemand die je erg leuk vindt. Allemaal om te voldoen aan een (zelfgecreëerd?) ideaalbeeld. Misschien heb je een idee over wat je potentiële lover onbedaarlijk sexy vindt en doe je je uiterste best om dit uit te stralen. Of je neemt een bepaalde houding aan waarvan je denkt dat de ander daarop valt. Lieve Bokstra, wees geen act. Dat heb je totaal niet nodig.

Samen: Hoewel jullie bepaalde dingen totaal niet gemeen hebben, zijn er wel degelijk overeenkomsten. Dit is een goed moment om je vooral te richten op de dingen waar jullie wél hetzelfde over denken. Ten eerste omdat jullie elkaar toch niet kunnen overtuigen, ten tweede omdat je dat ook gewoon niet moet willen. Kokendhete, bonkende seks, dát is wat je wil. Tien tegen één dat je lief het daar helemaal mee eens is.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Het verleden laten rusten en je richten op de toekomst is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Vergeet de toekomst, Aqua. Leven in het hier en nu kost je al moeite genoeg. Toch is het belangrijk om een bepaald boek uit het verleden definitief te sluiten. Door telkens pagina's terug te lezen, maak je het jezelf niet echt makkelijker.

Samen: Het is de hoogste tijd om weer eens wat tijd samen door te brengen. Niet een uurtje, maar echt een hele avond of desnoods een weekend. Uitgebreid uiteten, samen naar de sauna, een hotelletje boeken, gezellig een ouderwets bordspel spelen of een potje gamen op de bank. Gewoon weer eens even lekker samen ontspannen en kletsen. Je weet wel, zoals vroeger.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Net als je een beetje met je ziel in je kont loopt, komt er iemand uit het verleden op je pad die met je wil afspreken. Omdat je toch niets te verliezen hebt - of überhaupt iets beters te doen - neem je de uitnodiging aan. Of het een succes wordt, is nog niet helemaal duidelijk. Het houd je in elk geval een paar uur van de straat.

Samen: De liefde gaat niet altijd over rozengeur en maneschijn, en deze week al helemaal niet. Je geliefde heeft zoveel aan diens hoofd dat de romantiek tussen jullie heel ver te zoeken is. Daarbij heeft je partner momenteel een bijzonder kort lontje, waardoor je lief om het minste of geringste ontploft. En – hoe is het mogelijk - telkens toevallig nét bij jou in de buurt.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Poenpraat: 'Werk doen waar ik gelukkig van word, vind ik belangrijker dan geld'

Ram 21 maart - 20 april Single: Steeds vaker bekruipt je het gevoel dat je in vorige relaties zelf ook niet altijd een heilig boontje bent geweest. Prima, niets mis met de hand in eigen boezem steken en te leren van je fouten. Mocht je nog midden in het leerproces zitten, maak dan vooral even vaart, de volgende kandidaat laat niet lang meer op zich wachten.

Samen: Druk zijn is een keuze momenteel. Je hebt altijd iets te doen, maar wanneer je dat doet kun je voor een groot deel zelf bepalen. Dat je partner al een poosje op de tweede, derde of vierde plek staat is dus geen overmacht. Gewoon een kwestie van even geen prioriteit. Oei.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen